Jdi na obsah Jdi na menu
 


James Harris: Moje myšlenka - dokončení a přílohy

Dokončení mého politického manifestu...

article preview

   Dokončení mého politického manifestu...

 

Moje myšlenka

 

(dokončení a přílohy)

 

James Harris

 

 

Korupce

 

   Boj proti korupci musí postupovat s veškerou razantností, neboť tady státu nejvíce utíkají peníze.

   Předně stát získá všechnu finanční hotovost a další majetek, které mu byly politiky současného režimu ukradeny od listopadu ´89.

   Usvědčení politici a státní zaměstnanci za korupci mohou očekávat drakonické tresty. Pro potírání korupce se vytvoří zvláštní policejní odbor, který bude podřízen přímo prezidentovi.

 

Romové

 

   Je pravdou, že Češi, a nejen oni, se v průběhu historie k Romům nechovali hezky. Teprve Marie Terezie zavedla zákon, jež zakazoval popravovat Romy za potulku. Asi nejideálnější soužití Čechů s Romy bylo za první republiky - takové, jaké může maximálně být mezi dvěma národy s tak diametrálně odlišnou mentalitou a způsobem života.

   V únoru 1948 se v Československu chopili moci komunisté a totálně překopali a zpřetrhali Romům životní styl a tím mj. trvale narušili jejich vzájemné soužití s Čechy, které do té doby jakžtakž fungovalo. Jak je u levičáků příznačné, důsledky špatného řešení řeší opět špatným řešením - ukázkový příklad toho jsou jejich činy po listopadu ´89. Tehdy určili, že Romové jsou z principu utiskovaní a tak je začali pozitivně diskriminovat, zejména finančně, a českou majoritu naopak šikanovat v rámci "boje proti rasismu". Tím výrazně posílili předsudky a odmítavý postoj Čechů a také uškodili samotným Romům; Češi nepřijmou Romy do té doby, dokud bude panovat tento stav.

   Jak toto řešit? A lze to vůbec vyřešit?

   Je jasné, že již nikdy nelze navrátit stav, který panoval před únorem ´48. Co lze tedy učinit pro budoucí poklidné česko-romské soužití?

   Tak předně se musí všem a ve všem měřit stejným metrem. Bez diskuze. Dále musí ihned přestat neomarxistická šikana majority v takzvaném "boji proti rasismu". Na oplátku by majorita měla přestat házet všechny Romy do jednoho pytle. V neposlední řadě by se mělo samotných Romů zeptat, co vlastně chtějí a jak si to představují - přestat jednat o Romech bez Romů.

   Spokojené česko-romské soužití je běh na hodně dlouhou trať, který nemůže být zahájen, dokud se neučiní výše uvedená opatření.

 

Zahraniční politika

 

   V zahraniční politice musíme v první řadě hájit naše zájmy. Je třeba vybrat jednu ze tří supervelmocí - USA, Rusko, Čína -, se kterou uzavřeme spojenectví a spolupráci.

   Dále by se Česká republika měla odpoutat od západní Evropy (mj. vystoupit z EU) a prosazovat svou vlastní politiku. Je třeba těsnější spolupráce Česka, Slovenska, Polska a Maďarska - tyto země budou v budoucnu tvořit hráz proti islámu ze Západu.

   Profesionální česká armáda by měla být připravena k nasazení všude tam, kde to český zájem bude vyžadovat - příkladem je již dříve zmíněná možnost vojenské spolupráce po dohodě se syrskou vládou s její armádou a Ruskem proti Islámskému státu a dalším džihádistům.

 

James Harris, 17. března 2020

 

PŘÍLOHY:

 

SVÉRÁZNÝ REFORMÁTOR, KTERÝ PŘEDBĚHL SVOU DOBU - ZDE

 

ISLAMISTÉ DOBÝVAJÍ RADNICE (1) - ZDE

 

ISLAMISTÉ DOBÝVAJÍ RADNICE (2) - ZDE

 

26 DŮVODŮ, PROČ ODMÍTNOUT KOMUNISMUS - ZDE

 

26 DŮVODŮ, PROČ ODMÍTNOUT NACIONÁLNÍ SOCIALISMUS - ZDE

 

PROČ BYLI ZAVRAŽDĚNI POLŠTÍ DŮSTOJNÍCI V KATYŇSKÉM LESE NA JAŘE 1940 - ZDE

 

NENÁVIDÍ NEOMARXISTÉ VLASTNÍ RASU - ZDE A ZDE

 

PODSTATA ULTRALEVICOVÝCH IDEOLOGIÍ A JEJICH STOUPENCŮ JE POŘÁD STEJNÁ - ZDE