Jdi na obsah Jdi na menu

Masaže

Lávové kameny

Masáž lávové kameny, prováděná pomocí teplých kamenů nebo přikládáním vzácných kamenů na tělo, byly oblíbené již u starých Inků, Mayů, v Mezopotámii, v Indii, Číně, Thajsku a u severoamerických Indiánů. Vysoce kvalitní vulkanické kameny uvolní svalstvo celého těla, klouby, prohřeje celý organismus, dodá energii, stimuluje krevní oběh. Lávové kameny mají hluboký účinek na celý organismus. Představte si teplo přicházející z vulkanických kamenů do ztuhlých svalů, kombinované s masáží. Teplo a speciální masážní techniky dokonale uvolní tělo a mysl, zbavuje stresu a napětí. Otevřete pro sebe nové nezapomenutelné pocity.

„Chakra Stone Massage“ je masáž s kameny které vydávají teplo a energii. Blahodárně působí na unavené a bolestivé svaly, klouby, záda, krční páteř, revmatismus, křeče, stres, nespavost, na bolesti hlavy… Masáž s kameny výborně stimuluje krevní oběh a lymfatický systém.

Čokoládová masáž

Horká čokoládová masáž je perlou mezi exkluzivními masážemi a wellness procedurami je nejvíce uvolňující, nejcitlivější (možná i nejsmyslnější ) procedurou ze všech možných: plné ponoření se fyzicky a na úrovni povědomí.Je to výjimečný prostředek proti stresu a špatné náladě,ale především jsou to vzpomínky na naše dětství, když jsme snili o tom, že se dostaneme do čokoládové země a skočíme do čokolády po hlavě. Nyní máme reálnou šanci realizovat svoje přání! Každý se může zbavit nekonečných stresů a pokochat se v teplé, příjemně tající čokoládě!Pro tělo je to vynikající procedura proti celulitidě ( díky kofeinu, který obsahuje ).Obohacuje pokožku minerály, podporuje tvorbu hormonů radosti, působí proti depresím. Procedura byla potvrzena mnohými vědeckými výzkumy. Do výroby jde pouze čistá přírodní čokoláda. Výrobek nemá negativní následky na zažívací systém ani na játra. Snižuje záporný cholesterol (LDL) a zvyšuje (HDL).

stres, špatná nálada, suchá pokožka, nedostatečná pružnost. Zlepšuje náladu, působí na city, stimuluje tvorbu endorfinu a serotoninu, zvlhčuje a vyživuje, 100% relax

Masáž zad a šíje

Bezesporu nejžádanější masáž.

Masáž zad a šíje ulevuje od bolestí v hrudní a bederní oblasti páteře, způsobených především špatným držením těla a nošením břemen v jedné ruce.

Masáž zad a šíje odstraňuje ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Masáž zad je naprosto uvolňující, dá nám vychutnat pocit uvolnění a pozitivního naladění. Naše tělo náhle zjistí, jaký je požitek volně dýchat, stát a pohybovat se.

U masáže zad a šíje se provádějí vydatnější a tvrdší hmaty, které odstraňují nahromaděné únavové látky např. kyselinu mléčnou ve svalech. . Masáž zad a šíje uvolňuje napětí v dolní části zad. Je velmi účinná po dlouhém sezení nebo po dlouhých jízdách autem.

Medová masáž (detoxikační)

Medová masáž je detoxikační technika, kdy pomocí speciálních hmatů a za použití kvalitního medu dochází k uvolňování škodlivin. Hlavní efekt medové masáže je odstraňování starých usazenin a jedů až z hloubky tělesných tkání. Pomáhá otvírání pórů a prokrvení. Naopak do těla se díky ní dostávají minerály a stopové prvky obsažené v medu. Nejčastější užití je v oblasti okolo páteře. Med byl a je považován za elixír mládí, tak proč nevyužít jeho možnosti i dnes. Medová masáž má blahodárný, detoxikační účinek pro celé tělo. Jako prevence stačí 1x za měsíc, při obtížích 1x týdně, v akutním stavu 2x týdně. Hlavní efekt medové masáže je odstraňování starých usazenin a jedů až z hloubky tělesných tkání. Důsledkem této mimořádně účinné manuální techniky je nejen vyplavování škodlivin a tím i aktivace vnitřních orgánů, ale i uvolnění svalů, prokrvení a zároveň dokonalá celková relaxace organismu.

Baňková masáž

Baňková masáž je jednou z vhodných metod pro zmírnění potíží při bolestech zad bez vedlejších účinků. Baňkou promasírujeme celá záda pomalým krouživým pohybem. Při lehčích potížích masáže baňkou stačí. Bývá příjemná a rychlým prokrvením kůže a svalů působí uvolnění a úlevu. Při větších potížích po této přípravě používáme baňky menších rozměrů, které aplikujeme již cíleně na dané body a necháme je zde působit déle. Baňkami je rovněž možné i masírovat – masíruje se obvykle jednou až dvěmi baňkami.

Za pomocí podtlaku, který vzniká přiložením baněk, se místo pod baňkou velmi silně prokrví a začínají zde regenerační procesy, které působí nejen pod baňkou, ale i na vzdálených místech. Kromě výrazného uvolnění svalů a blokád mají baňky velký význam na čištění organismu od toxických látek, které se ve ztuhlých svalech usazují.

Baňka silným podtlakem přivodí vznik krevních podlitin, které ale během pár dní zmizí. Málokterá metoda však docílí tak intenzivního prokrvení masírované tkáně. Modřiny po aplikaci baněk se nemusí tvořit každému klientovi. Záleží na typu kůže, akutnosti problému nebo množství toxinů v těle.

Snížení bolestivosti svalů. Prokrvení a prohřátí problematických míst. Odstraňování ztuhlosti a napětí svalu. Pozitivní účinek na krevní oběh a nervový systém. Odstraňování revmatizmu – lepší prokrvení kloubů a zvýšení sekrece synoviální tekutiny.

Sportovní masáž

Jedná se o masáž pro namáhané svaly odstraňující únavu. Vhodná po sportovním výkonu k regenerování svalů. Přípravná masáž se může naopak použít před sportovním výkonem ke zlepšení kondice.

Reflexní masáž 

Navazuje na starověké čínské terapie, např. akupunkturu, je však zcela neinvazivní a příjemná. Místo užití jehel se používá pouhý tlak prstů. Na chodidlech existuje množství bodů a zón, které jsou meridiány (energetickými drahami) propojeny se všemi tělesnými orgány. Stimulací těchto bodů lze pozitivně ovlivnit funkci souvisejících orgánů, povzbudit jejich přirozenou regeneraci, zmírnit jejich bolest, nebo je dokonce zcela vyléčit.

Hawaii masáž LOMI LOMI

Tradiční havajská masáž pocházející z Havajských ostrovů založená na rytmických technikách využívajících nejen prstů a dlaní, ale i předloktí a loktů. Nechte se unést do světa naprosté relaxace a uvolnění, vůně aromatických olejů dokreslené jemnou uklidňující hudbou.