Jdi na obsah Jdi na menu

Závěr roku klepe na dveře

26. 12. 2018

listopadovy-beh.jpg

Na listopadový běh jsem byl již připraven v plné formě a nastoupen už ve sportovním termoprádle na startovní čáře. Běželo se mi nádherně a cílovou čarou jsem proběhnul ve svém obvyklém čase. Teplý čaj s lívancem mě po závodě pořádně zahřál. Po návratu domů jsem si odpočinul a na chvilku si i zdřímnul. Mezitím se mi Kája pomalu balil na jeho pracovní výlet do Austrálie. Večer jsem ho doprovodil na letiště a poté sledoval jeho let do Sydney doma na radaru.
 
Přípravy na soutěž a zkoušku v Bratislavě vrcholí, takže jsem využil volné večery a víkendy k tréninkům, abych mohl pak podat co nejlepší výkon. Na víkendy jsem vždy jel navštívit maminku. Chodili jsme na procházky a sobotní večery jsme vždy sledovali Star Dance v televizi. Tento pořad mě v mých přípravách různě inspiroval a motivoval.

Káji návrat se blížil a já přemýšlel, čím bych ho mohl mile překvapit. Vymyslel jsem, že udělám cheesecake. Našel jsem velmi jednoduchý recept a dal jsem se do něj. Kája se vracel ve všední den. Na stůl jsem mu doma nachystal kytičku s překvapením. V lednici našel cheesecake, který byl během tří dnů pryč, takže se prostě povedl. Po večerním tréninku jsme trávili večer povídáním. Byl jsem šťastný, že už mám opět Káju doma. Dostal jsem od něj krásný hrneček s klokanem. Vzal jsem si ho do práce, kde mi dělá radost každý den, když si do něj uvařím kávu.

Poslední listopadový víkend jsme konečně a plánovaně vyrazili do kina na druhé pokračování Fantastických zvířat, které bylo moc povedené. Odpovědělo na mnoho otázek z prvního dílu a zároveň dalo zamyšlení k tomu, jak to bude pokračovat. Další den dopoledne jsem měl soustředění kvůli bratislavské soutěži. Trénink mě vyčerpal a měl jsem už velký hlad. Věděl jsem ale, že na mě čeká moc dobrý oběd, losos se šťouchanými brambory. Obědvala s námi i Kájova maminka, protože jsme se společně chystali odpoledne do zahradnictví Chládek na vánoční aranžování. Nasáli jsme místní vánoční atmosféru a já nazdobil dva adventní věnce. Jeden k nám domů a druhý pro mou maminku. V neděli jsme dlouho spali. Po obědě jsem šel na další část soustředění, kde jsme trénovali tance a následně i průběh soutěže. Po tréninku jsem už jenom zaslouženě relaxoval a připravoval se na další nový týden.

Nezapomínejte se občas soustředit na sebe samotné a udělat si v sobě vnitřní pořádek. Dodává nám to poté více odvahy a sebevědomí.

Pár fotek z událostí výše zmíněných naleznete ZDE NA ODKAZU

Mějte se moc fajn.

P ;-)