Jdi na obsah Jdi na menu

Mottem naší firmy je pečlivost, rychlost a důslednost, což se odráží v podobě pozitivních reakcí zákazníků, kteří se k nám s oblibou vrací.

 

sabrina-maxi.jpg

K čištění používáme vysoce výkonný extraktor SABRINA MAXI, který je určený pro profesionální čištění středně velkých ploch koberců.

Systém pod vysokým sacím výkonem high-waterlift umožňuje odstranit maximální množství nečistot z koberce a čalounění a snižuje dobu jeho schnutí. Čistící medium je do látky vstřikováno pod tlakem 9 barů, čímž se dostane opravdu do hloubky. Na silně znečištěné koberce se zašlapanou špínou používáme rotační kartáč, který špínu dostane na povrch a následně je znovu proprán čistícím mediem a špína odsáta.Po našem čištění zůstávají koberce a čalounění pouze vlhké, nikoliv promáčené a do rána jsou krásně voňavé a suché.K čištění používáme čístící prostředek PUREX T který velmi rychle a dobře uvolňuje nečistoty a na silné a mastné fleky přípravek FLEK.

 ls-160-1.jpgPro srovnání uvádíme extraktor Kärcher PUZZI 10/2, který má nástřikový tlak pouze 2 bary, tím nelze nikdy dosáhnout tak dokonalého vyčištění jako naším profi strojem Sabrina Maxi.Tento extraktor je určen spíše pro domácí použití méně znečištěných ploch.

Za dobu, kdy se této práci věnujeme, jsme dosáhli opravdu vysoké odbornosti a věříme, že s naší odvedenou prací budete maximálně spokojeni. 

 

Najdete nás také na FB

https://www.facebook.com/cisteniDavidKlimes/

Objednávky na telefonu : 731 614 570 nebo přímo zde přes objednávkový formulář.