Jdi na obsah Jdi na menu

Pálení čarodějnic 2018

11. 5. 2018

Tradiční pálení čarodějnic poslední dubnový den proběhlo tentokrát netradičně na novém místě u hradu Vildštejn. Celá akce se konala ve spolupráci města Skalná, hradu Vildštejn, Skalenských hasičů a spolku vStaň se mnou.

 Sluncem prosvícený podvečer přivítal pod hradem přes čtyřicet malých čarodějnic a čarodějů. Společně si zatančili a vyhodnotila se ta nejkrásnější maska. Nejvíce se líbila čarodějnice Terezka Valečková. Jako další krásná čarodějnice byla vyhodnocena Adélka Slachová a líbily se i kamarádky Kristýnka Jedličková a Alička Salabová. Ani ostatní čarodějnice neodletěly s prázdnou a vysloužily si balíček s překvapením. Před setměním byla zapálena velká vatra. Na závěr programu pro děti byl připraven lampionový průvod kolem hradu Vildštejn, který připravil spolek vStaň se mnou ve spolupráci s hasičkami. Cestou se děti setkaly s pohádkovými postavami a čekaly na ně i záludné úkoly. Průvod absolvovalo kolem 100 dětí.

Tím zábava neskončila. Opékaly se buřty, něco na zapití a k zakousnutí se také našlo v hradním stánku, k dobré náladě a tanci hrála živá hudba v podání kapely 3 Generace.

Velké díky patří našim hasičům, kteří vše nachystali, od posezení, pódia až po vatru a zajištění naší bezpečnosti. Děkujeme všem organizátorům za spolupráci, čarodějnicím a doprovodům za hojnou účast. Těšíme se zase za rok!

 

za spolek vStaň se mnou

Kateřina Došková

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Pálení čarodějnic 2018

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář