Jdi na obsah Jdi na menu

TJ Hvězda Trnovany 1:5 (0:0) TJ Baník Osek

1. 10. 2016

 

B: Simandl

 

O první říjnovou sobotu jsme na domácím pažitu vyzvali nedávného účastníka 1.A/1.B třídy - TJ Baník Osek. I jeho hráči si před výkopem špitali o tom, že se na Hvězdě letos nevyhrává, tato série dnes naneštěstí pro naše barvy skončila. K zápasu se nás sešlo jen 12, poděkování zaslouží nově příchozí duo - M.Uličný, Mehmeti. Postrádali jsme Doležala, Molnara, Pichnera, Pikeše, Laschka, Šípa, Gotze, Ďuriše, Kuzmu a Desenského...

 

Chtěli jsme navázat na povedené střetnutí proti Sobědruhám, to se nám od první minuty nedařilo. Osobní souboje jsme prohrávali, útok nepodržel balon a do šancí se dostával jen Osek. Dvakrát nás podržel Smetana, když včas vyběhl proti útočníkovi, který jej v tísni jen nastřelil. O jediné vzrušení před soupeřovo brankou se postaral Hojka, jehož hlavička po rohovém kopu ani zdaleka neměla gólové parametry.

 

Už v průběhu prvního dějství bylo očividné, že Mehmetimu síly dochází rychleji než by bylo zdrávo. I proto jej brzy po návratu na trávník nahradil univerzál Bachmaier. O poločasové přestávce se zatáhla obloha a po nedorozumění Doksanského a Smetany se začaly mračit i naše obličeje. Doksa poslal Zdendovi těžkou malou domů, ten váhal s rozehrou, nastřelil bojujícího útočníka a míč se odrazil do branky - 0:1. O jediný světlý moment dnešního klání se postaral Simandl. Rozhodl se, že podnikne útočný výlet, zpracoval dlouhý míč, nastřelil brankáře a rybičkou dorazil - 1:1. Naše oslavy ani neskončily a už jsme zase prohrávali. Rozehrálo se (Pody ještě nebyl ani na naší půlce, jeden osecký hráč už ano), nejkratší trajektorií si to osečtí namířili až do našeho vápna, kde byl útočník zbytečně faulován a následovala penalta. Tu s přehledem soupeř proměnil a bylo to 1:2. Tím naše veškerá aktivita skončila. Během posledních dvaceti minut jsme inkasovali ještě třikrát a závěrečný hvizd pro nás byl vysvobozením.

 

Nebe a dudy. Tak lze nejlépe charakterizovat poslední dva duely. Během anglického týdne jsme zbytečně ztratili 6 bodů, čímž jsme se připravili o možnost být momentálně na čele tabulky okresního přeboru. V příštím kole nás čekají Hostomice, které zatím mají pouhé 4 body. Dnešní tristní výkon lze odčinit jediným způsobem - výhrou.