Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domovský ostrov, dobývání, sektory, naleziště

Zde vám vysvětlíme rozložení ostrova. Na hlavní části ostrova je 9 sektorů, tři na výšku, tři na šířku, na ostrově jsou sektory znázorněny malými patníčky stejně jako v původních hrách Settlers byly hranice území. Podobně je rozložena numerická klávesnice od 1 do 9. Tím pádem pokud vám někdo poví, že se máte podívat na sektor S5 znamená to prostřední část ostrova, pokud na S1 je to ten první sektor, kde jste začínali hrát a máte tam dům starosty, pokud S3, je to ten sektor vpravo dole, snad to takhle stačí pro pochopení :-) Níže najdete i přehlednou mapku ostrova.
mainisland_free.jpeg
 
enlightenedNávod na dobytí ostrova
V tomto odkaze naleznou nižší levely návod, jak snadno dobýt hlavní ostrov bez zbytečných ztrát vojska a osvobodit ho od nepřátelských banditů.
 
enlightenedNávod na dobytí přilehlých ostrovů
Levely nad 50 mají také možnost prozkoumat a obsadit nové ostrovy, které se nachází v mlze na jižní a východní části hlavního ostrova. Jsou střeženy velmi silnými vojsky banditů, v tomto odkaze naleznete návod na jejich vymýcení.
Vyšší levely, kteří mají již elitní vojska můžou využít také tento návod.
 
heart Tip od Yuuko
Pokud vlastníte některého z útočných generálů (MMA, Nusala, Vargus, Anselm (Anselm jen pro tábory, kde nejsou jednotky s prvním útokem) můžete je používat s jedním rekrutem na oslabení nepřátelských táborů a ušetříte tak spoustu jednotek. Mě toto hodně pomohlo a všechny dolní ostrůvky jsem vyčistil (velmi pomalu :-)), téměř jen za použití útočných generálů s celkovou ztrátou pouhých desítek jednotek místo tisíců. :-)
 
 
enlightenedNaleziště surovin
Určitě víte, že v horách se nachází spousta surovin, které nám odhalují geologové. Není však neznámo, že jejich ložiska se nachází stále na stejných místech. Díky tomu si můžete naplánovat umístění skladů. Mapa ložisek se nachází v tomto odkazu. Mějte však na paměti, že doly nelze postavit, pokud nejprve geolog neodhalí jejich naleziště :-)
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář