Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postup při léčbě.

Pokud chce někdo pomoci s léčením :

1) napřed začínám s čištěním a následně dobíjením těla energií ,

2) následuje diagnostika orgánů  ,

3) kontrolní astrální prohlídka ,

4) detoxikační čaj na míru .

Tyto čtyři úkony jsou pro léčbu prvotní.Pokud má člověk pouze problém v zanešení orgánů a nejsou vidět žádná vážná onemocnění ( rakovina , metastáze, cirhoza jater, plicní nedostatečnost, zánět osrdečníku, atd... ), měla by stačit léčba detoxikačním čajem podle návodu, který posílám na e-mail. Starším lidem, kteří nemají počítač a nebo ho neumí používat, posílám výsledky v papírové podobě poštou na adresu, nebo mohou komunikovat přes příbuzné e-mailem.

Léčba čajem působí na všechny.

Pokud ale v těle vidím závažné problémy - viz. nahoře, nebo se klient chce zbavit rychle cyst, polypů a pod., může podstoupit astrální operaci. Ta, pokud člověk patří do skupiny 66% ( kteří věří v astrálno), většinou do 24 hodin odstraní zdravotní problém z fyzického těla.

Ve většině případů však léčba netrvá pár dní, ale pár týdnů, ojediněle i měsíců. Záleží na problému a také na faktu, zda je nemoc chronické nebo akutní povahy. 

Na ceně a na léčebné terapii je možné se dohodnout, nikomu nevnucuji celý ( balíček ) služeb. Někdo bude mít zájem pouze o čaj, tak podstoupí pouze astrální prohlídku, ( abychom věděli, na které problémy máme čaj sestavit ). Cena by potom vyšla na 200Kč. Pokud by ovšem klient trval nebo byla nutná astrální operace, pak se za toto připlácí 100Kč. Samozřejmě až po domluvě s klientem. Léčba prohlídkami a operacemi teprve začíná. Po operacích se peněžitě vyrovnáme a následující 3 dny máte léčbu zdarma. V této době na sobě každý pozná účinky léčby a poté, pokud bude potřebovat, může si další léčbu přikoupit. Buď na 7 dní ( včetně SO+NE) za 500Kč ( jedna léčba včetně medikamentů, obkladů, kapek, energie a pod.) vyjde na 71 Kč., nebo na 14 dní, měsíc a pod.  Také pak řada klientů přechází na tzv. udržovací léčbu, kdy na ně působím 2x - 3x v týdnu, podle přání klienta. Pracuji o svátcích, víkendech, dovolené atd.... Někdy sloužím jako pohotovost, kdy klient, a nemusí to být zrovna člověk, vyžaduje okamžitou pomoc.

Ceník najdete na posledním místě menu.

Myslím si, že za odstranění bolestí a zdravotních problémů to stojí. Také se mi bohužel občas stane, že si klient nechá udělat komplexní léčbu a pak nezaplatí. Je to špatné nejenom pro mne, protože se nevyrovnají energie ( já jemu léčbu, on mne za léčení peníze), ale také je to špatné pro klienta, neboť i já mám v tomto ochranu a vše, co jsem mu pracně vyhotovila přestane na něj po krátkém čase fungovat a i kdyby jsem mu odstranila z těla závažnou nemoc, díky tomu, že vlastní vinou nevyrovnal energie, se mu všechny jeho zdravotní problémy vrátí. Většinou mám ale klienty, kteří jsou slušní a proto mne zatím neomrzelo lidem pomáhat.

Děti mají u mne často slevy. Pokud vím, že maminka je na dítě sama, nebo jich má více, zaplatí pouze za diagnostiku a astrální prohlídku a další léčba daného dítěte je zdarma.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Léčení

(jarmila, 7. 8. 2021 14:25)

Dobrý den.S paní Hankou je výborná komunikace.Velice rychle mi pomohla od zánětu šlach na ruce a vyčistila i karpál na druhé ruce.Bolela mě ruka až po rameno.Provedla 4 astrálni operace a opravdu se mi ulevilo.Užívám předepsané bylinky a je mi fajn.Za všechno moc děkuji.

Lidský přístup

(HaniČ, 14. 7. 2021 22:21)

Paní Tremlovou jsem nedávno oslovila s tím, zda by mně a moji dceři nedokázala pomoci. Paní Tremlová velmi rychle zareagovala, a provedla astrální prohlídku, diagnostiku orgánů a následně astrální operace. Bylo zjištěno, že mi chybí mozkomíšní mok, což může mít vliv na moje psychické rozpoložení. Dále zjištěno, že ledviny +nadledvinky jsou zanešené. To sedí naprosto přesně, protože neustále řeším potíže se zuby (u zubaře jsem jako doma), taky vlasy nemají kvalitu co měly. A cysty v nohou, které řeším od začátku roku. Paní Tremlová mi od cyst na nohou pomohla. Cysty se skutečně vstřebaly. Dále se mi paní Tremlová pokusila odstranit cysty z prsu a vaječníku. Na tyto potíže mám užívat i detoxikacni čaj.
Dále mi paní Tremlová vyčistila čakry a auru. Při tomto úkonu paní Tremlová zjistila, že je u mě cizí duše. Z tohoto důvodu mi paní Tremlová dala i ochranný obal se zrcadlovým povrchem, který bude vše negativní odvádět.
A aby toho nebylo málo, tak paní Tr. pomohla i mým dcerám s lehčím průběhem nachlazení. Jsem moc vděčná.
Jsem velmi ráda, že se na paní Tremlovou mohu vždy obrátit. Děkuji za tak úžasný lidský přístup.

oprava půl roku

(Farka, 1. 1. 2020 17:19)

Již půl roku chodím k paní Tremlové s arttrosou pravého kolena, po léčbě je to o něco lepší. Zároveň mám už léta problém s vysokým tlakem a s cholesterolem. Po léčení u paní Tremlové se obojí upravilo takovým způsobem, že po poslední prohlídce u obvodního doktora jsem měl u obojího takové hodnoty jako už minimálně dvacet let ne. Takže super, doporučuji!

Astrální operace při při extrémě rychlé propuknutí chřipkového onemocnění.

(Jaroslav Vítek, 4. 3. 2019 17:41)

Manželka Helena asi před měsícem ( dalo by se přirovnat, jako blesk z čistého nebe) onemocněla chřipkou se všemi jejími příznaky, vysoká teplota, malátnost, bolesti kloubů, že proležela celý víkend. V pondělí jí lékařka diagnostikovala chřipku a předepsala léky. K tomu se jí přidal kašel, který přecházel až k záchvatům kašle. Poprosil jsem paní Tremlovou jestli by nedokázala jí od tohoto kašle pomoci. Ta pomohla astrální operací střev a plicního laloku. Po tomto zákroku mou ženu přepadlá najednou podivná vnitřní horkost a došlo k výrazné úlevě, kdy jí kašel odezněl. Paní Tremlové jsem poděkoval za ženu, ale také za to, že jsem se konečně vedle manželky vyspal.

Léčení

(Monika a Pavel, 13. 1. 2019 18:42)

Opakovaně mám vynikající zkušenost s léčbou a diagnostikou orgánů, astrální operací.
Partner měl více zdravotních problémů najednou, vše se hodně zlepšilo po vyšetření a diagnostice. Paní Temlovou mu byl předepsán čistící čaj a provedla mu několik astrálních operací.
Jsem přesvědčená, že léčba opravdu funguje.
I já jsem před rokem podstoupila vyšetření a byla jsem moc spokojená,
proto jsem se na paní Tremlovou obrátila znovu.
Mohu jen doporučit.