Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

Cykly a proměny

CYKLY A PROMĚNY V ŽIVOTĚ ŽENY

Spojení s dávnou moudrostí

 

Propojení se Zemí, přírodou a jejími cykly v ženě probouzí její přirozenost a hlubinnou tvořivost, přináší sílu, radost ze života a odvahu rozvíjet svůj jedinečný potenciál.

Ať už jde o střídání ročních období, cyklus Luny, menstruační cyklus, střídání dne a noci i další cykly, cykly-a-promeny-web.jpgvšechny mají své fáze.

Období nových začátků a růstu, fáze plnosti a hojnosti, čas zanořování se a třídění i období klidu, odpočinku a načerpání sil pro nový začátek.

S těmito proměnami jsme byly my ženy odedávna propojené, cítily je ve svých tělech a proměňovaly se spolu s nimi. Tato přirozená ženská moudrost a kvalita však později přestala být uznávána.

V současné rychlé době často jedeme na plný výkon a téměř si nedovolíme zastavit, v klidu spočinout a naslouchat svému nitru. Po nějaké době se však můžeme cítit unavené, bez radosti a jen mechanicky zvládat vše kolem sebe. Hlubší spojení s přírodou, jejími cykly i se sebou samými nám chybí.



Jak se však v dnešní době s přírodou a jejími cykly znovu spojit?
Jak se prostřednictvím cyklů přírody propojit hlouběji se svým vnitřním hlasem?

Jak spolu s cykly uvolnit svou tvořivost, rozvíjet ji a sdílet se světem?
Jak moudrost cyklů, kterou máme k dispozici neustále, používat v každodenním životě?


 

 

V CELODENNÍM PROŽITKOVÉM SEMINÁŘI se vydáme na PROŽITKOVOU CESTU cykly v přírodě a cykly v nás.cykly-web.jpg

Jemně a z hloubky oslovíme všechny své smysly a otevřeme se prožitkům v těle. Jednotlivé fáze cyklů si užijeme na mnoho způsobů. Budeme používat jemné ženské techniky, barvy, tvary, mandaly, zvuky, vůně, jemný pohyb i intuitivní tanec.

 

Postupně prozkoumáme jednotlivé fáze cyklů a jejich potenciál i to, s jakými pocity do každé z nich vstupujeme a jak se v ní cítíme. Prožijeme jaké dary a možnosti každé období přináší i to, jak se jim hlouběji otevřít, jak je (každá po svém) naplno prožívat i jak tuto zkušenost používat ve svém každodenním životě jako zdroj síly.



Povede nás prožitek, touha objevovat a radost ze spojení s tím, co nás přesahuje a čeho jsme součástí. V jemnosti a hravosti půjdeme ke své jemné ženské esenci a hlubinné tvořivosti a procítíme jejich přirozenou cyklickou kvalitu.

 

Tyto prožitky, spolu s informacemi a porozuměním, jak cykly fungují, odneseme do svého života tak, abychom moudrost cyklů a proměn mohly každý den používat (v míře jaká je každé z nás příjemná)  pro realizaci své jedinečné životní cesty, pro cestu do svého nitra k rozvíjení svého jedinečného tvořivého potenciálu a odvahy sdílet ho s ostatními.