Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co na viry

Ptáte se na moje názory na viry. 

Mohu odpovědět všeobecně. Není-li zdroj úbytku síly v těle, viry se většinou vyhnou každému. Únava, vyčerpání, stres a hlavně nepřirozené prostředí domova či práce nastaví v člověku změnu imunitního systému. Viry stále nosí lidé co žijí kolem zdrojů záření, geopatogenů, to je na příklad jaderná elektrárna s úniky, dračí žíla v zemi, podloží s urany či jinými škodlivými podložími pod domem. Někomu může škodit i počítač, prodavačkám i pokladna s kódy. Těžké kovy také, jsou i rozkladem ozáření. Chemické procesy- máme je v jídle. Někdo v lécích. Chudoba. Ta začíná být díky špatným zákonům. Pokud rodina jí celý týden jen suché brambory, jak slyším, tak co mají-přece chudobu. Chybí tělu značné živiny, vitamíny a vytrácí se i zcela imunita z člověka.

Poškozený člověk je magnetem na viry. Nebezpečné viry jak jsou dnes a zapisuji přístrojem snad deset let, je jich velmi nebezpečných více druhů, jsou bohužel i vyrobené. Tyto mají jádro s kovem, ale mohou mít jádro s kovem některé přirozené viry, mají to nakonec i rostliny, je to na příklad i kopřiva. Mnoho rostlin se těžkými kovy živí, pohlcují je ze země i se vzduchu. Mám snad dvacet let na toto psanou knihu bylinek. Dnes je ale neobnovená.

Vždy ale vir vše takové udělá nejdříve svoji individualitou jed v těle, ochromne buňky v těle, tělo se vzdá pod tlakem jedu, je během dne zablokované vědomí a parazit virový i jiný může vstoupit do oslabeného těla. To je neschopné se viru bránit. Vlastní imunitní systém téměř na nule. Okamžitě doporučuji vzít něco proti jedu. Je to na př. vrbice bílá neboli rdesno blešník. Má železo a vápník. Lípa květ také a doporučuji jej. Prvořadý rozklad je většinou těchto virů 3 týdny, to stačí na to, aby si s tělem vyhrál, udělá bahno v plicích, prostě mízní či lymfatický systém (míza), který musí stále proudit se zahustí, neproudí, nedostává se výživy tělu a hlavně do nervů a mozku a ten začne ochabovat, zastavuje se i tímto chod všech energetických zdrojů těla, tělo je jako ochrnuté, smysly jsou oslabené. Co je nutné dál: poznat jeho individualitu, jeho záměr a jeho vědomí, informační systém. Při namnožení se tento totiž stává vir démonem, napadá již bezvědomky tělo člověka jde i do kohokoli i zvířete. Démony virů jsem viděla před nedávnem - byly to obrovské mraky, táhnoucí se celým údolím a procházejícím vším, co potkal, mrak vypadal jako pohyblivá rtuť. Přírodní kineziologií učím tyto vidět a udělat si i rozbor. Naučím je poznat a vědět co jsou zač. Na takové, pokud již vniknou do těla je potřeba vykuřovadla, je dobré dát i svíčky -do talířku 8 malých svíček čajových. Jsou to malý pomocníci, ale někdy i velmi mnoho pomohou. Nejsilnější jsou začínající zdroje nákazy. Po 3 týdnech se viry, které jsou zcela jinou individualitou člověka- s kovovým jádrem zeslabují, nemoc již u dalších nakažených v rodině  nemá takový dopad jako u oněch prvořadých. Po třetím cyklu 3 týdnů již ztrácí na intenzitě a může se vir zcela rozpadnout, nemá-li výše popisované dál oslabené osoby. Ztrácí u silných lidí svoji podstatu. Silní jsou ti, co jsou v klidu a věří v uzdravení. Nepodléhají.

Co je tedy potřeba: kdo používá mnoho tablet, léků,  jen si je tímto ony viry udržuje. Kdo se ale vyčistí bylinkovými čaji - je dobrá třezalka s řebříčkem, nebo lípa květ, nebo schizandra chinesis plody atd, prostě vyčistit se, udělá koupele a také sůl a pepř, dá si obojí i něco málo pod záda a plíce, protřít se olejem z bylinek, smrky, měsíček atd. je s toho dříve venku. Zapomenout v době léčby na svoje nesmírné starosti. A být co nejvíce bez chemie. Dát odstát na hodinu i více hodin vodu s česnekem, pít 2 x 3 x denně 2 dcl. Brát hodně vápníku. V bylinkách i jinak. Co okamžitě: dát na ubrousek vonné koření, badián, pepř, skořice aj. -nakapat olej, vodu, smíchat v blatíčko. Zabalit do smotku, dát do šátku a dát kolem čela jako čelenku. Určitě tohle zabírá jako odpuzovač virů a brzy jste vyléčeni. Nejen tímto, ale i ostatními metodami.

Dál: pokud vám tato nemoc projde tělem, oslabí vám plíce a svaly. Může být poškozená i mícha, mozek. Je potřeba si udělat zcela léčbu na obnovu těchto orgánů. Jak? Zcela dojít k čistému tělu - oni jsou totiž i s virem zcela sídlící paraziti a ti udržují tělo v nouzovém stavu dál. Jaké jsou to? Často je to toxoplazmoza, o ní budu psát v jiné kapitole, ta nežije nikdy bez nabírání virů, parazitů. Jeden bez druhého nejsou tak silní likvidátoři člověka. Likvidace viry pravděpodobně  byla zřejmě předurčena takto dávno a i ten, kdo se s virů dostane, nemusí se dostat zcela a ještě ani s daných parazitů.

Tam je potřeba si uvědomit svoji podstatu a pracovat zcela na vyrovnání těla a zcela vyhlazení virů jen myslí! Je to i nová genetika. Stavíte si ji! Je to i pomocí přírodní kineziologie. Prostě někde nastala chyba. Ne jen u vás. Ve vědomí všech i kolem. A tohle se mohlo stát. Pokud se to stalo, tak vědět proč. Špatný program v těle? Špatný program celkově? Válečná zbraň?

Nastavit si nový program bez těchto virů. Atd. Kdo je choulostivý na programy virů tak se musí vzdát všeho, co by jej ovlivnilo. Na př. moje kamarádka žije téměř celý život na uranech. Má viry, je bledá, stále ji bolí něco, ale prý jí to až tak nevadí. Prostě je součástí virů - má je a žije s nimi. Takových případů bych mohla popsat mnoho. Já je nechci! Tak nemohu bydlet na takovém místě. Vy zřejmě také ne!

Musím hledat cestu jak bez nich!

Jak se říká: poznej nepřítele a potom můžeš s ním bojovat. Ptám se: jaké tento má vir vědomí? Přirozené? Kovové a chemické? Umělé? Přírodní kineziologií dostávám ihned odpovědi. Zabijáci jsou obojí. 

Pokud se dostanou do obrovských ploch ve vzduchu - viděla jsem z nich velké mraky 2020 valící se údolím a vypadající jako rtuť a také druhý den hlásili mnoho případů nákazy - tak to byl již démon. Stejně působí i sarančata, pustoší jeden kus země za druhým, a najednou se rozpadnou v prach. Čím? Jen že stromy, lidé utvořili proti nim karmu jejich rozpadu. Tvořte je všichni také na viry! Jen myšlenkou, že tu sice jsou, ale zcela jen ti neškodní. Kdo škodí se zcela rozpadají! Je to síla! Tak dělejte! Mrak těchto je silný a velký, není to jen jeden vir, ale je jich miliony či biliony. Tím, že je člověk pozná a nenechá je jít dál myšlenou částí jejich vědomí zvrátí je v neutrální, oni najednou nebudou. Já jsem je měla či jimi onemocněla v roce 2018 a mnoho známých také, tak já jsem navíc měla před tím velký stres a velkou újmu z prodlužování stavebního řízení s buzeracemi- od r. 2013, jak se říká nervy nadranc, tak jinak se všichni velmi divili, že jsem vůbec nemocná, že nemocná nebývám, jak to. Ale tenkrát jsem již zažila na sobě ty umělé. A byla s toho dost překvapená. A  nejen já, ale i mnoho lidí tenkrát kolem mně tohle mělo. Dvě známé na to zemřely. Bylo to rychlé. Ale zase nevědomost o co jde. Pokud by tato vláda byla naplněná moudrostí a lidskostí, nikdy bych tuto nemoc nedostala. Nechat se ponižovat mnoho roků za nic, za obyčejné opravy údržbové domku. A to v sedmdesátce! Vše je poznání, i když někdy kruté. Člověk někde na něco zapomněl. Vlády diktují, špatně, lidské zákony se nedodržují, ale státní a nesmyslné se musí! Jinak trest.  Člověk nemá nikde zastání. Je to ale rozpad společnosti. O virech se dá toho povídat! Nejzákladnější recept dávám všem lidem, je i v knize na cvičení, důležitou bylinkou je yzop lékařský. Co je velmi důležité - mít dostatek vápníku. Viry mocně odebírají vápník, B12 z těla a i jiné hodnoty. Na to je: sedmikráska, řebříček, světlík, čekanka kořen, vrbice bílá atd.

Recepty dávám na bylinky každému jiné - každý potřebuje jinou bylinku. Universální bylinky - recepty zkoušené a výborné na očistu těla jsou v knize na cvičení, můžete užívat jakýkoli recept dle vašeho oslabení. Ledviny, játra, plíce atd. Knihu okamžitě zašlu, stačí jen napsat o ni!