Jdi na obsah Jdi na menu

REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ PRO ZAMĚSTNANCE

V současnosti postupně probíhají v celé firmě práce na rekonstrukci sociálního zázemí pro zaměstnance. Již několik let jsme upozorňovali na zhoršující se stav a opotřebovanost sociálního zázemí.

Nyní jsme velmi rádi, že firma vyčlenila v letošním roce dostatek finančních prostředků a začala s opravami a rekonstrukcí. Aktuálně probíhá kompletní rekonstrukce WC na hlavním provoze, kde dochází k výměně všeho včetně obkladů a dlažby. S tím dochází i k rekonstrukci přilehlé kuřárny. Hlavní investice je ovšem soustředěna do vybudování zcela nového zázemí pro odpočinek zaměstnanců - svačinárny pro hlavní provozy (PII., AD III.+IV.) - viz foto. Zde se buduje špičkové zázemí s veškerým potřebným vybavením.

Zahájena bude rekonstrukce WC a sprch pro mistry a výrobní THZ. Celá letošní akce bude finišovat v létě, kompletní rekonstrukcí a přestavbou šaten, sprch a WC ve správní budově. Toto zázemí využívají všichni zaměstnanci. S tím dojde i k rekonstrukci vstupních prostor firmy a vytvoření důstojného zázemí pro externí řidiče.

img_5764.jpeg