Jdi na obsah Jdi na menu

Reference

Bára: "Evča dokázala originálně zachytit náš svatební den. Muž nemá rád focení, ale před foťákem Evy se fotil, jak modelka. Netoužili jsme po klasických svatebních fotkách, Eva nás dokázala krásně zachytit, takový jaký jsme! "

Monika:"K focení na naší svatbě - jsem moc ráda že jsi nás fotila zrovna ty, ten den byl úžasný a focení probíhalo tak nějak přirozeně, že jsem se ani nestresovala že jsem focená a tak - přátelský přístup a pohoda udělaly svoje . Jinak fotky jsou nádherné, nápadité a máme z nich moc krásné album. A ačkoliv mi nepřijde že bych byla nějak zvlášť fotogenická a mám pocit že mi to mnohdy na fotkách moc nesluší, tak fotky ze svatby jsou úplně jiná káva - jsou prostě úžasné a já si při pohledu na tyto fotky připadám vážně krásná. "

Martina:"Vždy, když chci profi foto, tak se obracím na Evičku. Je to úžasnej človíček a pro fotku je schopná skočit i do louže .Výsledek stojí vždy za to!"

Lucie:"Při vzpomínce na naši svatbu se vždy usmívám. Byla krásná hlavně v tom, že byla pohodová a bez stresu. Nebyla to tak dávná událost, tak si ji ještě živě pamatuji, ale časem mi zůstanou fotografie. Krásné, procítěné, kde jsou zachyceny ty nejkrásnější okamžiky našeho velkého dne. Jako nevěsta musím říct, že na fotkách si připadám nádherně. Evina schopnost vidět a zachytit ty nejdůležitější okamžiky je neskutečná. Oceňuji její upřímnost, laskavost, pozitivní energii a v neposlední řadě profesionalitu. Doporučuji ji všem! Až budete mít v ruce Eviny fotografie, budete vědět, o čem mluvím."