Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 10. 2018

Jedeme znovu do Luhačovic

Jedeme znovu do Luhačovic 16.10. - 23.10.2018

Pro velký zájem opakujeme týdenní regenerační pobyt v lázních Luhačovice. 16.10.2018 nasedáme do autobusu a odjíždíme směr Uherský Brod a Luhačovice. Ubytování je zajištěno v lázeňském domě Taťána, stravování ve Společenském domě a procedury většinou v Inhalatoriu. Po příjezdu a ubytování absolvujeme všichni lékařskou prohlídku na lázeňské poliklinice.  Procedury jsou výborné a navíc v blízkosti našeho ubytovacího traktu. 

Počasí nám přeje, nálada je výborná stejně jako společnost, co víc si přát.  Několik večerů věnujeme i kultuře a vyrážíme do víru lázeňského města. Ženské samozřejmě nemohou jen tak projít okolo obchodů s oblečením a vezeme si domů každá nějaký ten nový hadřík.

Odpoledne trávíme většinou posezením na kávě se zákuskem. Cukrárny střídáme, aby to bylo vždy jiné. Dostali jsme také poukázky na uvítací drink v lázeňské kavárně a také slevový kupon na konzumaci. V tomto týdnu nějak neřešíme kila navíc nebo nějaké zdravotní problémy se zvýšeným cukrem nebo cholesterolem.

Týden nám utekl jako voda a je opět úterý 23.10.2018 a nám přijíždí náš dopravce František Vybíral, aby nás v 10 hodin odvezl zpět do našich domovů. 

Týden jsme odpočívali, nemuseli vařit ani uklízet, přesto se už všichni těšíme domů.