Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. Epizoda

18. 11. 2016

Máme tu finálovou 4.

Thunder Tom. Začínal jako člen LA DAKII, nebál se hrát, když byla třeba. Po sloučení mu sice vypadli jeho spojenci, dost lidí by řeklo, že mu vypršel čas, on se ale se svou bojovnou tváří protloukl do finálové 4.

 

Greystone. Vždy stál za jednotou SOLAMONU. Jeho kmen sice prohrál první 3 kmenové rady, poté však průběh otočili, získali z
LA DAKII členku a pokračovali jako soudržný kmen. Po sloučení Greystone taktizoval a ve výzvách byl dobrý.

 

Márty. Márty bojoval za svůj kmen ve výzvách a po začátkovém neúspěchu, svůj kmen dokázal dovést k výhrám. Po sloučení stál za několika vyloučenými osobami a hrozbu ze sebe udělal, když vyhrál 6 imunit, čímž se zapsal do historie. Jak zakončí svojí hru?

 

Cirie. Návratilec z Kdo přežije: Šalamounovy ostrovy se probil až do finálové 4. Jeho kmen na začátku trpěl porážkami, poté když byla umožněna výměna tak přešel k druhému kmeni a poté hned nazpět do původního. Ano měl párkrát měl hlavu na špalku, ale pokaždé se dokázal probojovat a udržet si slušné místo. Stál za vyřazeními některých soutěžících a když bylo potřeba, tak zabojoval ve výzvě o imunitu. Stane se vítězem této řady navrátilec?

 

Dnešní výzva spočívala o odpovídání na minulé sezónny čímž výsledky po 10 otázkách dopadly takto: 

Márty - 7 bodů, Tommy - 3 body, Cirie - 5 bodů a Greystone 3 body.

Kdo dnes odejde? Márty má imunitu, je dnes v bezpečí, Tommy, Cirie, Greystone, jeden z vás nyní opustí hru. Přečtu hlasy:

První hlas:

greystone-hlas.jpg

 

Druhý hlas:

cirie-hlas.png

 

Jeden hlas Thunder Tom, jeden hlas Greystone

 

Třetí hlas:

thunder-tom-hlas.jpg

 

2 hlasy Greystone, 1 hlas Thunder Tom, 1 hlas zbývá

 

15. vyřazenou osobou a 8. členem poroty je:

marty-hlas.jpg

Přines mi svou pochodeň. Greystone kmen promluvil, je čas jít. Finálová 3, Thunder Tom, Márty a Cirie. Čeká nás poslední soutěž o imunitu. Dobře se vyspěte.

vyrazeni-soutezici-slouceneho-kmene-kan-thoalai.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář