Jdi na obsah Jdi na menu

MORAVSKO-Paralelní Realita

 

 

MORAVSKO -paralelní Realita…….aneb co to zkusit jinak?

Napůl vážně…..a napůl s humorem….

 

     Spojeným světovým vědcům v oblasti Teoretické fyziky a Kosmologie se na základě využití poznatků Kvantové teorie a Heisenbergova principu neurčitosti podařilo prolomit „časoprostorové zámky“ a nabourat se do jednoho z Alternativních Vesmírů. Výzkumný tým vyslaný do Tamní Reality, zjistil zajímavé odchylky ve vývoji vůči Naší Realitě.

 

brana.jpg

     

     Základní aspekty, jako existence USA, Evropské Unie, Ruska a jejich konfliktního postavení jsou shodné s Naší Realitou. Ale vědecký tým zjistil zásadní odlišnosti ve vývoji ve Střední Evropě. Tam u Nich, po rozpadu Československa, vznikly dva státy a to….Slovensko a Moravsko.

 

     Tamní Moravsko se skládá z historických zemí Morava, Slezsko a Čechy, přičemž je navázáno na tradice Velké Moravy. Také v Moravsku jsou země rozděleny na kraje, ovšem uvažuje se o jejich zrušení a návratu k Zemskému zřízení.

moravsko.jpg

 

 

     To by jednak ekonomický a administrativní provoz Moravska radikálně zlevnilo a zjednodušilo a současně by byla přiznána historická práva jak Slezanům, tak Čechům. V Moravsku je hlavním městem Olomouc. Politické zřízení je Demokracie (ovšem na rozdíl od nás OPRAVDOVÁ DEMOKRACIE, kdy od slov Démos-Lid a Kratein-Vláda je odvozena VLÁDA LIDU neboli VŠECH 100% OBYVATEL MÁ KONTROLU NAD SVÝMI POLITICKÝMI ZÁSTUPCI). Političtí zástupci jsou tam vybíráni z nejkvalitnějších morálních a odborných kandidátů bez ohledu na politické nebo náboženské názory, členství či nečlenství v různých stranách, spolcích a organizacích.

     Politici NEMAJÍ IMUNITU A JEJICH ROZHODOVÁNÍ JE PODŘÍZENO KONTROLE OBČANŮ MORAVSKA V REFERENDECH.

     Senát, jakožto zbytečná, předražená a zkorumpovaná instituce politických trafikantů nebyl vůbec zaveden.

     Cenzura na rozdíl od nás, NEEXISTUJE. Veřejnoprávní média, placená z kapes občanů, informují pravdivě a objektivně.

     Moravsko je NEUTRÁLNÍ. Není členem žádného vojenského paktu. To znamená, že odsuzuje jakékoli válečné řešení, ať v Jugoslávii, Vietnamu, Sýrii, Afgánistánu, Iráku, Ukrajině atd. Válka je vždy to nejhorší možné a poslední řešení. Postiženým zemím posílá „pouze“ humanitární pomoc a snaží se analyzovat a odstranit skutečné příčiny konfliktu.

     Moravsko má armádu, která má profesionální základ a okolo ní je vytvořen pomocný prvek Občanské Domobrany. Nejpodobnější tamnímu Moravsku je v Našem světě svým postavením Švýcarsko.

     Největším Moravským městem je, stejně jako u nás, Praha. Moravanů je přes 10 a půl milionů. Při posledním sčítání Lidu se ovšem zhruba 600 000 občanů hlásilo k takzvané české národnosti. Není bez zajímavosti, že nejvíc obyvatel hlásících se k české národnosti, bylo zaznamenáno v Praze a okolí.

     Moravané mají (na rozdíl od naší virtuální inflační a dluhové bubliny) bezůročnou ekonomiku, založenou na skutečných vytvořených materiálních hodnotách a krytí komoditami jako zlato, stříbro atd.

     Moravsko je členem Evropské Unie a vyjadřuje vůli a ochotu k soužití a spolupráci s ostatními zeměmi a národy OVŠEM POUZE JAKO ROVNOPRÁVNÝ PARTNER. Moravané v žádném případě nejsou ochotni obětovat Demokracii, Svobodu a Neutralitu výměnou za soužití, nebo spíš přežívání mezi ostatními národy a zeměmi.

     Samozřejmě i mezi Moravany se najdou malé skupinky takzvaných separatistů, kteří by se chtěli od Moravska odtrhnout, anebo dokonce populistů a fašistů, kteří by rádi zničili Demokracii a převedli Moc a Svobodu 100% Lidí na malé soukromé zájmové skupinky zvané „politické strany“ v nichž většinou, až na vzácné vyjímky jsou psychopati bez morální i odborné kvalifikace, pouze s touhou po nekontrolovatelné moci, manipulaci a majetku. Naštěstí těchto duševně narušených šílenců jsou s bídou pouhá dvě procenta populace, takže pro Demokracii Moravského národa nepředstavují i přes absenci cenzury žádnou hrozbu.

     Moravsko si velmi zakládá na Ekologii a ohleduplném soužití se svou planetou Zemí. Takže Moravští vědci usilovně zkoumají VOLNOU ENERGII (tedy ENERGII NULOVÉHO BODU Z NÍŽ JE STVOŘEN CELÝ VESMÍR a je navíc zcela zadarmo) a technologii ANTIGRAVITACE jako maximálně šetrné zdroje umožňující jak rozvoj společnosti, tak ohleduplné a nezatěžující planetu. Mají v tomto směru ovšem složitou pozici vůči ostatním nedemokratickým režimům světa, které zneužívají fosilní a energetické zdroje k materiálnímu a finančnímu zotročení svých občanů. Moravští vědci se rovněž snaží navázat spolupráci s rozvinutými Nepozemskými civilizacemi, ovšem opět je vše komplikováno tím, že Nepozemšťané respektující zákon SVOBODNÉHO VÝVOJE, se obávají uplatnit svůj vliv v malém ostrůvku Osvícenosti a Svobody uprostřed zaslepeného a finančně zotročeného osmimiliardového světového „oceánu“. Všechny tyto aspekty, jako Svoboda, Demokracie, kontrola politiků 100% Občany, orientace na Ekologickou VOLNOU ENERGII zdarma, bezůročnou ekonomiku atd. mají za následek, že uprostřed pološíleného v dluhu, válkách a energetické krizi se potácejícího světa, je Moravsko „oáza“ Harmonie, Hojnosti, Svobody, Ekologie a Míru. Moravská vlajka je tato…….

vlajka-morava.png

     Ovšem s uvažovaným zrušením drahých krajů a obnovou Zemského zřízení se zvažuje varianta na upravenou vlajku bývalého Československa,

a.jpg

doplněnou o zelenou barvu Života a Přírody, vyjadřující Svobodu a Demokracii, (kdy všech 100% občanů státu kontroluje svou zemi, na rozdíl od totalitního fašistického zřízení, kdy stát kontroluje malá hloupá, imunitou chráněná, maximálně snad dvouprocentní samozvaná stranická sekta)…..https://obcanskyparlament.webnode.cz/znak/

     Taktéž se uvažuje o změně názvu MORAVSKO například na CENTROSLAVIE.


     Ve světle těchto zjištění a předpokladů, že existuje Nekonečné množství Alternativních Realit. odlišujících se většími či menšími znaky a tím i vývojovými scénáři oproti Našemu Vesmíru, lze předpokládat, že kromě Vesmírů, kde vládne hloupost a riziko Jaderné sebedestrukce, (jako u Nás) jsou i Vesmírné modely, kde vládne Morálka, Duchovnost a Zdravý rozum. vedoucí k úspěšnému rozvoji Lidské civilizace na planetě zvané Země. Vědci budou možnosti průniku do těchto Pozitivních Realit a možnosti jejich poznání nadále studovat a doufat, že získané poznatky bude moci i naše primitivní kultura využít ke svému Zdravému rozvoji.

 

                                                                                                           Jan Mička