Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. Epizoda Finále 2. část

25. 11. 2016

Cirie začni:

Tak já vám Teda taky gratulují, a otázky nemám ,protože už jsem rozhodnutý. A Tommy? Mám jedno pořekadlo : Na každou sviní se vaří voda. :D:D   To se u nás na vesnici říká :D

Thunder Tom

Pochop ze martymu jsem to slíbil dřív a on mi řekl ať ti napíšu :DD
...hele já to beru vyřadil jsem tě já tak je logicky že hlas půjde Martymu, ne mě...:D

 

Malda

Zdravím nejprve bych Vám chtěl pogratulovat, oba jste předvedli skvělý výkon a zabojovali jste ale mám k Vám pár otázek které mi pomůžou při finálovém hlasování :) Nejprve Márty : Jelikož jsme oba velkými fanoušky real surva tak mi teď popiš svojí hru v podobě jakéhokoliv hráče z realného surva ze sezón 1-28. Chci slyšet jen jedno jméno hráče který hrál podobnou hru v realu jako ty tady :) Tommy: Původně jsem si myslel že tuhle hru neumíš hrát ale potom co vyřadili Lukyho si se do hry zapojil výborně a upřímě je dost možný že ti dám nakonec svůj hlas a teď otázka: Upřímně se tě ptám hrál si opravdu poprvé online survivora? A teď otázka pro oba:Kdyby jste teď nesedili ve finále tak komu by jste s poroty rádi dali hlas a proč? Díky za odpovědi :)

 

Thunder Tom:

 Ano. Hrál jsem surivora poprvé v životě když jsem byl menší tak jsem sledoval real surivora a říkal jsem si že bych tam chtěl být ale nenapadlo mě že to může existovat i v tyhle podobě.
Proto když jsem viděl příspěvek na Facebooku od Johna tak jsem ihned měl zájem a napsal jsem mu. Jednoduše Ano surivora hrají poprvé. 
Druhá otázka: Nevím.. Záleží kdo by ve finále byl :) dej na výběr a odpovím ti ale takhle nwm :(, Je spousta lidí kterým bych pral vítězství Pan Au nebo Luky (protože jsme měli být f3). 
Nebo ty protože jsem v tebe dal tolik důvěry, že jsem ti věnoval imunitu.

 

Márty:

Je hodně těžký se k někomu přirovnat, protože si myslím, že mám svůj vlastní styl hry, který není častý ani u lidí v online survivoru. Osobně bych řekl, že Cochran v Caramoanu (neříkám, že tady byli lidi blbí jak tam :D, protože měl silnou alianci z kmene díky jeho sociální hře, která v průběhu sloučení měla převahu, ale postupem času se rozpadala a stejně jak on jsem prováděl tahy, které jsem chtěl a on také vyhrával imunity. Na druhou otázku bych odpověděl Malda, protože podle mě si hrál jednu z nejlepších her tady jestli ne nejlepší a proto jsem tě taky chtěl vyřadit. Neber to prosím jako patolízání, protože si to opravdu myslím.

 

Sisi

Ahoj vy dva, nejprve bych vám chtěla pogratulovat, dokázali jste přehrát a přelstít ostatní hráče a prostě se nás všech zbavili :D:D Ne, jen vtip, ale dostali jste se až do finále a moje otázky na vás: Márty Lituješ nějakého tahu ve hře? A Tommy Proč by sis zasloužil vyhrát zrovna ty a ne Márty? Přeji vám hodně štěstí a ať vyhraje lepší ;)

 

Thunder Tom:

Tohle je doopravdy nejlepší otázka... V první řadě bych rád podotknul že jsem pokaždé dodržel slib :) Tudíž jsem nikoho z vás nemohl podrazit (až na Cirie) Také to, že jsem se snažil nikomu nelhat co jsem mi ve finále bohužel nepovedlo :( Rád bych řekl že jsem hrál čistou hru :DD Ale nebudu lhát :( ke konci se mi to moc nedařilo Doufám že odpověď byla dostačující kdyztak ještě napiš 

 

Márty:

Se svými tahy jsem velice spokojen, ale jeden špatnej by se našel a to když si byla vyřazena ty tak i přesto, že jsem věděl, že pro Cirieho jdou minimálně tři hlasy nepoužil jsem na něho imunitu, protože jsem si je chtěl nechat do budoucna což se mi nakonec nevyplatilo, protože jsem nakonec musel použít dvě na záchranu právě Cirieho.

 

Lara:

Jsem moc líná něco vymýšlet, takže gratuluju.

 

Greystone:

Ahojte lidi. Dneska nebudu ten hodný Grey, kterej jsem byl celou hru. Myslím, že vaše proslovy jsem si až tak procházet nemusel, protože většinu z toho jsem vlastně stejně věděl. Marty, tys hrál takovou opatrnou hru, jakou jsi předtím zmínil. Tu naši alianci jsem udělal, protože jsem věděl, že to na většinu výzev dávat nebudu, a proto jsem chtěl mít jistotu. Nakonec se to vyvinulo dobře a my měli silnou alianci. Co si povíme. Nečekal jsem, že budou všichni tak marní, aby ti nebyli schopni oponovat ve výzvách. A já v té výzvě, kterou jsem tě mohl úplně zničit, neměl malování k dispozici, abych udělal to dementní bludiště. Známe oba svoje kvality, ale nechci tě nijak hanit. Hráls dobře, získávals imunity a tím sis vydobyl dost silnou pozici, která ti zůstala až dodnes. Otázky na tebe nemám, stejně vše, co bych chtěl vědět, vím. Tímto bych se dostal k další věci této hry. Já nevím jak vy, ale i já, který udělal jednu řadu (která teda nedojela do konce, protože příchod mojí super poslední výzvy je jako příchod Godota...), vím, že moc imunit škodí hře. V té hře se nedalo pomalu nic hrát. Jsem zastánce dvou-tří imunit, které jsou zahrány, když to někdo nejmíň čeká. Ale ne snad 10 imunit, které úplně do*ebou hru. Fakt sorry Johne, ale tohle mě na téhle hře krom té aféry s Lukynem těžce štvalo. (Pokud teda pominu ty jeblé výzvy z tvých minulých řad, které nikdo kromě hráčů nikdy neviděl a nikdo ty průběhy hry nezná...) Dobře, vrátím se k věci. Tommy, nevím, jestli si to uvědomuješ, ale ty jsi ve hře pouze velkou náhodou. Navíc...TY VOLE! Ty seš co? Woo snad, aby sis bral svého big frienda do hry? Woo aspoň oproti tobě hrál dobrou hru a tu hru by VYHRÁL! Já pochybuju, že bys vyhrál, i kdyby sis vzal Cirieho, ale pořád bych to bral za větší tah a někdo by pro tebe 100% hlasoval? Proč si teda sakra bereš někoho, koho víš, že prostě nemůžeš porazit? xD Magor prostě... No položím ti jedinou otázku. Já hraju hru, abych vyhrál. rozpoutal jsem boj proti Martymu, klasicky to trochu uspěchal, což se mi vymstilo a já prohrál. Moje otázka tedy zní: COS UDĚLAL TY PRO TO, ABYS VYHRÁL? 

Jinak poroto, apeluji na vás, abyste opravdu zvolili toho, kdo si to zaslouží, ne toho, kdo nic ve hře neudělal a nezaslouží si to. Arigato gozaimasu.

 

Márty:

Ty vole kdyby si tu výzvu dal tak bych to možná aji vyhrál :Darktida ne ? :D :D

 

Thunder Tom:

Hele.. Hrál jsem to poprvé a každý má svoje taktiky, Jo.. Ted jsem. Si toho vsimnul :D
Je rozdíl hrát hru v pozadí a dělat konflikty aby se priklanelo ke mě. 
To že jsem manipuloval s lidmi tak aby to nebylo poznat... To jsem dělal já ;) a očividně mi to šlo když sis ani nevsiml že jsem tě vlastně já vyřadil tím co jsem řekl martymu...  On tě chtěl do f3 víš? :) Pak jsem to trošku prepiskl s Photoshopem... A samozřejmě se na to přišlo..  Ale ustál jsem to až do finále 

 

 

Karl:

Gratulace oboumoje otázka zní na jaké číslo od 1 do 100 myslim

 

Márty: 37

Thunder Tom: 38

John: Jak v Borneu 1-10 :D

 

Luky:

Zdarec. Gratuluji vám :) 

A teď k otázkám. Pro oba:
1) Váš nejlepší okamžik se mnou v této hře?
2) Váš nejhorší okamžik v této hře?
3) Přijde vám v pořádku, že na každé radě se objevil minimálně jeden skrytý symbol? Pokud by jich tu tolik nebylo, myslíte si, že byste byli teď ve finále?
4) Proč vám jde o výhru v této hře?
5) Jak jste vnímali mé vyřazení po kamenech, které bylo zfalšované?

Tommy: Jak tak přemýšlím o tom jak jsi se sem dostal, tak nevím jestli to byla náhoda nebo jsi vážně tak dobrý :D:D Takže mi řekni, jak to vnímáš ty? A taky bych chtěl vědět, jestli ti jde opravdu o výhru, když jsi sem vzal někoho tak dobrého, jako je Marty? Márty: Ty jsi prostě ukázal tvou kvalitu. Když nejsi vyřazen na začátku a dostaneš se do sloučení, tak rozjedeš svou show. Mrzí mě, že jsme spolu nebyli od začátku, hru bych si pak více užil. Otázky pro tebe- Jak jsi mě vnímal v této sérii? Myslíš, že bychom to spolu dotáhli dál, kdybychom si více psali nebo by jsi šel proti mně stále s tvým kmenem? Je to dost otázek, ale vy jste povinni mi na ně odpovědět, tak šup šup :D:DTěším se :):) Hodně štěstí vám oběma :)

 

Márty:

1) Ve sloučení jsme si bohužel moc nepsali takže bych řekl asi konverzace ve společným chatu před výzvou nebo prostě někdy když byl čas :D 2) Pravděpodobně když Tommy vyhrál imunitu ve finálové trojce, byl jsem naštvaný, frustrovaný a smutný, že po tom co jsem předvedl, po tom co jsem se probojoval tak daleko, vypadnu. Ještě víc mi to bylo líto když jsem s tím nemohl nic udělat, protože jak bylo řečeno Tommy tu hru hrál kdo ví jak dlouho když byl mladší. 3) Jak jsem psal u Fandovy otázky nemyslím si, že je to obecně pro sérii dobrý obrázek. Jelikož jsem dvě našel ještě v rámci klasické série, myslím si že bych se dostal daleko, ale musel bych hodně změnit strategii, opravdu nevím jestli by to došlo do finále. 4) Protože jsem zde zahrál jednu z mých nejlepších her vůbec na český scéně a chtěl bych to zakončit úspěšným koncem. 5) Měl jsem ze začátku radost protože všichni z našeho kmene přežili, ale poté jsem si nebyl jistý jestli by to mělo tak být i když Kraffer měl solidní argumenty, protože je pravda, že kameny byli trochu upravený, ale na druhou stranu tady se na to nedívá miliony lidí. Vnímal jsem tě jako kamaráda, který byl postavený proti mně. Myslím si, že určitě protože bych tě bránil a možná i změnil pár hlasů aby jsi nebyl vyřazen, ale nevím jestli by vyšlo finále to si úplně nemyslím.

 

Thunder Tom:

1) když jsem navázal první alianci 2) když došlo ke sloučení a La dakia se začala rozpadat 3) na každé rade zahraný nebyl ale je jich trošku moc nó.. Ve hře bych už asi nebyl protože mě Marty jednou zachránil přes jeho imunitu. 4)prijde mi to jako super věc do života... Žít s tím pocitem že jsem vyhrál surivora - k nezaplacení :D A protože jsem táhl složitou cestou až sem... Bylo. By hezky kdyby to nebylo nadarmo. 5) ihned jsem psal Johnovi jestli mu to za to stálo a jestli to nechce zvážit protože to bylo nefér, nó určitě to že začátku bylo spíš štěstí ale myslím si že pak sem začal i něco hrát samozřejmě i se štěstím které mi dost napomahalo. A o výhru mi opravdu jde dlouho jsem rozvazoval ale na ty hře o imunitu jak se tipovala většina odpovědí na otázky tak při "komu nejvíce přeješ vyhru" vyhrál Cirie.. A to ve mě budila strach a navíc jsem to Martymu slíbil dřív :)

 

Pan Au:

Ok: Slyšel jsem, že ve hře bylo použitu 7 skrytých imunitu, se superimunitami snad 12. Myslíte, že takový množství hře škodí nebo prospívá? Kolik z nich jste využily?

 

Márty:

Obecně to hře škodí, protože se můžeš snažit jak chceš v kmeni, ale ostatní prostě použijí imunitu a jdeš. Potom také záleží na situaci daného hráče, protože když jsem na okraji aliance/kmene vždycky se hodí nějaká ta imunita v kapsa a čím víc jich můžeš získat tím pro toho člověka líp. Já jich našel a využil 6 s tím, že dva z toho byli použity jako superimunita.

 

Thunder Tom:

Myslím si že v jednu chvíli by měli být ve hře tak 2 Max 3 symboly. Ale mě to jednou zachránilo kejhak.. Ale i tak si myslím že je to moc a tu hru to naprosto změní což není moc dobré :(

 

Davee zakonči to:

Jak tak koukám, jsem velice šťastný, že se nemusím účastnit tohohle rozepisování. A jelikož už jsem mimo hru a vaši taktiku jsem se dočetl z odpovědí pro ostatní, docela rád bych se dozvěděl něco jiného. Napište mi, jaké jsou vaše cíle v osobním životě a jak by se případně propojili s výhrou tady. Zda jste se chtěli v něčem ujistit, a zda vám to něco dalo. Gratuluji a myslím si, že asi oba tušíte, který z vás, ode mě dostane hlas.

 

Márty:

Tak moje nejbližší cíle jsou úspěšné udělání maturity a přijímaček na vysokou školu a poté bych chtěl vytvořit rodinu a mít úspěšnou pracovní kariéru, vím je to klišé, ale nedokázal bych si představit život bez toho a přímo tato série mě nic moc nedala maximálně, že nic není jistý a že překvapení mě může čekat na každým rohu ať už pozitivní nebo negativní, ale obecně online survivor mě nutí více přemýšlet o různých situacích v sociálním životě a ve škole.

 

Thunder Tom:

Tak moje životní cíle je mít vysokoškolské vzdělání plus konzervator (hraju v divadle a zpívám) Samozřejmě si pak založit rodinu a blablabla... Pokud někdy bude možnost pro surivora v Čechách... Jdu do toho.. Tam aspoň nebudou ty sarany afkari :D :D :D

 

Poroto děkuji, nyní hrajeme o 100 000 pro trosečníka, který skončí na 2. místě a pro vítěze tu máme 1 000 000 a 
titul poslední trosečník Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy.

Naposledy hlasujte.

 

:)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář