Jdi na obsah Jdi na menu
 

Open liga - Horky - 13. 6. 2010

13. 6. 2010

horky 2010

ggg

Muži A Ženy
Lukáš Hartman -koš
Jan Pospíchal - savice
Vladimír Pech - mašina
Zdeněk Hartman - béčka
Michal Štumar - rozdělovač
Jan Pech - P. proud
Vojta Žanda - L. proud
Lucie Chalupová - koš
Pechová Martina - svice
Ivana Pechová - mašina
Blanka Seemannová - béčka
Denisa Lazárková - rozdělovač
Ivana Pechová ml. - P. proud
Petra Nečadová - L. proud

 

 

Tenhle víkend druhý závod JOL přichystali nedaleko Brtnice - v Horkách.

ggg

Horecká soutěž - Memoriál Jana Částka se pravidelně kryje s místní poutí, takže kekoukání jsou nejen hasiči, ale i autíčka apod.

gg

První dojem z nedávno oseté dráhy nebyl tak dobrý jako pocit, když se po ní člověk proběhl. Na startovní čáru se družstvo postaví ke zdi a čeká na výstřel. Na hlavách mají naštěstí přilby a ne pásky přes oči, takže je vše OK. Náběh je po trávě, mírně z kopce, cca 0,5m kolem základny jsou betonové dlaždice a dráha je zase mírně do kopce s hrbem cca ve dvou třetinách dráhy.

ggg

Jestli horecká soutěž měla nějaké plus, pak to byla rychlost. Bleskový nástup, žádný velký řeči a šlo se na to. Hudební doprovod si myslím povedenej, z poutě nevyřvávaly disco-hnusy, komentátor si nejspíš vyslouží přezdívku „tak jo" ale myslím že to byl letos jednoznačně nejlepší komentář. Další plus (dneska jich ale bylo) je taky konečně rozumná věc, že když někdo startuje, tak se chcípnou ostatní mašiny - ano starty... věčné téma....

ggg

Tentokráte startoval pan Bruner z Jindřichovic. Startoval přísně, nicméně stejně jako v D. Němčicích takže taky plus.

ggg

Časomíra z Předína tentokrát bohužel bez mezičasů, se vzdorujícím displayem ale spolehlivá, takže taky plus.

ggg

Je mi to až blbý psát samý plusy, zavzpomínám taky na nějaký mínusy... ale jo, něco málo by se našlo... bylo se houby kde rozběhat, baby marně hledaly hajzlíky a šli jsme bez naší tradiční písničky na což můžeme svést všechno špatný co nás potkalo, včrejším odrovnáním naší mašiny počínaje a dnešníma nic moc časama konče :-)

ggg

Muži

ggg

1. Sedlatice, tentokrát s vypůjčeným levým proudařem z Urbanova a novým Rozdělovačem ( hádanka: Jak poznáte nový rozdělovač ze Sedlatic? ............ ano, jediný má elasťáky) Takže sedlatice zůstávají na průběžném prvním místě se 73 body. Dnes s časem17,52 (L 17,47).

ggg

2. Zase Předín, který si časem 17,17 (P 17,55) o dvě průběžná místa polepšil a je tak na 4. místě. Celkově pěkný útok s béčkařem z Dolních Němčic.

ggg

3. Olešná z HB okresu s časem 17,90 (L 16,97 znamenal nejrychlejší sestřik dne). Pravý proud vypůjčený ze Želetavy si sice trošku zamaloval, ale nakonec srazil o vteřinku později než levý.

ggg

4. Konečně Želetava která si za povedený útok 17,95( P 17,92) odnesla 13 bodů.

gggddd

5. Krasonice s pavlovským rozdělovačem a časem 18,38 (L 17,59) udržely průběžnou třetí příčku v celk. pořadí.

ggg

6. Dolní Němčice A s deseti body a časem 18,44 (P 18,24) posouvají o tři místa vzhůru a průběžně tak získaly deváté místo. Dnes bohužel bez artistických výkonů na rozdělovači ale s výborným košem.

ggg

7. Pavlov s časem 18,51 (P18,47) bral 9 bodů a vystoupal tak o dvě průběžné příčky víc.

ddd

8. Boršov 18,82 (L 17,95) startoval dnes s vypůjčenou mašinou z Mirošova ( Děkujeme!). Naše mašina vydává nelibé zvuky, takže pojede k panu doktorovi. Dnešní útok celkem povedenej, jen u terčů bylo zase veselo. Já vlevo zuřivě brzdil, když jsem tři metry před čárou stříkání zjistil že mě dnes hadice opravdu z plného běhu nezastaví a Jeník vpravo brzdil prozměnu zadkem, takže srážel z pozice „John Rambo - ležící střílející". Pravděpodobně nám jiná mašina dala nezvyklé metry k dobru. Příště vyrazíme snad už s vlastní mašinou.ggg

dd

9. Jindřichovice které nebyly moc vidět, dnes za slušných 19,11

ggg

10. Urbanov bohužel pokračuje v nevýrarazných výsledcích - dnes s výrazným prostřikem vpravo. Jinak měli našlápnuto někam do první trojky. Dnes to bylo tedy místo desáte za čas 19,84 (L 17,23)

ggg

11. Petrovice B - bez problému nasadili koš, na rozdíl od svých mladších označených „A", a časomíru zasstavili na čase 19,87.

ggg

12. Jakubov - pořadatel příštího kola JOL, dnes 20,15

ggg

13. Radkov se bohužel potýká s nedostatkem lidí, dnes tedy v nekompletní sestavě s časem 20,27 (L 18,07).

ggg

14. Sedlejov B 20,29

ggg

15. Kněžice 20,31

ggg

dále ve výsledcích (na našich stránkách)

ggg

Ženy

ggg

  1. Trnava která se probojovala na průběžné první místo, čas 18,18 (17,92 P). Holky se nenechaly otrávit projíždějící avií a s přehledem zvítězily.

    ggg

  2. Sedlejov s košem z Urbanova s časem 18,66

    ggg

  3. Radonín málem utopil proudařky, nakonec čas 19,35

    ggg

  4. Boršov s avizovanou patnáctkou ( nemám na mysli čas, ale obsah mašiny), takže dnes plyn hned naplno a čas 19,77 ( L19,39)

    ggg

  5. Jindřichovice 21,25

    ggg

  6. Rozseč 21,61

    ggg

  7. Markvartice 22,48

    ggg

  8. Urbanov 24,22

    ggg

  9. Předín 27,01 po problémy na pravém terči. Levý měly holky za pěkných 19,02.

    g


Fotky:


 

Album fotek
 

 

Výsledky:

 

Výsledky na firesportu

 

 

Videa:

 

Videa Horky 2010

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář