Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotografování, třídní schůzky, ředitelské volno, kroužek náboženství, projekt Dětský úsměv

18. 9. 2016

Vážení rodiče,

možná jste si již ve vestibulu školy přečetli, že nás 22.9. čeká focení tříd, popř. skupinek dětí. (Klidně i sourozenců) Cena fotografie je 35Kč. Peníze vybereme až budou fotky vyvolané.

Čekají nás další třídní schůzky a to hned 2.10. od 18:00 ve třídě ve Vojtěšské.

Pan ředitel nám potvrdil dny volna, které chystá. Podzimní prázdniny se díky tomuto volnu protáhnou na celý týden tj. 24. - 28.10. Další ředitelské volno bude 18.11.

A ještě informace o kroužku náboženství. Tento kroužek se bohužel nedostal na web školy a teď nevím, zda o něm víte. Kroužek probíhá tak, že jedna ze sester z Voršilek přihlášené děti vyzvedne ve škole a po hodině zase přivede zpět. Náboženství vede pan farář, na kterého jsem od paní zástupkyně dostala e-mail a mám vám ho poskytnout, kdybyste měli nějaké dotazy. Micpraha@seznam.cz

Kdo by měl o kroužek zájem, kontaktujte mě, přihlášky po dětech pošlu.

Ještě jsem vás chtěla informovat o zajímavé akci. Jde o projekt Dětský úsměv. Jedná se o 6 návštěv zubařky/školitelky, která by dětem ve třídě předala informace o kazu, správném čištění zubů a nácviku techniky. Zubní kartáček je v ceně přednášek. Účast na projektu včetně kartáčku stojí 300/dítě. Ráda bych se projektu s dětmi účastnila. Pokud by byl někdo proti, kontaktujte mě.

Děkuji