Jdi na obsah Jdi na menu
 

Marina Mahej

marina-mahej-kosmetika.jpgNabízím různé druhy kosmetického ošetření pleti, hloubkové ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí, speciální úpravu obočí. Masáž a relaxaci. Používám italskou kosmetiku „alissa beauté“.

Dále nabízím manikúru a modeláž nehtů.

 

Kyslíkové ošetření pleti

Kyslíkové ošetření pleti je inovativní ošetření biodisponibilním kyslíkem, vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro pleť unavenou, dehydratovanou a stárnoucí. Výsledkem je viditelné omlazení s maximálním vyhlazením vrásek. Mizí nepříjemné pnutí uvnitř pleti.

Mezoterapie

Dermapen/Mikroneedling/Mikrojehličkování je revoluční metoda, kterou lze dosáhnout vynikajících účinků pro omlazení pokožky a vypnutí vrásek, sjednocení tónu pleti, odstranění strií a vyhlazení jizviček.

Mezoterapie využívá vlastní schopnosti regenerace kůže. Při ošetření vzniknou v kůži mikrokanálky, které zde po sobě zanechají vpichy jehličkami. Vlastní obranný mechanismus kůže vyplaví růstové faktory, které stimulují kožní buňky k produkci kolagenu. Zároveň se tvoří nové kožní buňky. Nová hmota vyplňuje kanálky vzniklé po jehličkách, její celkový objem narůstá. Kůže je pevnější a elastická. Při ošetření se využívají vzniklé kanálky i k tomu, aby se do kůže vpravily účinné látky, séra a vitamíny. Do kůže se jich tímto způsobem dostane až o 80% více než pouhým nanesením na její povrch.

Ošetření je minimálně bolestivé vzhledem k vysoké frekvenci automatických vpichů. U velmi citlivých klientů lze před zákrokem aplikovat znecitlivující krém.

Běžně vidíte výsledek již po prvním ošetření. Dlouhotrvající a opravdu značný efekt lze očekávat po čtvrtém až šestém ošetření. Vaše pleť se bude zlepšovat i dále, po dobu 6 měsíců po posledním ošetření.