Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítejte na našich stránkách.

Na obličej a tělo maluji od roku 2008. Stává se mi, že potkávám a poznávám děti a nebo jejich rodiče, které jsem někdy někde malovala a vzpomínáme, kde to vlastně bylo. Začala jsem nejdřív třpytivým tetováním, následovalo malování na obličej a poslední moje ,,novinka" je dočasné tetování pistolí airbrush. Protože je někdy na akcích potřeba malířek více, časem jsem dala dohromady pár šikovných malířek, které se mnou spolupracují a protože jsem puntíčkář, nemám v týmu malířky, které by neuměly malovat:)      
Malování na obličej je dnes již velmi známá a rozšířená technika malování obličeje, ať už pro děti nebo pro dospělé. Každý se s touto metodou určitě setkal na dovolené u moře nebo na poutích či jiných kulturních akcích.                                                                                                                              
Dočasné tetování technikou airbrush je velmi rychlá a efektní zábava na Vaše akce. Aibrushovou pistolí, ve které je odolná, netoxická barva, se přes šablony nanese během chvilky motiv, který vypadá téměř jako opravdové tetování, je odolný vůči vodě a při šetrném mytí vydrží zhruba týden.
Malování na obličej je bezpečné pro Vaše děti, protože používám jen ty nejkvalitnější a zdravotně nezávadné barvy, které plní přísné normy Evropské unie.       
Tato metoda je vhodným a žádaným zpestřením pro jakékoliv dětské akce, firemní akce, oslavy narozenin apod. 



 
 

Fotoalbum

aibrush

Datum: 18. 4. 2018
Fotografií: 21
Složek: 0

malování na obličej

Datum: 18. 4. 2018
Fotografií: 56
Složek: 1
 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2023 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 16489
Měsíc: 430
Den: 18