Jdi na obsah Jdi na menu
 


Premium a obchod

Obchod

V obchodě můžete nakoupit za vlastní peníze diamanty, cointy, tanky ve speciálních nabídkách a premium, nebo za diamanty munici a battlepacky. Nákup cointů nedoporučuji, to už raději pořiďte premium a cointů budete mít dostatek. Co se týče diamantů, zvažte, zda nepočkáte na slevovou akci, která je vždy tak 1x za měsíc a kde nakoupíte diamanty za poloviční cenu. Co se týká přímého nákupu tanků, tak bych jako jedinou možnost viděl tank Tieru 6 - Challenger Mk.II. Challenger je vynikající tank a z tanků tieru 6 má nejrychlejší palbu a nejvyšší rychlost. Jeho cena v obchodě je něco málo přes 3 000 Kč. Podmínkou je však mít medaile 2-5.tieru a aktivní stříbrnou turnajovou medaili.

V obchodě pak dále můžete za diamanty otevřít speciální battlepacky.

 

Premium

Premium máte ve 3 variantách. Nejoptimálnější je, co nejdříve pořídit roční premium (3100 Kč/rok, neboli 260 Kč měsíčně), které Vás vyjde nejlevněji a zároveň na kuponech, které získáváte, dostanete část peněz v diamantech zpět. Měsíční je už dražší (600 Kč), ale také ho můžete zkusit. Nejdražší je týdenní, tam je ale možnost na první týden využít Free Premium a vyzkoušet ho. Pokud ho ale nezrušíte, každý týden se obnovuje a vy zaplatíte 240 Kč týdně, neboli 1000 Kč měsíčně. A to se v žádném případě již nevyplatí. Automatické obnovování premia je také u varianty měsíční a roční. Proto doporučuji ihned po zakoupení premia premium zrušit (po zakoupenou dobu vám běží dál), aby v případě jakéhokoli problému (stačí rozbití) Vám banka stále nestrhávala peníze. Opakovaný nákup je za stejné peníze jako obnovení. Po skončení zakoupené doby ke každé variantě premia dostáváte 5 dní navíc zadarmo, takže se nelekněte, že Vám poběží dál. Premium ukončíte tak, že na Vámi zakoupenou variantu premia znovu kliknete, dáte volbu Spravovat odběry a na této záložce kliknete na Ukončit odběr a tuto volbu potvrdíte.

Mezi hlavní výhody premia patří výrazně vyšší výdělky cointů (za sebrané peníze na mapě dostávám přes 5000 cointů a za celou hru v průměru 40 tis. cointů), podstatně delší trvání kamufláží a nálepek (je fakt rozdíl, jestli je nálepka na dva dny, nebo jestli já ji mám na čtyři - ve své podstatě ji mám za půlku) a kratší výzkum položky TECH. Mezi méně významné bych řadil další slot na battlepacky, jejich rychlejší otvírání, rychlejší upgrady tanků, více bodů do položky TECH a dostáváte i více platinových a diamantových battlepacků. Také dostáváte v každém levelu premia diamanty, nebo kupón na peníze, který můžete na diamanty použít. Rozhodně je lepší varianta pořídit premium, nežli kupovat diamanty za peníze. V premiu diamanty pořídíte zdarma, nebo se slevou a k tomu další výše popsané výhody. Rovněž majitelé premium účtů mají podstatně vyšší šanci dostat ve zlatých a vyšších battlepacích free fuel, kama a nálepky.

 

Takzvaný premium klub má 16 levelů, které otvíráte tak, že každý den s premiem dostáváte 5 bodů a také se tam započítávají body z nákupu v obchodě.

Levely premium klubu jsou následující:

2level - 10 bodů

3.level - 30 bodů

4.level - 60 bodů

5.level - 100 bodů

6.level - 160 bodů

7.level - 320 bodů

8.level - 640 bodů

9.level - 1 280 bodů

10. level - 2 560 bodů

11.level - 5 120 bodů

12.level - 10 240 bodů

13.level - 20 480 bodů

14.level - 40 960 bodů

15.level - 81 920 bodů

16.level - 163 840 bodů

Hodnoty odměn a posílení jednotlivých parametrů premia si zobrazíte kliknutím na premium klub.