Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

   Jsme malá chovatelská stanice ruských modrých koček v obci Chleny v Královehradeckém kraji. Chovu tohoto ušlechtilého plemene se věnujeme již od roku 2015. 

   Naše kočky s námi žijí společně v rodinném domku. Nevlastníme žádné klece, kočky mají možnost se pohybovat volně po bytě a jsou proto zvyklé na běžný chod domácnosti. 

   Z našich vrhů nabízíme krásná, zdravá koťátka.O jejich výborný zdravotní stav -včetně všech potřebných očkování a odčervení -pečuje Veterinární ordinace Zbuzany - Rychnov nad Kněžnou. Koťátka která nabízíme jsou velice čistotná a už od nás jsou zvyklá na kočičí WC. Kotě z našeho chovu si můžete zamluvit kdykoliv v průběhu roku a jakmile budeme mít nové přírůstky budeme vás informovat.

      Na výstavy a soutěže s našimi kočkami zásadně nejezdíme. Přeprava, změna prostředí, množství lidí a okolní ruch na těchto akcích by je zbytečně stresoval. Dáváme proto přednost jejich klidu a pohodě v domácím pelíšku na který jsou zvyklé.

   Pokud zatím jen zvažujete pořízení koťátka z naší chovatelské stanice a chcete mít jistotu, že jde o kvalitní chov, můžete se s námi i dohodnout na osobní návštěvě u nás a přesvědčit se v jakém prostředí naše kočky žijí. Samozřejmě vám rádi odpovíme i na vaše telefonické nebo mailové dotazy.

   Do nových domovů předáváme koťata ve věku 13 týdnů , dvakrát očkovaná a odčervená. Na cestu dostanou své krmivo na několik dnů než si noví páníčci opatří sami to, co je pro ně nejlepší.



      Řada nových majitelů našich koťat s námi i nadále udržuje kontakt a dostáváme od nich fotografie i videa  jejich nových mazlíčků (> Odchovy,  Videa/v nových domovech). Těší nás, že jsou spokojeni s volbou naší chovatelské stanice a někteří si od nás dokonce pořídili další koťě jako parťáka k tomu prvnímu. (> Odchovy- ve společném pelíšku)

          Jsme členy

    jsme-cleny.png