Jdi na obsah Jdi na menu
 


FAKTY II.část

1. Na základce měl Tyler za úkol, připravit si příběh o svém původu. Místo toho, že měl předky v Lebanonu ale díky nervozitě u tabule prohlásil, že je lesba!

2. Tyler napsal skvělé hodnocení šatům, které si zakoupil online v eshopu Forever21. Šaty má na sobě v klipu Lane Boy a vytahuje je i na téměř každém koncertě.

3. Tohle je hodně smutný fakt: Tyler kdysi přiznal, že když byl jednou úplně na dně a v depresích, vydal se do lesa a křičel tam „Is there anybody out there???!!!“ (Je tady někdo?)... Nikdo mu ale tehdy samozřejmě neodpověděl. Teď se stejně ptá i fanoušků na koncertech. Odpovědí je mu bouřlivý nadšený řev!

4. Tyler a Josh dostali jednou před koncertem rozdělenou a ne společnou šatnu. Co se stalo? Joshe to rozbrečelo!

 

5. Tyler Joseph přišel s názvem pro kapelu během četby díla Všichni moji synové (All My Sons) od Arthura Millera. To je o muži, který dával dohromady letadla během druhé světové války.

Zjistil, že některé součástky jsou vadné, ale letadla přesto poslal do války a díky tomu zemřelo celkem dvacet jedna pilotů. Josh a Tyler přiznali, že tahle kniha ovlivnila v jejich životě spoustu zásadních rozhodnutí!

6. Josh i Tyler mají tetování, ale oba přísahali, že jejich význam nikdy nebudou podrobně vysvětlovat v žádném rozhovoru. Pokud se s vámi prý setkají osobně, hrozně rádi vám všechno popíší, ale jinak ne.

7. Song „Ruby“ z desky Regional At Best je o skutečné mladé dívce s Downovým syndromem, kterou poznali Josh a Tyler v kostele. Tyler jednou na stage prozradil, že tahle holka ho pořádně inspirovala

8. Než se stal Josh součástí twenty one pilots, hrál v kapele House of Heroes. V několika písničkách můžete zřetelně slyšet jeho hlas.

9. Josh se naučil skákat backflip kdysi dávno při zvukové zkoušce na jeden z koncertů. Teď ho s oblibou dělá během každého živého vystoupení kapely.

10. Než se proslavili jako twenty one pilots, pracoval Josh v obchodě s hudbou a Tyler v cateringové firmě! Pokud nevíte, co to je, catering je kompletní servis ohledně stravování.