Jdi na obsah Jdi na menu

Rok 2015

28. 2. 2016

V roce 2015 jsme se sešly v této sestavě:

Soňa Fiňková

Eliška Žumárová

Zdenka Jiránková

Petra Pavelková

Pavlína Motyčková

Martina Ronešová

Lucie Poddaná

Matylda Chlíbková

Lenka Marková

Radka Barnetová

 

Sendražice - hasičský ples 28. února 2015

Taneční sezónu pro rok 2015 jsme zahájily na hasičském plese ve vzdálenější obci Sendražice. Pozvání jsme obdržely od tamních hasičů, kteří nás viděli vystupovat v Nepolisech, a vystoupení se jim velmi líbilo. Na ples jsme měly připravené skladby, které u publika sklízí největší ovace, nejen kvůli sestavě, ale také díky rytmické hudbě a pěkným kostýmům. V průběhu obou skladeb nás publikum doprovázelo hlasitým potleskem. Atmosféra na plese byla opravdu úžasné, takhle výborné publikum jsme již dlouho neviděly a hlavně neslyšely. Po vystoupení nás čekalo bohaté občerstvení. Věříme, že v Sendražicích vystoupení zaujalo a pozvou si nás na další akci.

Společenský ples 7. března 2015

Na letošní společenský ples jsme si připravily novou skladbu, kterou jsme poctivě trénovaly celou zimu. Novou taneční sestavu jsme pojaly velmi moderně a kreativně, nejen dle výběrů písní, ale také tematických oblečením a doplňky. Skladba začíná trochu netradičně v přítmí na píseň od Michaela Jacksona, scéna je pojata jako ze záhrobí nejen písní ale i doplňky. Poté se již skladba line za zvuků dalších známých písní doplněna o tradiční hůlky a pompony. Od přítomných hostů si zasloužily opravdu velmi hlasitý potlesk nejen na závěr, ale i během celého vystoupení.

Rockový bál Nový Bydžov 20. března

Svým tanečním vystoupením jsme obohatili program na Rockovém bále v Novém Bydžově, kde jsme vystoupily s naší novou skladbou na hudbu Michala Jacksona a další. Vystoupení se velmi povedlo, jen pro příště si musí dát větší pozor na pohyb v prostoru, který pak máme tendenci více zaplňovat.

Staročeské Máje Nepolisy 2.5.

I letos jsme byly nepoliskou mládeží osloveny, abychom doplnily kulturní program tradičních Staročeských Májí.

Skochovice Hasičské slavnosti 9.5.

Novou skladbou stejně jsme zpestřily také program na hasičských slavnostech v obci Skochovice, kde i přes počáteční technické potíže s ozvučením se nám vystoupení velmi povedlo.

Vystoupení Náchod 18.6.

Jedno z dalších vystoupení jsme absolvovaly ve vzdáleném městě Náchod, kam jsme byly pozvány od místní akční skupiny Společná Cidlina. Do Náchoda jsme si připravily dva vstupy, nejdříve naši nejnovější skladbu a poté taky oblíbenou „Ruskou Mášu“. Publikum v Náchodě bylo opravdu nadšené a odměnilo nás hlasitým potleskem. Po vystoupení jsme byly pozvány na výborný raut.

Sraz rodáků Luková 20.6.

I letos jsme opět zavítali do obce Luková, kam jsme byly pozvané na společenskou akci Sraz rodáků. V obci Luková vystupujeme s oblibou, přeci jen se jedná o takové to vystoupení před domácím publikem, které nás vždy rádo vidí a odmění nás obrovským potleskem.

Vánoční večírek firma Finěk a Drobný 19.12.2015

Naše poslední vystoupení v roce 2015 se tradičně konalo v naší rodné obci Nepolisy, a to na firemním večírku místních firem Autodoprava Drobný a Autodoprava Finěk. Na firemní večírek jsme byly již pozvané již po několikáté, a to vždy na přání zaměstnanců výše zmíněných firem. Na vystoupení jsme nacvičili novou tematický zaměřenou skladbu a to v duchu Vánoc. Vystoupení se dle ohlasů publika velmi povedlo. Letošní rok byl na vystoupení opravdu bohatý, tak již pomalu plánujeme další nové sklady pro naše publikum jak v okolí, tak ve vzdálenějších obcí a městech. 

Ke konci roku se k naší taneční skupině přidala slečně Katka Mizeríková.