Jdi na obsah Jdi na menu

Rozdíl mezi Čechem,Kanaďanem a Angličanem Cz/Engl. Difference between Czech, Canadian and Englishman

 


     Tohle téma zřejmě zaujme mnoho žen. Já shledávám rozdíly mezi muži různých národů fascinující, i když expertem rozhodne nejsem. Obecně jsou Češi jedním z nejméně flexibilních národů, a tím nemyslím v posteli, myslím tím neochotu cestovat za práci déle než hodinu autem. Pokud neradi řídíte, do Kanady se nestěhujte, spousta času se tu stráví totiž v autě. Abych se ale vrátila k těm rozdílům, obecně se říká, že Kanaďan je chlap podobný Rumcajsi a jak se tady říká taky chlap, který se umí milovat i v kanoi. Co se vaření týče, průměrný Kanaďan každodenní teplou večeři nevyžaduje, mohl by totiž dostat tím pádlem, navic většina chlapů je schopna si tady uvařit. Je to dáno i historií, spousta mužů, kteří pracovali v prodeji kožešin museli často cestovat, a tak se o sebe museli postarat, a dokázali si i uvařit nebo zašít. Angličan taky většinou teplou večeři nevyžaduje, protože je na každém rohu ve větším měste dobrá čínská nebo indická restaurace nebo 'Fish and Chips' shop. Angličan vam přinese ráno do postele čaj. Úžasné, to tady v Kanadě nemůžete čekat. Kanaďan vám řekne ať si ho uvaříte sami, pokud tedy nemáte  zlomenou nohu. Angličan pije litry čaje,Kanaďan pije litry kávy, a optat se ho jestli nechce čaj hraničí s urážkou, není přece nemocný, že?

No a Čech pochopitelně pije pivo, při více než 120 litrech na osobu za rok je divu, že mají Češi čas na cokoliv jiného. Asi vás překvapí, že průměrný Kanaďan má za život 23 partnerek, a Kanaďané jsou sexuálně aktivnější než Italové, Francouzi nebo Španělé, o nichž se to mylně povídá. A to nejlepší, Kanada ma údajně nejstarostlivější a nejlepší milence na naší planetě (studie Macleans). To víte, něco tu dělat musíme, když tu je skoro 6 měsíců zima? Kanaďané navíc nespoléhají jen na partnerky co se týče plánovaní rodičovství. Kanada má největší počet 'vasectomy' operací na světě. A tak bychom měli ke světově proslulým jménům jako Don Juan a Casanova přidat zaslouženě i 'Canadian Lumberjack', co vy na to?

     Many women might find this topic quite interesting. I find differences between men of different nationalities fascinating, although I'm definitely not an expert. In general, Czechs are one of the least flexible nations, and I'm not talking about bedroom, by this I mean unwillingness to travel for work more than an hour. If you don't like driving, don't move to Canada, many hours are spent here driving the car. But let's get back to the differences, it's said that Canadian man looks something like a bearded character from Czech Czech fairytale 'Rumcajs', and it is believed here also a man who can make love in a canoe. When it comes to dinners an average Canadian doesn't usually require daily hot dinner otherwise he might get hit by that paddle,

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bari z Calgary - Tyyy, jo

20. 5. 2019 21:39

To jsem nevěděla tolik detailu o Kanaďanech! A to tu žiju 20 let! ☺ To bude tím, že jsem si vzala Čecha jak poleno. Hezky píšete, pěkně se to čte.