Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 4. 2017

Historie a vzpomínky

e2b02c3c91ebec91e7f23d7e0064e795.jpgVztah Annie k rodičům byl poměrně zajímavý. Svého otce nikdy nepoznala a za svého dětství si často kladla otázky jako "Kde asi je?" "Co dělá?" "Žije ještě vůbec?" Ale čím byla starší, tím to přestávala řešit. Matka Ann byla velmi sebejistá a ambiciózní žena, ovšem která se absolutně nevěnovala svým dětem. Buď byla neustále zaměstnaná svou prací a nebo byla se svým novým partnerem, které dost střídala. Popsala bych ji jako včelu - pořád chodí od kytky ke kytce a opyluje a opyluje. Nyní se můžeme přesunout k její sestře Evan. Její celé jméno je Evan Monica Charrier a pro Annie byla v dětství celý svět a poměrně jí nahrazovala matku. Vychovávala jí, starala se o její bezpečí a učila jí zodpovědnosti, ale zároveň nikdy nebyla upjatá a byla s ní zábava.
Dívky jako malé vyrůstali v obrovském domě, ve kterém se Annie vždycky ztrácela. Tento dům, ale nikdy nebylo to co chtěla. Možná měla bohatství, obří vilu a téměř vše po čem zatoužila, ale sama doopravdy chtěla mít vlastní útulný byt a venkovní chatku. Jediné co se jí na domu líbilo byla obří zahrada a sady, protože k přírodě měla vždy velmi silné pouto. Se setřičkou s nimi žil velký Bernardýn Cass.
Když i k dívkám zavítlala puberta, tedy spíše u Evan, Annie to moc neprožívala, dorazilo období, kdy má člověk pocit, že mu patří svět a může si dělat co se mu líbí. A to se tak stalo, že jednou ráno kde se vzala, tu se vzala byla Annie na cestě pryč z domu. Chtěla utéct před celým světem a najít si nějaký byt a splnit si sen. Jenže ono se to dělá těžko ve čtrnácti. Cesta moc dlouho netrvala a za necelý týden už byla doma, u své sestry od které pak dostala pořádně vyhubováno. Její magické schopnosti se začali ukazovat také až s pubertou a sestra měla víceméně stejné, takže ji zaučovala. Ann si nejlépe počínala v léčitelství a Iluzích, které se snažila pořád nějak obohatit a vytvářela nové způsoby.
A teď se můžeme přesunout do jejího aktuálního života. Ann žije svůj sen a má svůj drobný byt ve velkoměstě a studuje na místní univerzitě, nyní už poslední ročník. Doma chová svého vysněného mazlíčka lišku Fumiku a s přáteli si užívá svůj obyčejně neobyčejný středoškolský život, pře jen není až tak snadné pořád schovávat svou pravou stránku a schopnosti před lidimi.