Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tyto stránky jsou určeny pro všechny, kteří věří v obrovskou samoléčivou a regenerační schopnost fyzického těla. Možná jste o ní alespoň někde četli nebo slyšeli a zajímalo Vás to.

Všichni jsme po narození dostali schopnost léčit se svojí vlastní energií. Něco Vás bolí? Minutu třete dlaněmi o sebe. Cítíte horkou pulzující energii. Horkou dlaň přiložte na bolavé místo. Tělem Vám proudí energie, která má schopnost léčit. S tímto potenciálem jsme se všichni narodili. Jen nepatrná část lidí tuto samoléčbu používá. Přikládáním horkých dlaní můžete pomoci nejenom sobě, ale i ostatním - např. dětem. Pokud chcete o tomto léčitelství vědět něco více, buď si můžete koupit učebnici REI - KI, kde se v I.stupni naučíte léčit rukama, nebo si můžete pročíst jednotlivé přispěvky na těchto stránkách, kde se také dozvíte o dalších možných formách léčení. Popisuji je přesně tak, jak je provádím. Pokud by Vás po přečtení příspěvků zajímalo, jak jsem se k takovému způsobu léčby dostala, moje úplné začátky byly právě po nastudování učebnice REI - KI. Následovalo zasvědcení do stupně I-III. Schopnost léčení se skutečně při každém stupni zvětšovala, chtěla jsem umět ale stále víc a víc. Chtěla jsem komunikovat se svými průvodci, kteří se Vás při zasvěcení automaticky ujmou. Jsou Vám učiteli a vedou Vás v začátcích i posléze, když léčíte.

Veškerou léčbu a pomoc, o které se na těchto stránkách dočtete, dělám se svolením Boha. Všechny bytosti, se kterými léčbu provádím, jsou  ( stejně jako já ) přímo podřízeni Bohu.

Začala jsem tedy používat kyvadlo. Podle směru otáčení kyvadla jsem na odpovědi směrované na astrální bytosti - pomocníky, dostávala jednoduché odpovědi - ano ,ne. Po delší době používání kyvadla a léčení REI - KI energií jsem se zlepšovala i v komunikaci. Učila jsem se telepatii. Asi to se mnou moji průvodci neměli zrovna lehké, protože jsem chtěla, aby mne naučili nové a ještě daleko zajímavější věci.V mysli jsem se ptala místo kyvadla přímo bytostí, které kyvadlo ovládali. Po čase jsem zjistila, že jim rozumím a proto jsem kyvadlo již nepotřebovala. Nyní komunikuji telepaticky na úrovni normálního rozhovoru mezi lidmi. Ale to mi také nestačilo. Chtěla jsem léčit jinak, než jenom přikládat ruce. Chtěla jsem "vidět" do lidského těla a vidět orgány. Vždy se mi po nějaké době - říkám tomu zkušební období i toto vyplnilo. Tím jsem se stala jasnovidná. Byl to dar od astrálních léčitelů za to, že jsem byla dychtivou a neodbytnou "žákyní", která přímo prahla po vědění. Požádala jsem o to, abych viděla astrální tělo . Vyslovila jsem "jméno a datum narození" a astrální tělo se objevilo. Byla jsem nadšená. Byla jsem nesmírně šťastná, zároveň vděčná a děkovala jsem jim - držím je ve velké úctě. Až s odstupem se divím sama tomu, že jsem se nebála...  Ale není čeho se bát. Astrální průvodci Vám vždy dobře poradí a vedou Vás. Vždy, když začínám léčbu, žádám je o pomoc, vedení a ochranu. To je prvotní krok. Napřed jsem astrální tělo prohlížela pouze zvenčí. To mě ale nestačilo a chtěla jsem vidět orgány, jak vypadají zdravé, nemocné, zanešené atd. To se mi po krátké době také vyplnilo. Díky telepatické komunikaci jsem dostala svolení astrální tělo otevřít ( klidně rukou ) a prohlédnout jednotlivé orgány. Jestli si někdo myslí, že tělo bylo plné svalů, žil a krve, tak ho zklamu. Astrální tělo je uvnitř bílé jako na povrchu, je čisté a jednotlivé části těla jsou jakoby z mlhy. Přesto jsou jednotlivé orgány a různé části těla dobře viditelné, ale až po vyčištění - ( jinak jsou totiž astr. těla většinou téměř černá, jak jsou plná odpadu , toxických látek a jiných negativních energií ). Abych měla přehled, který orgán je zdravý a který nemocný a který má třeba rakovinu, dohodla jsem se s astr. léčiteli na barevném rozlišení. Pokud je orgán "jenom" nemocný, je vidět modře. Bolest kdekoliv signalizuje červená barva, rakovina a metastáze jsou zelené, těhotenství žluté,atd...

A teď něco o REI -- KI energii.

Energie REI - KI je pouze pozitivní a léčivá energie. Už jsem se setkala s článkem, kde o REI - KI pisatel psal jako o negativní energii démonů. Tento pisatel by si měl uvědomit, že nemůže věřit všelijakým blábolům, které někdo napsal na internetu, ale měl by napřed na sobě vyzkoušet, jak tato energie pozitivně působí, než začne něco hanit a nahánět lidem hrůzu. REI - KI je energie z vesmíru, proto je tak mocná ( jako samotný vesmír ). Nikdy se mi nestalo, že bych svým léčením někomu ublížila. Je to pouze pozitivní a léčivá energie a má více možností využití, nejenom na léčení. Dá se s její pomocí ozdravovat jídlo a voda než je začnete konzumovat, dá se s ní čistit obydlí od negativních energií, umí zatlačit patogenní a geopatogenní zóny pod povrch země, umí najít pod zemí vodu, ale i třeba kabel, který je pod zemí zakopám, umí očistit vzduch a dokonce pomáhat rostlinám a zvířatům v jejich regeneraci, atd. Mohla bych psát o jejich pozitivních vlastnostech hodně dlouho, ale musím upozornit i na to, že ne každý, kdo má zasvěcení a umí energie používat, že je používá jen k pozitivním věcem. Jsou mezi námi i lidé, kteří tyto energie zneužívají k černé magii. I když energii reiki víceméně chválím, zasvěcení není pro každého. Kdo není schopen tuto energii ve svém těle zpracovat a umět s ní zacházet, neměl by se nechat bez rozmyslu zasvětit ! Nejprve je dobré si o této energii nastudovat nějakou učebnici, aby jste byli v obraze. Pokud si najdete učitele, který Vás má do reiki zasvětit, napřed by se on měl zeptat astr. průvodce, jestli smí toho určitého člověka do reiki zasvětit. Někomu tato energie může spíš uškodit... Není to chyba té energie, ale většinou klienta a nebo učitele, který zasvětí někoho, kdo není k příjmu této energie vhodný.

Děti se nesmí zasvěcovat vůbec !!!  

Ale to jsem trochu, ( ale záměrně  ) odbočila.

Vždy, než začnu s prohlídkou před samotnou léčbou, zeptám se pomocníků, zda tento člověk věří v takovou léčbu a jestli na něj bude působit. Někdy mi je odpovězeno, že ten člověk sám neví. V tom případě léčbu vyzkouším. Někdy nad očekávání nás obou je léčba účinná. Pokud se tomu, co já dělám posmívá, rovnou mu zdělím, že léčba na něj nebude působit. Léčbu, pokud by ji tento člověk potřeboval a také chtěl, může podstatně ovlivnit jeho astrální tělo, které nakonec rozhodne, jestli ono samo chce léčbu podstoupit, nebo ne. Musíme si totiž uvědomit, že při léčení na dálku se veškerá léčba a popřípadě i astrální operace výhradně provádějí na astrálním těle.

Věř a víra tvá tě uzdraví.

Pokud někdo nevěří nebo má problém uvěřit tomu, co na těchto stránkách prezentuji, určitě ale bude věřit starému přísloví : věř a víra tvá tě uzdraví. Na tomto principu funguje i toto léčitelství.