Jdi na obsah Jdi na menu
 


Recenze Thor Ragnarok a Hotel Transylvánie

Thor Ragnarok

Vanesa:Thor ragnarok se mi moc líbil. Nejlepší postavy byly Thor a Hulk. Nejhorší byla Hela. Pro nejlepší scénu nemůžu posoudit celý film byl super.

Dávám 10/10.

 

Šárka: Film Thor Ragnarok byl celkem v pohodě, ale není to typ filmu které bych zrovna obdivovala. Nejlepší scéna z filmu Thor Ragnarok byla  boj Thor vs. Hulk.

Film hodnotím 8/10

 

Adéla -Film Thor ragnarok se mi velice líbil .Nejvíce se mi líbila postava Helina vlka. Nejlepší scéna kde Thor spadl do jiné dimenze

Tento film hodnotím 9,5, protože nějaké scény mě moc nebavily..

Kikina- Thor se mi strašně moc líbil. Jestli bych měla říct tu nejlepší scénu tak to asi byl zápas mezi Thorem a Hulkem. Za mě nejlepšími postavami byly samozřejmě Thor a dále asi Hulk s Helou. A zase na druhou stranu se mi moc nelíbil Loky. Strašně mě to bavilo sledovat.

Celkem 9/10.

Franta- Thor Ragnarok je ultra mega hustej film. Strašně se mi líbil. Myslel jsem že to bude zase nějaká pitomost, která mě nebude bavit, jak to u mě většinou je, ale bylo to super. Nejlepší byla scéna jak Thor bojoval s Hulkem.

Dal bych tomu 9/10.

Jonáš-Thor Ragnarok je jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl.Bylo to o  tom jak Thorova sestra Hela(Bohyně smrti) vyhodila Thora s Lokym na nějakou skládku, a tam potkaly Hulka s kterým Thor bojoval.

Tomuhle filmu bych dal 9 Thorů z 10.

 

Mates- Film ,,Thor Ragnorok“ se mi velmi líbil, moje nejoblíbenější scéna a zároveň nejvtipnější byla, jak Hela bohyně smrti rozbila Thorovo kladivo jako ořechy v pěsti. Film doporučuji, a pokud jste ho ještě neviděli tak ho zhlédněte.

Moje hodnocení je 8/10, protože tam byly i nudné či nepotřebné scény.

                                                                                                                       
Adam - Thor: Ragnarok je pro mě velice dobrý film, který vás nenechá zvednout z židle...n
ejvíc se mi líbila postava Doctor Strange. Nejlepší část filmu byla když Thor použil svoji schopnost střílet blesky z rukou na Hulka v aréně.

filmu bych dal 9,5 / 10  

Hotel transylvánie 3

Výsledek obrázku pro Hotel transylvánie

 

Kamila-Hotel Transylvánie 3 je hezká pohádka u, které se budete bavit…

Zamilovaný upír, do kterého se uhodil blesk měl rád kapitánku lodi.

Nejlepší postavy byli Drákula a jeho dcera.

Byli tam vtipné rozhovory i zajímavé vtipy.

Marek- Hotel Transylvánie se mi moc líbil.Nejlepší scénka byla jak Drákula s kapitánkou měli s spolu rande a k tomu hudba, bylo to super. Nejlepší postavy Drákula, jeho dcera a kapitánka.

Jejich společné rozhovory byly velmi vtipné .Nejméně viděnou postavou byl neviditelný muž.

 

Závěrečné hodnocení:Novinka, velmi dobrý film zábavný, doporučuju 10/10.

Tery- Hotel Transylvánie 3 je velmi zábavná pohádka u ,které se nebudete nudit...Prozkoumávání vodní říše, ubytování v luxusní lodi a bojování se zlem hudbou.

Pohádka se mi moc líbila a běžte se podívat do kina,doporučuji 10/10.