Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. Epizoda Finále 1. část

28. 4. 2017

Před 39 dne začlo tuto hru 20 navrátilců. Hra byla nevyzpytatelná, hrou byly vytvořeny hlasovací bloky a také aliance, mezi aliance, které touto hrou určitě zatřásly byla Aliance Šalamounovy Papua Laos Faerske, hlasovací blok Pagkalson, aliance IFAGAA,
aliance 3 partyzáni a dominantní aliance této hry Vyvolení. Do finálové trojky se dostala hvězda z Kdo přežije: Faerské ostrovy - Antonie, známý Greystone, který si vždy stál za svým slovem a Tommyho, který uračoval trosečníky svým taktizováním v

Kdo přežije: Laos Ostrov Zkázy. No nyní se tito tři dostali do finálové 3 a uvidíme kdo vyhraje. Sledujte pouze na STARSU.

 

Před 39 dny započala tato hra, 17 lidí vypadlo, 3 zbývají. Započněme proto dnešní kmenovou radu. Přistupme, proto na úvodní řeč finalistů.

Tommy:

Tak jdu na to první ,Okeej lidii, Jsem tady, V první řadě bych chtěl pogratulovat Greyovi a Tonče, A zároveň poděkovat všem co tady hráli se mnou i proti mě.
Omluvit se lidem co jsem vyřadil.
A lidem co jsem zradil Ne, nejsem Pure Hero jako boston 
Ne, nejsem top player jako Marty 
Ne, nejsem Ale i tak jsem se dokázal dostat do finále !
Chtěl bych nejdřív něco říct Greyovi..
Grey.. Pamatuješ na tvoji "otázku" na mě v minulé sérii? 
Kdys mi tam řekl jakože "Wtf ty jseš co? " a myslel sis že jsem se do toho finále dostal náhodou.. Ne.. Hrál jsem to stejně jako ty tuhle sérii. 
Jen tys to neviděl, Tady máš jen něco k zamyšlení,
Jsem rád že jsi poprvé vy finále a jsem rád že jsme se viděli na srazu a doufám že se zas uvidíme :d Každopádně gratulka a hodně štěstí 
Toni.. Celou dobu jsi jela s Langym a doopravdovou duveru ve mě jsi získala až když jsem tě zachránil vyřazením J.T. I tak se mi s tebou hrálo dobře.. 
Teď čekám jak vytáhneš dokonalou Závěrečku a vyhraješ Každopádně i tobě děkuju za hru super jak jsi Johnovi vytřela zrak 
Když jsi chtěla odstoupit napsal ti ať počkáš až tě vyradime a ono nic.. 
Jsi ve finále. gratuluju A teď už konečně k mé hře...
Už od začátku jsme to táhli s Martym a lokazde
Pokaždé když jsme se řekli "teď vypadne tenhle " tak vypadl 
Měli jsme u sebe ještě jt a greye ale tomu jsme říkali jen půlku věcí protože ho známe
Každopádně první cíl byl vyřadit ling a to se povedlo ikdyz se držela zuby nehty.. 
Poté jsme to začali hrát s rozumem langyho a matta jsme tlacili aby se cítili ohrožený a použili idol což se nepovedlo a kvůli tomu vypadl JT
Ten den kdy vypadl jt měl vypadnout grey já už měl hlasy a jen jt chyběl k tomu aby grey šel Napsal jsem to jtmu ale on si stál za tím že musí jít Antonie což aktuální hře nrodpovidalo a tak když se to posralo tak jsem se prostě rozhodnul tě vyhodit (promiň jt) A já musel dal Marty šel out a já věděl že ven musí grey každopádně jsem musel zařídit aby matt zradil greye a nebo grey matta 
A grey je jednodušší na zrady.. Ten to má v krvi Takže jsem si vzal do finále greye 
Mimo debilně zahranyho symbolu a vyhození maldy&jtho jsem se svou hrou spokojeny Že zacatku ani nikdo netušil že to celý řídí Marty & já 
Na každou vaši otázku se pokusím odpovědět co nejlépe a ikdyz se v poslední době hlasuje podle kamarádství a ne podle toho kdo co ve hře udělal budu rád když budete mojí kamarádi Abych to zavřel tak všem díky za tuhle hru a doufám že se sejdeme v jiné hře a hra bude Jeste lepší a všichni si ji užijeme 
Takže bych byl rád abych to zakončil výhrou v této sérii Každopádně 
Ještě bych chtěl poděkovat Johnovi za další sérii a za to že jsem si v ní mohl zahrát a dotahnout to tak daleko 
Takže na závěr ještě jednou děkuju všem za tuhle hru 
Mega jsem si to uzil a doufám že si ještě někdy zahrajeme 
Love yaa, With love, Tommy

 

Greystone: 

Tak zdarec lidi. Jak už Tommy předeslal, jsem ve finále poprvé a jsem za to neskutečně rád. A navíc mě tou závěrečkou vůbec nepřekvapil. Ale všecičko popořadě.

Hodně dlouho mi trvalo se zase dokopat k nějaké řadě. Nejsem už nejmladší, škola a práce, mi kradou hromadu času a i když byla ta chuť, prostě to nešlo. Takže jsem se jenom flákal po srazech Sv. Patoka Pak mi ale jednoho dne napsal John, jestli nepůjdu do jeho navrátilecké sérky. A u už jsem si nenechal ují, protože jsem si od ní sliboval hodně. A nemůžu říct, že by zklamala. Spíš naopak.

Do hry už jsem šel s tím, že nebudu hrát viditelně. Vždycky, když jsem tak hrál, tak jsem skončil buď hned na začátku, nebo v F5 na symbol, protože se to klasicky nabízelo. Tady Tommymu musím nechat jednu věc. Je pravda, že mě není těžké blindsidnout, protože málokdo si se mnou vytvoří takový vztah, aby mi řekl všechno, nebo to je zrovna člověk na ráně, což se taky extra nehodí. A...říkej si co chceš, tu sérku si stejně zahrál na houby, i když vím, cos prováděl.

Tak jsem začal hru v Ifugau společně s Tommym, JTm, Alexem a Peťou z Ostrova...teda Preklovou. Nevěřil jsem Tommymu od prvního dne, kdy na mě valil, jak to rozjedem a jedno s druhým. Spíš jsem se snažil pracovat na jedincích, kteří nejsou hloupí, ale nemají takovou sílu na to porážet challenge beasts. Říkejte si tomu sbírání oveček, no já to bral jinak. Chtěl jsem pracovat s Alexem a JTm, no Alex bohužel musel jít, protože bylo moc brzo na to, aby šel Tommy. Tak jsem nějak proplul dál bez větších obtíží.

Mnohem větší problém přišel v podobě přechodu do Capiznonu. Tam jsem si hned začal psát s Bostonem, kterému jsem možná až trochu přehnaně věřil a Malda s ostatními toho pouze využili. Takže já skončil v outu a musel jsem zabojovat o to, abych tu vůbec byl viz to jak jsme s Mattem odjebali všechny na té poslední výzvě. Psal jsem si s Mattem a Langym, kteří mě utvrdili v tom, že za tím rádoby velkým tahem stál Langy a ne Malda, kterej se choval, jako by mu patřila celá hra. Což sorry kámo, ale na člověka tvých kvalit je to fakt hloupost. V Langym jsem nadále potenciál pro spolupráci neviděl, protože ten si hrál svou hru. Ale věděl jsem, že Matt je loajální a silný hráč, kterému můžu věřit. Bylo ale dost času si to hezky naplánovat.

Přišlo tedy sloučení. Tam jsem už lehce rozjel svoji hru. Bylo mi jasné, že pro lidi nebudu člověk, který by byl lehký na zbavení, ale spíš člověk, který bude jako free vote. Tak jsem si hezky zahrál nehoráznou etudu na to, že se bojím vyřazení a že jestli mi někdo pomůže. Na udičku se "překvapivě" chytli Márty a Tommy. Tady mi bylo už rovnou jasné, že ti dva spolu něco kují, protože oba byli nějak moc v klidu. Tak jsem je utvrdil v tom, že budu s nima, i když jsem věděl, že pro ně budu póvl. Začalo tedy vyřazování. Ling jsem upřímně moc neřešil, společně s Rickym byly jasné první dva outy. #norasism, ale s Mártym jsme to tak trochu i brali. Ale upřímně, Ricky je člověk, kterého nechcete dál ve hře, proto musel jít. No dostali jsme se do situace, kdy jsem si mohl vykonat svou pomstu. S Mártym jsme naplánovali zbavení se Maldy a Langyho. Matta jsem ale vyřadit nechtěl.

V momentě kdy vypadli oni dva, mi začal psát Matt, že mu je jasný, že ho chcem vyhodit, ale že vyhození Mártyho je lepší cíl. Prakticky mi jenom napsal první. Já opravdu nevím, co si Tommy představoval pod tím, že chtěl s Mártym do finále. Protože jestli jsi nechtěl, tak jsi to zakryl dobře. Ale jen magor by to udělal, buďme upřímní. Můj plán byl jasný. Protlačit nějak sebe, Antonii a JTho do finále.

Antonie je prostě člověk, který nemá ve finále co dělat. Prakticky se jen svezla na Langym a Tommym a až na jednu výzvu nic nezahrála. JT je zase hráč dle mého úsudku trochu podceňovaný. Je sice pravda, že špička to není, ale hloupý taky ne. Mezi mnou a ním tam v tom momentě přeskočila jiskra a oba jsme věděli, co je třeba. Bohužel tady mi ještě kluci zkazili plány. Nemůžete být tak naivní, že se někdo zbaví mě, kór když vy dva jste ve hře a já s ním byl za dobře. Tak to platilo jak u JTho, tak i u Matta. Věřil jsem jim a doufal, že nezradí.

No každopádně Márty musel jít po tom, co byl nechráněnej. JTho v momentě nahradil Matt a plán byl jasný. Mártyho jsem poprvé vyhodil a tím i narušil zdánlivě nezničitelnou finálovou osu Márty-Tommy-Antonie. Bohužel mě v cestě zastavil Tommy, kdy dostal v F4 výzvu, kterou hraje už od dětství. Tady bych apeloval na Johna, že by nebylo od věci sem tam změnit tu výzvu, protože se to čeká.

Nejsem tak hloupej, abych si nevzal Antonii do finále. I když mě Matt prosil, ať s ním hlasuji pro ni. Jak mě mrzelo zbavit se Mártyho protože jsme dobří kamarádi, stejně tak mě to mrzelo u Matta, protože on si to finále zasloužil víc než ona. Ale je to hra. Fakt promiň.

No a teď sedím v ponuré místnosti budovy Univerzity Palackého a dožaduji se tu těch pár hlasů, které mi zaručí výhru. Je mi jasné, že mnoho lidí zde asi nepřesvědčím, ale cílem bylo hrát v ústraní a pokusit se dovědět co nejvíce mou rádoby sociální hrou. A to že jsem se snažil ze sebe dělat nevinnej free vote tomu taky poměrně pomohlo.

Pokud jste se dostali až sem, gratuluju. Moje kecy není jednoduché projít, ale věřím, že jsem vám zde vytvořil jakýsi pohled na mou hru. Jakoukoliv otázku vám rád zodpovím a doufám, že cokoliv jsem v této hře udělal, mi nebudete mít za zlé.

To je všechno.

 

 

Antonie

Takze ahoj, 
Docela mě vyděsilo když jsem viděla ty vaše závěrečky, delší než všechny moje slohy za celej rok Tak jen aby jste se nedivili že moje bude tak trošku, no, kratší.
Vlastně na svou obhajobu nic nemám, všechno co jste psali je pravda, ve finále co dělat nejspíš nemám, jsou tu hráči, kteří jsi to zasloužili rozhodně víc.
A k vašemu (nejspíš obrovskému, wau) překvapení jsem ani na finále nejela. Hned po začátku jsem si uvědomila že kvuli jiným věcem výzvy prostě nestíhám, tak jsem byla doslova jenom free vote. Hlasovala jsem vlastně s tím kdo si o to řekl. Ze začátku s Langym a pak s Tommym a čekala jsem že mě kvuli (výzvám i hlasování) tomu vyloučíte, protože odstoupit se nedalo. Asi jste byli moc zaneprázdenění něčím jiným, co se dá dělat. Pak bylo jasné že když se blížilo finále že tu prostě budu, no řekněte, kdo by tu semnou být nechtěl  
To je asi vše, děkuji za hru, pa kaž
dej sad react mate srdicko plz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář