Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ofenzíva Vatikánu!

1. 9. 2019

APV přichází s poznatky o tom, že Vatikán namísto boje o duše věřících zcela nenápadně ovládnul techniku, která nás obklopuje.

 

IT odborníci se zděšením zjistili, že jakmile někomu klekne počítač, je to proto, že se procesor chtěl pomodlit.

 

Experti na železniční dopravu konstatují, že vliv Vatikánu sílí na takových dopravních uzlech, jako je Česká Třebová. Tam se totiž všechny vlaky křižují.

 

Experti na bezmotorové letectví odhalili tajemství Kristova ukřižování. Důležité bylo, že k němu mělo dojít na vrcholu kopce Golgoty, který byl důkladně prohřátý sluncem. Na základě rozboru všech dostupných biblických textů i nesčetných vyobrazení dospěli experti k přesvědčení, že Kristus ve skutečnosti zpočátku nesl konstrukci velkého papírového draka a až když pod ní podruhé klesnul (poslední večeře byla vydatná i na víno), byla mu v rozporu z původním plánem vyměněna za skutečný kříž. Nedošlo tak k původně chystanému inscenovanému "nanebevzetí" a musel nastoupit záložní plán, tedy skutečné zmrtvýchvstání. Je obdivuhodné, jaké vynálezy znali kněží už před dvěma tisíci lety.

 

Je nezvratně prokázáno (možná), že první písmena latinského textu modlitby "Otče náš" jsou nejdelším a nejbezpečnějším přístupovým heslem v dějinách počítačů. Umožňuje přístup k centrálnímu vatikánskému počítači, který zprostředkovává komunikaci s Ním. Papež se zasadil o změnu verše "a neuveď nás v pokušení" proto, aby zmátl případné hackery.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář