Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra se nerodila lehce

Slavoj Podolí - ČAFC  4:1 (1:1)

Góly: 2x David M., Mersi a Dino

Slavoj Podolí - ČAFC  4:1 (1:1)

Sestava: Nováček (6 bodů) - Obrtel (4), Tomsa (5), Vorel (5), Mohammed (4), Toman (5), Heneberk (4), Gottwald (3) - Urban (3), Štros (5), Mucek (4), Imramovský (4), Keraghel (4), Ojrzyński (4), Šrámek (3)

 

 

K prvnímu mistrovskému utkání jsme nastoupili na domácí půdě proti soupeři z nedalekých Záběhlic, ČAFC Praha. Bílé dresy z přípravy jsme vyměnili za zelené s velkým podolským znakem, aby každý věděl, za jaký klub se jdeme na hřiště rvát.

První poločas jsme se snažili kombinačně tlačit k soupeřově brance, naopak hosté hráli jednodušeji a spoléhali na nákopy na svého velkého a důrazného útočníka. Někdy to od nás bylo hodně kostrbaté, spousty nepřesností nás stály hodně sil míč vybojovat zpátky. Vzadu jsme to hasili někdy na poslední chvíli díky pozorným stoperům a především nás držel gólman Lukáš. Hosté se i přesto dostali ve 20. minutě do vedení, když se až moc jednoduše dostali k zakončení a Lukášovi pod rukou míč proklouznul do brány 0:1. My jsme si dokázali vypracovat několik tutovek, ale ani zblízka jsme nebyli schopni překonat dobrého gólmana hostí. Když už to vypadalo, že první poločas prohrajeme, v poslední minutě Omy přihrál na levou stranu Mersimu, ten zaseknul na pravačku a konečně zlomil neprůstřelnost čafáckého gólmana - 1:1.

Do druhého poločasu jsme chtěli pokračovat ve stejné kombinační hře, jen se snahou gólovky začít proměňovat. Do vedení nás poslal v 45. minutě David Mohammed. Po Lukášově dlouhém výkopu míč přeskočil bránící hráče, David si nechal míč skočit a ranou z dálky pod břevno nedal gólmanovi šanci - 2:1. Dodalo nám to další síly a chtěli jsme přidat ještě další góly. To se povedlo opět Davidovi v 56. minutě, po autu od Honzy se protáhl podél pravé strany a z téměř nemožného úhlu protlačil míč do sítě - 3:1. Hosté pak vysunuli tři hráče dopředu, rezignovali na obranu a sázeli na rychlé přečíslení našich obranných řad. Většinu útoků jsme už dokázali ubránit, pokud se hosté přeci dostali před bránu, byl v ní připravený dnes výborný Lukáš. Gólovou tečku si vzal na starosti Dino. V 63. minutě se po rohu míč odrazil tak šťastně, že Dino měl před sebou úplně prázdnou bránu - 4:1.

Po závěrečném hvizdu tak mohli proběhnout oslavy první mistrovské výhry v této sezoně. Do ideálního výkonu to mělo daleko, ale srdíčko a vůle vyhrát vše vynahradili. Základem byl výborný výkon gólmana a pak vyrovnaná hra obou sedmiček, která neumožňovala soupeři získat v zápase herní převahu.

Díky kluci, máme před sebou ještě spoustu práce, ale výhra se počítá yes yes yes. Díky i rodičům a fanouškům za hlasitou podporu a doufám, že s dalšími našimi dobrými výkony bude růst i návštěvnost wink

Ještě pár videí ze zápasu

https://youtu.be/-8TNpKCYSC0

https://youtu.be/7Zlj7AXO1rg

https://youtu.be/YDlLqjmnO10

https://youtu.be/jZcL1saHdWA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Statistiky

Online: 8
Celkem: 154535
Měsíc: 3403
Den: 384