Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mimopražské restaurace

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Zlatý Kříž

Masarykova tř, Teplice

1

1*

1*

 

11 z deseti bodů - 6 z pěti hvězdiček. Musím říci, že jsem se dlouho necítila tak dobře v nějaké restauraci. A to nejen proto, že byly restaurace dlouhodobě zavřené. Začalo to tím, že jsme s kamarádkou neměly hodinky a tak jsme do restaurace vtrhly 10 minut před otevírací dobou. Velmi příjemná servírka nejen že nás nevyhodila ale s milým úsměvem řekla, že jen rozsvítí, připraví zahrádku a my se zatím můžeme posadit. Bylo to milé, protože nejsme nejmladší a nohy už nás bolely. Upozorňuji, že úsměv a otázku zda je vše v pořádku nevynechala ani při jedné "návštěvě" stolu. Já si vybrala vepřovou panenku se sušenými rajčaty, domácí hranolky, kolegyně tatarák z lososa, grilovanou zeleninu. Vynikající. Panenka nevysušená, sušených rajčat hodně, přesto přiměřeně, hranolky vynikající, domácí. Tatarák úžasně dochucený a nešizená porce. Zelenina skvělá. A tak jsem to riskla  dala zatěžkávací zkoušku - palačinky. Tady dvě zkoušky: palačinky a americké lívance. Na těch už jsem pár restaurací nachytala. Tahle se nachytat nedala. Vše dělané čerstvé a vynikající. Jako tečka DOKONALÉ. Prostředí čisté, příjemné a obsluha jak jsem řekla, velmi milá a usměvavá štíhlá černovláska. Tohle jsme pasovaly na základnu našich návštěv Teplic. V městě kebabů, pizzerii a činských restaurací je tohle opravdu útočiště. Nic proti výše jmenovaným pokrmům, ale tohle je vítaná změna. Majitelům a provozovatelům restaurace gratuluji a přeji hodně spokojených zákazníků.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

EXPO 58

Ruská - Bruntál

1

1

1

 

Z venku to vypadá hodně socialisticky, ale uvnitř je moderní, světlý čistý prostor. Obsluha.je.velmi.mila a vstřícná. Jídlo absolutně špičkové. K jídlu dávají zdarma zmrzlinu, nebo dělají domácí jogurt. Ceny jsou velmi příznivé. Opravdu vřele doporučuji. Tam vědí co dělají a vše k dobru zákazníka. Excelentní svíčková to završila. Kuchařka paní Vlastička je poklad. 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Cukrárna Amádeus Kroměříž

1

1

1

Dorty skvělé a zázemí na jedničku

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Bouček, Kroměříž

1

1

1

 

Jsou zařízení u kterých ani po 20ti návštěvách nevíte co si o nich máte myslet. Ne tak v případě "Boučka"  Velmi milá, ochotná a vstřícná obsluha je základ. Široká nabídka jídelního lístku a to denní menu i a la carde. Převládá nabídka české kuchyně. To mě vždy potěší. Svíčková byla moc dobrá (trochu bych se zavěnovala ještě dochucení a vymazlení omáčky), ale knedlíky......sami si je dělají a musím říct, že tak dobré karlovarské knedlíky jsem nikdy neměla. Nevím, zda do nich přifukují vzduch, nebo co s nimi dělají, ale tak nadýchané, dochucené a i na pohled lákavé jsem opravdu měla poprvé v životě. Maso bylo měkké, křehké. Tatarka ke smažáku nebyla nejspíš domácí, ale to nekladu jako podmínku i když to vždy potěší. Grilované ovoce se zmrzlinou bylo také moc dobré. Za mě rozhodně TOP.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pizerie Miláno

Hlavní nám. 34 Krnov

1

2

2

Mají oddělení pro kuřáky a nekuřáky - oddělené. Poměrně dost chutná jídla, ale obsluha je neslaná nemastná, často si nevšimne, že má zákazníka.

Hodně se pokazili. Pletou objednávky, sem tam najdete v jídle neidentifikovatelný předmět, který je nepoživatelný a pytlíková polévka mě dorazila. 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Pepy

Zámecké náměstí 7 Krnov

1

1

1

Hotel a restaurace u Pepy jsme navštívily několikrát. Poprvé mě zaujala bramborová kaše, která chutnala jako domácí. Podruhé jsme si pošmákly na pečeném seleti, zelí a knedlíku (vynikající zelí, měkoučké maso). Lucka pochopitelně pochvalovala točenou Kofolu, což je na Moravě standard, vzhledem k tomu, že je nedaleko továrna na Kofolu. Obsluha je milá a prostředí poměrně pěkné. Možná by mohli častěji měnit ubrusy.

ZRUŠENO

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Cukrárna Algida

Hlavní nám 21 Krnov

1

1

2

Cukrárna je nekuřácká.  Rády jí využívají matky s dětmi. Mají dobré zákusky, ale ceny jsou vyšší. Oceňuji domácí šlehačku. Personál by mohl být trochu milejší. A jejich horké maliny to je sen...

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Cukrárna OÁZA

Hobzíkova 1 Krnov

1

1

2

Cukrárna s klasikou za rozumnou cenu.  Odborník si pochutnal na laskonce. Obsluha by nemusela tak šetřit úsměvem, ale na druhou stranu je poměrně vstřícná.  Čisté a udržované prostředí.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Tomáše

Hrnčířská 14

Opava

1

1

1*

Jídlo je skvělé za rozumnou cenu a v rozumné velkosti. Velmi čisté prostředí. Při první návštěvě mě zaujalo, že si dělají vlastní lasagne (žádné kupované blafy). Podle obsluhy hodnotím všechny ostatní. Je neuvěřitelné, že i v takovém kvaltu poledních menu nezapomínají na slušnost, úsměv, příjemné vystupování a ochotu.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Stará Myslivna Konopiště 1

1

1*

2

Nekuřácká restaurace. Jídlo je vynikající. Restaurace je zaměřena na zvěřinu a umí jí udělat opravdu vynikajícím způsobem. Mohli by čas od času utřít prach, ale jinak je prostředí velmi pěkné. Obsluha je zaměřena turisty a čeští strávníci jsou na druhé koleji. Ale ani to mi nepokazilo chuť jídla. Protože to za návštěvu 100% stojí. Ceny ale odpovídají kvalitě. Takže je trochu dražší.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Veronika Mírové nám. 519

Ostrava

1

1

1

Hotel Veronika, stejně jako restaurace je můj oblíbený prostor v Ostravě. Vždy se ubytovávám tam. Restaurace je kuřácká, ale dá se to. Jídlo je výborné a obsluha vždy milá, ochotná a usměvavá. Porce jsou opravdu velké. Jediné co mi vadí, že je otevřeno jen pondělí – pátek. Což je pro mě jako ubytovaného hosta nepříjemné, protože musím hledat stravování jinde.  

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U ŠNEKA

Velká 14 Ostrava

4

4

5

2010 - Jeden z nejhorších zážitků. Příšerné nechutné jídlo, neochotná obsluha, upatlané stoly, příbor jak ve IV.cenovce za totáče. Palačinky se nedali sníst – předpečené v mrazáku, nedali k ní lžíci. Šlehačka ve spreji.  Opravdu otřesný zážitek. Od té doby jsem tam nebyla. Pokud zjistím nápravu, ráda napíši nové hodnocení, ale co jsem tam zažila při této návštěvě byla pohroma české gastronomie.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Asia – Euro Revoluční 27 Krnov

2

2

5

Poměrně čisto, hezké prostředí a slušné ceny, ale jinak jedna velká katastrofa. Jídlo se jim jednou povede a 10x se nedá jíst, nebo se v něm najde, co tam nepatří. Obsluha je mustr na noční můru pohostinství. Bez zájmu, otrávené jak muchomůrky, na každý požadavek přidané puberťácké: „Coo?“ Jídlo jsem čekala, že bude házet od dveří kuchyně. Zachránilo nás jen to, že jsme seděli v zatáčce a technicky by to nešlo. NEDOPORUČUJI. Jde to od horšímu ještě k příšernějšímu.

Co se přestěhovali do prvního patra, je jídlo o dost lepší. Vynikající svíčková vypovídá za vše.  Co se nezměnilo je obsluha. Ta je sice milá, ale pomalejší než lenochod. 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Astoria Masarykovo n.8

Ostrava

1

1

1

Pečlivě oddělení kuřáci a nekuřáci, velmi ochotná a příjemná obsluha a velmi, velmi chutné jídlo. Ceny přijatelné stejně jako porce.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Hermes

Hlavní nám.22 Krnov

1

2

2

Popravdě na mě nezanechala nějaký dojem. Jídlo dobré, ale vše takové ….průměrné.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Zámku

Zámecké nám.1 Teplice

3

1

1

WC děs – jedno na celou restauraci i zahrádku.  Jídlo vynikající. Dělají si vlastní amerikány a domácí tatarku.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

CENTRUM

Nám.Přátelství 2800

Tábor

2

1

2

Jídlo vynikající. Vlastní tatarka, milá obsluha. V době oběda sice nekuřácká restaurace, ale jinak žel kuřáci a nekuřáci neodděleni.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Salzmanů Pražská 8

Plzeň

1*

1*

1*

Vynikající jídlo naprosto bez konkurence (směs vepřového, zeleniny, kečupu a celestinských nudlí) . Milá ochotná obsluha. K jídlu hraje klidové rádio, odděleni kuřáci a nekuřáci a nechybí ani kout pro děti.  www.usalzmanna.com

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

GLORIA 1.Máje 45

Chrastava

1*

1*

1*

Vepřový řízek, plněný šunkou a sýrem – vynikající šťavnaté křehké maso, domácí tatarka, na polední menu obrovská porce. Točená malinovka a kofola. V době oběda nekuřáci. Zajímavé jezké prostředí. Obsluha velmi milá. Opravdu jedinečný zážitek. www.gloria.euroregin.cz

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pod Zámkem Dvořákova 23 Nelahozeves

3

3

2

Totalitní hospoda. Jídlo nebylo špatné, ale prostředí IV.cenovky. Říznutá Fanta rozlévaná z 2litrovky. Obsluha byla docela milá. Ale silně kuřácká hospoda.

 

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Slávia

Komenského 55

Boskovice

1*

1*

1*

K tomuto zařízení není co dodat. Hodnocení mluví samo za sebe. Celý objekt nekuřácký, čistý, personál ochotný a vstřícný. Vynikající kuchyně za rozumnou cenu. Nelze nic než hovořit v superlativech. www.hotel-boskovice.cz

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Pizeria Aqua Zahradní 1 BRUNTÁL

1

2

3

Obsluha se zapomíná ptát na pití, hosté obsluhu moc nezajímají, v podstatě je nezajímá ani co chcete. Prostředí je hezké a čisté, jsou odděleni kuřáci a nekuřáci. Jídlo je chutné,a le drobnosti ho kazí. Například tatarka přinesena v originál hellmans sáčku, šlehačka ve spreji.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

KUP

NÁM. ARNOŠTA Z PARDUBIC 44

ČESKÝ BROD

1-

1*

1*

Restaurace nám byla doporučena, jako nejlepší v Českém Brodu. Naštěstí jsme na rady daly a navštívily jí. Stálo to za to. Porce by porazila horníka po šichtě. Vaří opravdu vyjímečně. Obsluha je velmi ochotná a milá….a téměř létá. Ti lidé snad ani nechodí po zemi, jakým fofrem se pohybují. Co ale opravdu zaujme je jídlo. Nejen díky výše uvedené velikosti porcí, ale hlavně chuť….  Vynikající. Doporučuji!!!!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U KAŠNY

http://www.krcmaukasny.cz/

Benešov u Prahy

1

1*

1*

Staročeská krčma, česká klasika. MŇAMKA! Dala jsem si krůtí na česneku se špenátem a dlouho jsem si na obyčejném jídle tak nepochutnala.  Byla jsem nadšená.  A ceny jsou velmi přiměřené.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

PORLO Nádražní restaurace Olomouc

2

2

2

Překvapivě čistá a příjemná restaurace na nádraží v Olomouci. Příjemná lidová obsluha, obří porce a samozřejmě Wi-Fi. Pro cesťáky jako já velmi příjemné místo na přečkání doby mezi přípoji. Za zmínku stoji domácí malinová limonáda s kusy malin, nepřeslazená a osvěžující. Těstoviny byly akorát vařené, poměrně dobře ochucené. Možná víc přidat česnek a sůl, ale to je můj subjektivní dojem milovníka česneku.

 

 

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

U Anděla

www.uandela.cz

Olomouc

1

1

1

Malá tichá restaurace v zapadlé uličce.  Velmi příjemné i když trochu stísněné prostředí, ale kuchyň velmi … VELMI dobrá a příjemná obsluha. Rozhodně doporučuji!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Hotel Rudolf   U motelu 3 Havířov

1

1

1

Opravdu chutné jídlo, za rozumnou cenu, porce akorát.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Hotel Praha

Krnov

3

3

2

Návrat do osmdesátých let. Příbory utemované v ubrousku na stole, jídelní lístek

na A4. Výběr ze tří jídel denního menu  a nenáročný třinácti položkový lístek ze stálého menu. Na oběd – proč ne, ale nečekejte kulinářské zázraky. Obsluha je milá a jídlo vám na stole přistane rychle. Průměrnost a doba socialismu zde zanechala opravdu hlubokou stopu.

 

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Malé Café

Zámecké náměstí 14/1

Krnov

1

1

1

Útulná kavárnička se skvělou nabídkou pochutin, vynikající kávou, horkou čokoládou a světe div se skvělým Mojitem. Obsluha je milá a vyjde ve všem vstříci. Rozhodně doporučuji navštívit. snídaně jsou tam lahodou a naladěním do nového dne

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Radniční restaurant Krnov

1

1

1

Nově zrekonstruované zařízení v historické budově radnice. Jídlo je vynikající. Játra na grilu, vynikající hranolky i tatarka. Česnečka přesně podle mých představ. Při druhé návštěvě jsem si dala jen palačinky s nutelou, domácí šlehačkou a ještě zakapanou vynikající čokoládou. Společnice měla  lívance s borůvkami. Domácí nadýchané a čestvé. Vynikající. Co mě fascinovalo byla obsluha. Jak slečna tak mladý muž byli nejen velmi příjemní, ale i profesionální. Udivovalo mě co vše číšník zvládá – víno, váza u jednoho stolu, sklidit talíře, účet, poptat se jak jsme byly spokojeny….… vše šlo hladce a rychle jak v přesně seřízeném strojku. Skvělá práce. Rozhodně doporučuji  při návštěvě Krnova navštívit.

Ani při dalších a dalších návštěvách mě nikdy nezklamali. Komunikují a reagují na FB. Myslím že je to jedna z nejlepších a nejpříjemnějších restaurací co znám.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Hotel Rejvíz Zlaté hory - Rejvíz

1

1

2

Stará, vkusná restaurace s vynikajícím jídlem. Domácí borůvkové knedlíky,  velké , domácí, borůvek jak v lese. Svíčková jako od maminky a jelení gulášek opravdu prvotřídní. Domácí knedlíky, pochopitelně. Obsluha byla příjemná a rychlá.  Co se mi moc líbí je interiér malebné vesnické hospůdky. Bezva zážitek.

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Královská zahrada Babylon Liberec

1

1

1

 

Objev Liberce! V zábavním centru Babylon nádherná kavárna s pečlivě oddělenými kuřáky. Klid, šumící fontána, romantické prostředí. No, tak to byl první dojem. Uzemnění přišlo ve chvíli, kdy jsme ochutnaly jejich zákusky. Lehké, vynikající, zakládající si na čerstvosti. Obsluha je velmi milá a ochotná. Kromě zakusku mají i slaný sortiment. Opravdu doporučuji ochutnat!

RESTAURACE

ZÁZEMÍ

JÍDLO

OBSLUHA

Kotelna Liberec

1

1

1

Na tuto restauraci jsme narazily čirou náhodou při našem putování Libercem. První co mě zaujalo jsou prostory - několik místností s příjemnou atmosférou. Před restaurací zahrádka - vše nekuřácké. Hluboce smekám. Další co mě opravdu dostalo byla rychlost obsluhy. Děvčata kmitala a než jsme se rozkoukaly byl oběd na stole. Kuchaři posílám vélkou pusu (omlouvam se manželce) protože pochutnat si tak na klasickém vrabci se zelím... Maso měkké skvěle, sosik vynikající, zelí přesně jak ho mám ráda a domácí bramborový knedlik - to nemělo chybu.  Daly jsme se do řeči s čísnicí a dozvěděly se, že není otevřena dlouho. V Každém případě se tam hodlám vrátit. Rozjezd měli každopádně skvělý. Je to rozhodně vidět i z toho, jak je tam přes poledne narváno, obsluha běhá - evidentně zvyklá na kvalt.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 105079
Měsíc: 2713
Den: 119