Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na závěr osm gólů

JM Chodov - Slavoj Podolí  1:8 (0:5)

góly: 2x Omar, 2x Mersi, David H., Šíma, Kuba, Luděk

JM Chodov - Slavoj Podolí  1:8 (0:5)

Sestava: Dvořák (6), Toman (5), Keraghel (5), Liška (5), Vorel (5), Tomsa (5), Heneberk (5), Šrámek (5), Nováček (5), Imramovský (5), Orjzynski (4), Štros (5), Obrtel (5), Hrubec (4), Domínek (5)

 

Poslední mistrovský zápas nás čekal na Chodově. Sice jsme podvědomě tušili, že Strašnice asi body neztratí a tím pádem nám až o tolik nejde, ale jsme Podolí a každý zápas jdeme vyhrát bez ohledu na důležitost zápasu. Na poslední chvíli nám ze sestavy vypadl Dino, kterého obětavě nahradil v sestavě Kuba.

Domácí nastoupili s obrovským respektem, hned po 10 vteřinách udělali chybu v rozehrávce, ale Mersi nedokázal nabídnutou šanci využít. Zatlačili jsme domácí na jejich polovinu a bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří dobře chytajícího gólmana překonat. Náš gólový příděl odšpuntoval v 9. minutě Omar, když po Kubově přihrávce nekompromisně zakončil k tyči – 0:1 z pohledu domácích. Stejný hráč přidal i druhý gól, tentokráte po přihrávce Horsta a ve 13. minutě to už bylo 0:2. V 16. minutě posunul Mersi na Davida H. a ten střely na zadní tyč umí – 0:3. Pak v 20. minutě Mersi konečně dokázal proměnit jednu ze svých mnoha šancí, když mu Luďa předložil míč před prázdnou bránu – 0:4. Do poločasu jsme stihli ještě jeden gól, v 31. minutě Šíma těsně minul míč hlavou, ten se k němu ale odrazil zpátky a Šíma ho pohotově levou nohou uklidil k tyči – 0:5.

Do druhého poločasu se domácí přeci jen vyhecovali a na deset minut vyrovnali hru, pomalu se dostávali do šancí. Jednu velkou příležitost zlikvidoval Pepa v bráně svým rychlým vyběhnutím pod nohy útočníka. Naopak další úder jsme si přichystali my a to v 45. minutě. Velmi pěkná, rychlá akce po ose Jáchym, Mersi, Luděk a posledně jmenovaný zvyšuje už na 0:6. Domácí nic nevzdávali a odměnou jim byl čestný gól, když míč zblízka se štěstím dokázali protlačit k tyči – 1:6. Pak se opět podařilo domácím poslat do brejku svého hrotového hráče, Pepa však skvělým vyběhnutím opět zachránil. Bohužel útočník se mu už nedokázal vyhnout a trefil nešťastně našeho gólmana do hlavy. Pepa se z toho po chvíli oklepal, vyšetření po zápase neukázalo větší problém, možná lehčí otřes mozku. My jsme pak předvedli ještě dvě gólové akce, takové, které na tréninku zkoušíme dost často. Rychlé potažení do strany, prudký centr před bránu a zakončení z jedničky. V 57. minutě to předvedla dvojice Horst – Kuba a zvýšila na 1:7. Jako vejce vejci vypadala i akce z poslední minuty, tentokráte ve dvojici Luděk – Mersi – 1:8.

Opět před skvělou diváckou kulisou si kluci poslední mistrák užili, spravili si střeleckou chuť po zápase s Unionem a ukázali, že právem hráli o příčky nejvyšší. Doufejme, že Pepa bude brzy v pořádku, přejeme brzké uzdravení. My si teď užijeme v tropických vedrech poslední tréninky, v sobotu turnaj (jak to bude probíhat zatím nevím, dát vědět, jakmile se něco dozvím) a v neděli tu naši první společnou a snad i trošku úspěšnou sezónu zhodnotíme a zakončíme…wink

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Statistiky

Online: 1
Celkem: 154055
Měsíc: 3151
Den: 80