Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrální zdravotní pomůcky.

Stejně, jako když si poraníte kotník  nebo koleno ( a není nutné ho dát do sádry ), dá Vám lékař ortopedickou pomůcku - ortézu...to samé, akorát v astrální podobě dostane Vaše astrální tělo, pokud usoudím, že po přišití vazů, úponů atd je nutné zpevnění končetiny. Zpevnění se ihned projeví i na fyzické úrovni.

Několik mých klientů má astrální ortézy a jsou s nimi velice spokojeni. Několik lidí má strojek na koleni, protože ortéza by nedávala tak uvolněným vazům dostatečnou oporu.

Mám také unikátní přiklad toho, že toto léčitelství je opravdu  ( bez hranic ).Ve spolupráci s jedním klientem jsme přišli na způsob, jak pomoci mozku, aby lépe a výkoněji plnil svoji funkci. Sestrojili jsme ( helmu ) , která má tři elektrody ( které napájejí centra mozku, kterým potřebujeme pomoci ) a malý akumulátor, který se dobíjí sám pomocí světla - vše v astrální podobě. (Je vidět, že dělám v elektrooboru...).

Malé holčičce, které jsme helmu vyrobili, tak pomáhá vypořádat se s vývojovou vadou - dysfázií. A světe div se, helma nad očekávání splňuje svůj účel. Maminka dívenky slíbila, že napíše na toto téma komentář, aby i ostatní viděli, že toto léčitelství si umí poradit ( při oboustranné spolupráci a trochu i bujné fantazii ) skoro se vším.

Veškeré změny ( k lepšímu ), které na astrálním těle provedu, se automaticky projeví i na těle fyzickém.

Uvedu humorný příklad, který se stal mému kolegovi z práce, když jsem mu přišila vazy v koleni a dala astrální strojek na zpevnění nohy. Astrální léčitel strojek ( šrouby ) utáhl více než měl a kolega zjistil, že nemůže napnout nohu. Po povolení astrálních šroubů mohl opět nohu v koleni propnout. Byl z toho tak překvapený, že ze sebe vykoktal jen ( no to jsou věci...).

Další příklad. Další kolega z práce mě chtěl vyzkoušet a zeptal se mne, co se právě děje na jeho pracovišti, které je od mého vzdáleno asi 100m vzdušnou čarou. Když jsem si přivolala astrální obraz dílny, ve které tento kolega pracuje, viděla jsem jeho další 2 kolegy. Jeden seděl u stolu a něco listoval, druhý stál u ponku. Když jsem řekla, co vidím, ten u mne nemeškal a zavolal jim. To, co řekl, nemohu zde napsat, ale bylo mu odpovězeno, že jeden sedí u stolu a prohlíží dokumentaci, a druhý se snaží něco povolit u ponku ve svěráku. Od té doby mi 100% věří a dokonce mu doma odkláním patogení zony ( na dálku ).

Také jsem delší dobu pátrala po tom, jak pomoci lidem, kteří mají tzv. ostruhu - tj. výrůstek na kosti paty. Je to dost bolestivá záležitost, kterou lékaři většinou řeší ozařováním.

V tomto směru mne o pomoc požádalo již několik žen, kterým jsem vyrobila ( patnice ). Jsou to vlastně výplně, které ( přilepím ) kolem výrůstků a zabráním tak tlaku na tkáň kolem ostruhy. Také tento vynález dokonale funguje.

Nebráním se spolupráci  s lidmi, kteří vědí jak na to, aby zabránili bolesti nebo vědí, jak vyřešit  konkrétní zdravotní problém , ale jejich návrhy nejsou ve fyzické podobě realizovatelné.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování a velký obdiv

(Ilona, 23. 11. 2021 10:08)

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní Hance za úžasnou léčbu a trpělivost. Astrální operace, doporučení směsí čajů a změna stravy je cesta, která nám byla doporučena a po dané době byla i úspěšná. Příklad měla jsem velké bolesti při chůzi v patách a díky obkladům a vyrobení patnice paní Hankou jsem po třech dnech byla bez bolesti. Bohužel v dnešní době se moc na naše zdravotnictví nelze spolehnout, protože pokud máte problém, tak buď je to nemoc od páteře a nebo ještě lépe je si koupit nějaký lék v lékarně u kterého ani nevíte zda Vám tento lék Váš zdravotní stav vyléčí. Paní Hanka ví a občas Vás i překvapí proč Vás bolí klouby na rukách a ona Vám sdělí, že Vám špatně fungují ledviny. Moc paní Hance děkuji za pomoc a laskavou péči. Děkuji,děkuji.

Odstranění ganglionu

(HaniČ, 28. 7. 2021 21:30)

Chtěla bych se podělit o další zkušenost s léčbou u paní Tremlové.
Už asi dva roky jsem se trápila s ganglionem na pravém zápěstí. Nejdříve to byl problém spíše estetický, ale v poslední době už mě to místo dost bolelo.. Tak jsem se znovu obrátila na paní Tr. - ta mi ganglion vyjmula a ránu ošetřila. Je to 14 dnů a ganglion se z velké části vytratil, zmenšovat se začal kolem desátého dne .. Je to pro mě něco neuvěřitelného. Kdo mě zná, a ví, s čím jsem se trápila,tak nevěří :))

Astrální ortézy.

(Šour D., 9. 8. 2018 8:40)

Bolest v koleni mne přivedla k p. Tremlové. Astrální operací zpevnila vazy v koleni a na zpevnění mi dala astrální ortézu. Ortézy mám také na obou kotnících ( od kotníků přes nárty ). Moc mi to pomáhá při chůzi. Klouby na nohách jsou zpevněné a od té doby nebolí.

Koleno

(Břetislav, 1. 5. 2018 7:25)

Mohu potvrdit, to co zde paní Tremlová popisuje. I já jsem jedním z těch, kteří ono astrální zařízení obdrželi. V součinnosti s další terapií a občasným užíváním detoxikačního čaje (též od paní Tremlové), se stav upravil do přijatelné úrovně.

Helma

(Lucie K., 30. 4. 2018 21:24)

Helma funguje skvěle před tím než ji naše malá (5let) měla to vse probíhalo tak že ve chvíli únavy se nedokázala dostat do útlumu sklidnit ani patřičně komunikovat. Začala i lépe v noci spát bez nocniho hysterickeho place a vztekani a dokáže nám sdělit co se děje. Dokáže se lépe soustředit a udržet pozornost s kterou souvisí i učení celkově se rychle zlepšuje i v tom že mi dokáže sdělit co se dělo ve skolce co jedla co dělala dříve jsem se musela hodně snažit abych se alespon něco dozvěděla.