Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Elias nabízí ubytování v  bývalém, nyní zrekonstruovaném, statku původní zemědělské obce Ratschlag - nyní Radslav. Dům pochází dle kroniky z roku 1691 a je jedním z posledních historických svědků doby před výstavbou nádrže Lipno.  Nachází se v klidném šumavském prostředí v blízkosti Lipenského jezera, na písčitou pláž je to necelých 10 minut chůze.

Rekonstrukce probíhaly v duchu zachování atmosféry přes 300 let starého domu. Klenby, silné kamenné zdi, dochované nízké dřevěné stropy, masivní starobylé trámoví a útulnost pokojů se vkusně snoubí s komfortním zařízením na zakázku, vždy s použitím přírodních materiálů, funkčním vybavením koupelen se sprchovými kouty, WC a vyhřívanými podlahami. Ubytování je možné ve 2-3-4-5 lůžkových pokojích. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení s toaletními potřebami, chladničku, vysoušeč vlasů, ručníky a osušky s mýdlem.

  Uznáváme zdravý životní styl, tak jsme veškeré vybavení pořizovali ze dřeva s povrchovou úpravou jen přírodními vosky a oleji.

                   Jídelna, místnost určená ke snídaním formou švédského stolu, je bývalá hospůdka z dob Rakouska-Uherska. Jejími úpravami vznikl příjemný prostor k Vašemu posezení u snídaně s praskajícím ohněm v kamenném krbu. Za hezkého počasí lze posnídat venku na dřevěné terase .                                                                                                                                                                   Parkování aut je na pozemku a pro ubytované je zdarma.  Pro milovníky cyklistiky je tu k dispozici uzamykatelná úschovna kol, popřípadě v zimě pro lyžaře je možné zde uložit lyže nebo snowboardy.

                     

Věříme, že se Vám u nás bude líbit a budete se k nám rádi vracet.