Jdi na obsah Jdi na menu
 


Roztomilé reklamy

19. 12. 2020

Když chce člověk shlédnout film v televizi, neminou ho. Když v metru zvednete oči od časopisu, číhají na vás. Reklamy. Mějte je rádi, jsou roztomilé! Agentura Pravda vyděsí nyní o některých reklamách vydává svědectví.

Náš spolupracovník Dědek Vangáč nás jakožto vědmák se schopností vidět budoucnost seznámil s případem, který letos o vánocích nastane (přestože musel vědět, že mu za tuto informaci nezaplatíme):

Na počátku je tato reklama: Chcete darovat opravdové vánoční překvapení? Darujte Raf..no prostě takové bonbóny, co jim tu zadarmo nebudeme dělat reklamu.

Co bude následovat - Ing. M.L. vezme reklamu doslova a své ženě, Mgr. J. L. opravdu pod stromeček z lásky nadělí ony bonbóny. To je také vysvětlení motivu štědrovečerní vraždy, které se dopustí Mgr. J. L. očekávající náhrdelník od Swar...no prostě od toho chlapa, co mu nechceme dělat reklamu. Soudkyně JUDr. D. R. jí posléze udělí trest na spodní hranici trestní sazby, prokurátorka JUDr. M. K. se proti rozsudku neodvolá. Schválně sledujte po vánocích krimi zprávy, určitě to tam bude.

Objevena pravdivá reklama!

Kosmetická firma di Ang... nebudeme ji zadarmo propagovat, vyslala do světa tuto reklamu: Splňte si svůj sen o nekonečně dlouhých hustých řasách.

Poté, co slečna P. B. propagovanou řasenku použila, skutečně prakticky všechny observatoře potvrdily existenci dvou černých pásů čehosi táhnoucích se ze Země až za hranice známého vesmíru. Bohužel, slečna P. B. tragicky zahynula, když se nešikovně otočila dozadu a uškrtila se vlivem otáčení Země na vlastních řasách. Onu propagovanou řasenku nyní dostanete za zaváděcí cenu! Ideální dárek pro tchyni i pro manželku!

Nejchudší fotbalista světa

Špičkový anglický fotbalista A. C. D. je nejchudším profesionálním fotbalistou světa. Vzhledem k drobné hormonální anomálii se nemusí holit a navíc ve vlasech nemá lupy. Proto o něj nemají zájem reklamní agentury sponzorující všechny ostatní vrcholové fotbalisty. A. C. D. nyní zkouší v podpaží kultivovat bakterie produkující kyselinu máselnou, aby mohl nabídnout své služby alespoň výrobcům deodorantů, ale upřímně: co s takovým fotbalistou, který nemá citlivou pleť při holení a nebojuje s lupy?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář