Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teror v Evropě je důsledkem nezvládnuté migrace i toho...

Zatímco my si hrajeme na sociálních sítích, náš nepřítel vraždí v ulicích...

article preview

   Zatímco my si hrajeme na sociálních sítích, náš nepřítel vraždí v ulicích...

 

Teror v Evropě je důsledkem nezvládnuté migrace i toho, že západní hodnoty nejsou v souladu s islámem

 

"Na zemi je jen jedno místo, které je možno nazývat příbytkem islámu. Je to místo, kde se etabloval islámský stát, kde je šária základní autoritou, kde jsou uplatňovány Boží tresty a kde všichni muslimové řídí záležitosti ve vzájemné shodě. Zbytek světa je příbytkem nepřátelství a války... Věčný osvobozenecký boj prostřednictvím vzedmutí džihádu bude trvat, dokud celé náboženství nebude patřit Bohu... Islám má prostě právo převzít iniciativu. Není výplodem žádného národa, zřízení nebo vlasti. Je to Boží metoda a světový řád. Má právo zničit všechny překážky ve formě institucí a tradic, jež omezují lidskou svobodu výběru." Egypťan Sajjid Qutb v "Milníky na cestě" (orig. "Ma´álim fi al-Taríq")

 

článek publikovaný 3. 11. 2020 na serveru reflex.cz (ZDE)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

   Říjen 2020, Francie: Uříznutá hlava učitele Samuela Patyho na předměstí Paříže, kterého zavraždil čečenský imigrant a mrtvá šedesátiletá žena, která se modlila v chrámu v Nice a kterou se přímo u toho nelegální uprchlík z Tuniska pokusil dekapitovat. Pondělí 2. listopadu 2020, Vídeň: Teroristické útoky, které spáchali přívrženci Islámského státu, 4 mrtví civilisté, dalších 17 zraněných lidí. Tyto šílené scény se opakují v Evropě už mnoho let, protože islamisté zde vedou svatou válku, džihád. Bohužel k tomu vlastní sebevražednou politikou přispěla i samotná Evropa s její nezvládnutou migrací, nesmyslným multikulturalismem a neochotou podívat se pravdě do očí.

 

   Zastavme levicový mor, než bude pozdě! - publikováno téměř před rokem ZDE

 

   Všichni nacisté a stalinisté taky nebyli stejní - ZDE

 

2.jpg

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

   Jen pro ilustraci, jak západní země zacházejí se smrtelnou hrozbou islamismu. Česká poslanecká sněmovna označila 27. října (ne, to není překlep, stalo se tak skutečně až letos!) islamistické libanonské šíitské hnutí Hizballáh jako celek za teroristickou organizaci. Předtím naprosto nesmyslně Česká republika rozlišovala rozdělení Hizballáhu na politickou a vojenskou část. Německo zakázalo na svém území Hizballáh až v dubnu. Přitom toto hnutí, které platí a vyzbrojuje teokratický Írán, podporuje terorismus desítky let. Pak se není čemu divit, že islamisté mohou vést džihád prakticky po celém světě a Západ se tomu dostatečně nebrání.

   Mezitím bývalý český ministr zahraničí Karel Schwarzenberg v rozhovoru pro rakouské noviny Tiroler Tageszeitung ostře kritizoval středoevropské státy za jejich přístup k problematice migrace v rámci EU. "Chybějící solidarita by se neměla tolerovat," uvedl exministr, podle něhož by země, které žádné migranty přijmout nechtějí, měly podstatně finančně přispívat. Kníže Schwarzenberg, kterého si za mnohé věci vážím, je ale v tomto případě mimo.

   Migraci u muslimského světa by měla EU dělat úplně jinak, musí ji omezit na minimum a velmi selektivně vybírat a lustrovat možné azylanty. Jenže ta poslední věc je někdy v podstatě nemožná a neuskutečnitelná. Kdo proto z členů EU nechce přijímat tyto uprchlíky, ať je nepřijímá. Jinak se Evropa vydává na cestu do pekla. Ostatně, jak je vidět, má tam už pořádně nakročeno...

 

Kde vznikl problém?

   Fenomén propojení přistěhovalectví, postupné radikalizaci muslimů žijících v Evropě a s ním související terorismus, začal vznikat už v 70. letech minulého století. V poslední době byl "okysličen" novými uprchlickými vlnami, válkami a konflikty na Blízkém východě, v Africe či Afghánistánu, financemi z bohatých arabských států a také nekonečnými možnostmi šíření zla pomocí moderních technologií.

   Bohužel za problém si mohou Evropa a celý Západ z velké části samy. Dlouhodobě nezvládnutá migrační politika, blud politické korektnosti a falešná politika multikulturalismu přispěly k formování islamistických zrůd jako byl například tuniský uprchlík Anis Amri, který žil v Německu s mnoha falešnými doklady. S pomocí uneseného polského kamionu zavraždil v prosinci 2016 na vánočním trhu v Berlíně 12 lidí a 56 jich zranil. Bohužel mezi mrtvými byla i Češka Naďa Čižmárová.

   Pokud přitom podrobně analyzujeme data a čísla za posledních 50 let (jedná se o oficiální údaje, ne o výplody konspiračních teoretiků), tak vidíme, že problém s propojováním části muslimských imigrantů a terorismu je už v Evropě institucionální problém, který nejde vykořenit. Lze s ním ale bojovat.

   Jedny z vůbec nejlživějších a nejvíce zavádějících tvrzení některých evropských politiků, neziskových organizací a sluníčkařské lobby, je vytrvalé opakování toho, že muslimští teroristé jsou pouze osamělí vlci, a že jejich útoky nemají nic společného s islámem. Lze pochopit, že někteří lidé to říkají, protože pokud by se podívali realitě do očí, tak by museli přiznat své dlouhodobé selhání.

   Jistě, mnoho islámských extrémistů útočí jednotlivě či v malých skupinkách, ale to vůbec neznamená, že nemají v zádech totalitní náboženskou ideologii. Důvodem jejich údajné osamělosti je dobře promyšlená taktika a možnost atentát vůbec spáchat. Že se u toho naprostá většina z nich ohání Alláhem a radikálním islámem, jehož myšlenky je k těmto zbabělým zločinům vedou, je naopak zřejmé.

 

V Koránu je 25 veršů, Alláhových přímých příkazů k zabíjení nevěřících:

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

   Zde jsou slova z knihy Milníky na cestě (Ma´álim fi al-Taríq) Egypťana Sajjida Qutba, který je považovaný za významného islámského učence a hlavního teoretika (z jeho učení vycházel i arcilotr Usáma bin Ládin) muslimské svaté války, džihádu: "Na zemi je jen jedno místo, které je možno nazývat příbytkem islámu. Je to místo, kde se etabloval islámský stát, kde je šária základní autoritou, kde jsou uplatňováni Boží tresty a kde všichni muslimové řídí záležitosti ve vzájemné shodě. Zbytek světa je příbytkem nepřátelství a války... Věčný osvobozenecký boj prostřednictvím vzedmutí džihádu bude trvat, dokud celé náboženství nebude patřit Bohu... Islám má prostě právo převzít iniciativu. Není výplodem žádného národa, zřízení nebo vlasti. Je to Boží metoda a světový řád. Má právo zničit všechny překážky ve formě institucí a tradic, jež omezují lidskou svobodu výběru."

   Když knihu Milníky na cestě Sajjida Qutba pozorně studujete, zjistíte, že za "příbytek války" můžete dosadit libovolná: Česká republika, Německo, Paříž, Vídeň, Západ, demokracie či svoboda.

   Teroristické útoky vedené na starém kontinentu jsou totiž určeny pro generování našich vnitřních politických svárů a společenského napětí v evropských zemích. Mají dále motivovat stále více mladých mužů (i žen), aby se připojili k celosvětovému džihádu, ať už probíhá kdekoli. Mají také demonstrovat selhávání evropské demokratické alternativy a dávat do popředí sílu pofidérního islámského chalífátu. Využívána je u toho slabost migračních zákonů EU, průchodnost hranic, pozoruhodná pomalost v reakci na cokoli. Vyslat do ulic po každém atentátu více policistů a vojáků se samopaly, to nemůže zastavit žádnou ideologii a migraci. Tím politici pouze vyvolávají dojem, že něco dělají, protože ve skutečnosti toho v tomto případě moc neumí. Nebo nechtějí? To by byla horší varianta.

   Institut Montaigne se sídlem v Paříži si nechal vypracovat studii "Francouzský islám je možný", která velmi podrobně a pregnantně zmapovala názory francouzských muslimů. Publikace dospěla k tomu, že v zemi existují tři skupiny lidí hlásící se k islámu. Kolem 46 % je prý sekularizovaných, a proto pro Západ přijatelných. Takzvaně středově orientovaných má být 26 % a ti většinou nebývají nebezpeční. Lépe řečeno, nejsou ochotni spáchat atentát. Ale až 28 % jsou zastánci separace a izolace. V překladu - skoro třetina všech muslimů v zemi galského kohouta odmítá západní způsob života. Protože ve Francii žije kolem 8 000 000 muslimů, těch radikálních jsou desítky či dokonce stovky tisíc. V jedné, jediné zemi Evropské unie.

   To je důsledek migrace. Někdejší i současné.

 

Hlavní faktory zla

   K rychlé radikalizaci především mladých muslimů v západní Evropě pak přispělo několik zásadních faktorů:

 

   1.  Naprosté nerespektování západních zvyků a tradic, často prosazované pomocí islámského zákona šaría, který je zcela nekompatibilní s řádem euroatlantické civilizace.

 

   2.  V rámci migrace přichází v posledních letech i mnoho nejradikálnějších islamistů a teroristů, maskují se ale jako uprchlíci. Nikdo nikdy to nezastavil.

 

   3.  Miliardy dolarů jde z bohatých arabských zemí Perského zálivu za přikyvování států EU na mešity, islámské spolky, nadace či školy a školky do Evropy. Řeší se to jen okrajově.

 

   4.  Odsouzení mladí muslimští zločinci se radikalizují ve vězeních, kde je k tomu vytvořený propracovaný ucelený systém, zejména ve Francii a Belgii.

 

   5.  Války v Africe a Asii vytvořily živnou půdu pro působení evropských džihádistů.

 

   6.  V Evropě vznikly stovky izolovaných muslimských ghett, takzvané "no-go zóny", které ovládá zločin a radikálové a kde se žije mimo zákony daných zemí. Najdeme je ve Francii, Švédsku, Belgii i jinde.

 

   7.  Internet a sociální sítě umožnily jak rychlé šíření extrémních myšlenek, tak návody na výrobu výbušnin a nelegální nákup zbraní.

 

   8.  Imigranti a jejich potomci mají často nestabilní sociální postavení a nedostatečné vzdělání.

 

Hrozí něco Česku?

   Pokud někdo tvrdí, že nás se nic z toho, co bylo vyjmenováno výše, netýká, protože tady žije pouze kolem 20 000 muslimů a většinou nejsou radikální, tak se plete. Dnes žijí Češi po celé Evropě a Naďa Čižmárová zavražděna v roce 2016 na vánočním trhu v Berlíně, je důkazem toho, že se nás to týká a bude týkat.

   Je to válka. Jenže král jménem Evropa je nahý. Nikdo se ho nebojí. Nebojí se, protože netrestáme důsledně zlo, které zde šíří islámští teroristé a radikálové. A ani mu dostatečně nepředcházíme.

   V boji za svobodu nám nepomůže to, zda dokážeme vyrobit nejvíce aut a mít nekuřácké hospody. Náš nepřítel je odhodlaný a mnohdy krutý, my váháme a vyznačujeme se plastelínovou měkkostí. Zatímco my si hrajeme na sociálních sítích, on vraždí v ulicích. K tomu zásadně přispívá i propojení muslimské migrace a myšlenek šířených pomocí radikálního islámu. Proto naše Aleluja (Chvalte Hospodina) střída Alláhu akbar! Naposledy jsme to slyšeli v pondělí ve Vídni. A bude hůř.