Jdi na obsah Jdi na menu

Můj život s anděly

19. 11. 2017

s-lornou.jpgPrávě jsem dočetl knihu Andělé na dosah mé vážené kamarádky Lorny. Je plná naděje, míru a lásky. Ale také v ní najdete důležité informace, jak se víc spojit se svým andělem strážným nebo jaké hodnoty života jsou opravdu důležité. Také v ní odhaluje ještě více tajemství ze svého života a také o válce mezi Irskem a Severním Irskem, které jsou příkladem toho, jak je důležité, aby svět neválčil a byl v něm mír. Z této knihy jsem si vzal opravdu mnoho a můžu ji vřele doporučit, ale kdo autorku nezná, doporučuji si nejdříve přečíst její předešlé knihy.

Ale jak to vlastně u mě začalo... Moje babička mi od mých mladých let říkala, že mám strážného anděla, který mě opatruje. Nikdy jsem tomu nevěnoval nějak velkou pozornost. Babička je věřící a vždy mi vypraví o Bohu a jak je modlení důležité. Modlí se za mě a i další členy rodiny. Ale čím více jsem dospíval, tak jsem si začal o andělech více číst a studovat. Přečetl jsem o nich nesčetně mnoho knih. Jádro bylo vždy stejné, ale zkušenosti autorů rozdílné. Nejvíce mě ale zaujala první kniha Lorny, jejího životopisného příběhu. A díky tomu jsem se stal spoluzakladatelem českých webových stránek autorky a několikrát jsem se s autorkou mohl setkat. Za tuto možnost a zkušenost jsem velmi vděčný. Jedno vím určitě, Lorna je mimořádná a opravdu vidí to, co běžný člověk vidět nemůže. Když jsem se jí ptal na nějaké osobní věci, nikdy mi nemohla říct přesně to, co potřebuji, aby to neovlivnilo mou cestu vpřed, ale řekla třeba jen náznaky směru, jakým bych se mohl vydat. Pak později mi došlo, že ty náznaky se staly pravdou. A proto, ať už tomu věříte nebo ne, strážného anděla má každý. Někdy je potřeba zahodit svou skepsi a říct mu třeba jen "Ahoj".

Lorna letos v květnu opět navštívila Prahu, tak jsem si přál, abych se s ní setkal. Napsal jsem její dceři, zdali to bude možné. Napsala mi, že budou moc rády, ale že neví harmonogram návštěvy a dají mi ještě vědět. V den autogramiády se mi ozvaly, že by měly mít druhý den ráno hodinku času. Toto setkání bylo velmi krásné a posunulo mě v životě zase o kousek dál. Byl jsem vděčný za to, že i když se již aktivně nezapojuji do její propagace v ČR, tak mě vřele přijala a objala. Také mi vyprávěla o jejích nových knihách, které připravuje a máte se na co těšit. Rád bych se s vámi podělil o fotky, které jsem v květnu s Lornou a její dcerou pořídil a také o obálku její nové knihy.

Fotky naleznete ZDE NA ODKAZU

Mějte se fajn a když vám bude nejhůře, anděl strážný stojí vždy při vás.


P ;-)