Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kabala II (22. část) | COVID-19: O penězích a vraždách v nemocnicích (5. díl série o covidu)

19. 4. 2022

 

 

https://nastub.cz/w/uGu19BpuDAzNkZ6xPt8cyU?title=0&warningTitle=0&start=0s

 

https://nastub.cz/w/sk2iVGFytTT8rDjZijjjsy?title=0&warningTitle=0&start=0s

 

https://nastub.cz/w/uGu19BpuDAzNkZ6xPt8cyU

 

https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/kabala-ii-22-cast-covid-19-o-penezich-a-vrazdach-v-nemocnicich-5-dil-serie-o-covidu-cz-dabing:d

 

https://rumble.com/v11ffvz-kabala-ii-22.-st-covid-19-o-penzch-a-vradch-v-nemocnicch-cz-dabing.html

 

https://otevrisvoumysl.cz/kabala-ii-22-cast-covid-19-o-penezich-a-vrazdach-v-nemocnicich-5-dil-serie-o-covidu/

 

Přepis:

Podvod Kabaly mohl existovat jen díky lžím, podvodům a klamům. Mainstreamová média, ústřední nepřítel lidí, zvládnula zbytek. Výsledek? Vellká pandemie strachu. Jste připraveni na vrchol naší covidové pyramidy? Tak mě následujte… Předchozí díl jsme zakončili pyramidou COVID, která se skládá z jedné vrstvy lží, podvodů a skandálů za druhou. Teď si samozřejmě říkáte, jak je možné, že tolik lékařů v nemocnicích a zdravotníků obecně se vším výše uvedeným souhlasilo? Může být tak obrovský podvod utajen tolika lidmi? Dosáhli jsme vrcholného bodu naší nechutné covidové pyramidy. Pojmenujeme hon PV – Peníze a vražda v nemocnicích. I když to může znít šokující, už jsme to viděli.

Vzpomínáte si na nespravedlivé podávání vražedného léku midazolamu ve Velké Británii, jak jsme si ukázali v 19. díle? No, USA a mnoho dalších zemí mělo své vlastní verze zvané remdesivir. Stalo se toto. Nemocnice dostávaly pobídky ve formě peněz za každou oběť COVIDu. Podle whistleblowerů, investigativních novinářů, právníků a odborníků dostávaly nemocnice v USA 13 000 dolarů za každého přijatého pacienta s COVIDem. Za každý pozitivní výsledek testu COVID byly poskytovány finanční příplatky. Pokud byli pacienti léčeni jediným předepsaným lékem remdesivirem, dostávala nemocnice ještě další bonus – 20 % z celého účtu za hospitalizaci pacienta.

Za každého pacienta napojeného na ventilátor pak nemocnice obdržela 39 000 dolarů. A pokud tento pacient oficiálně zemřel na COVID-19, dostala ještě dalších 13 000 dolarů. To je hodně peněz. Podle advokáta Thomase Renze a whistleblowerů CMS obdržely nemocnice přibližně 100 000 dolarů za každou oběť COVIDu, pokud byl dodržen výše uvedený protokol. Senátor Dr. Jensen: Právě teď Medicare určuje, že pokud jste přijati do nemocnice s COVIDem-19, dostanete 13 000 dolarů. Pokud je pacient s COVIDem-19 napojen na ventilátor, dostanete 39 000 dolarů. Nikdo mi po 35 letech ve světě medicíny nevymluví, že něco takového má vliv na to, co děláme. „Motivační platby nemocnic za COVID-19.“ „Motivační platby nemocnic za COVID-19 jsou kolem 100 tisíc dolarů za COVID pacienta.“

Další věcí je, že tyto peníze dostávají americké nemocnice předem na základě předpovědí COVID založených na chybných modelech lidí jako Birxová. Pokud nemocnice tyto modely skutečně nesplnily, musely tyto peníze později vrátit. A mluvíme zde o milionech dolarů. Co se tedy stalo? Každý, kdo byl přijat do nemocnice například kvůli autonehodě nebo kvůli rakovině, cukrovce nebo selhání ledvin, každý dostal na začátku PCR test. Vzhledem k nesmyslnému množství cyklů se objevilo velké množství falešně pozitivních výsledků. Falešně pozitivní výsledky rovnají se pozitivní výsledky rovnají se COVID pacienti rovnají se peníze. Proto ten náhlý nárůst pacientů s COVIDem.

Pak remdesivir zanechal svou škodlivou stopu, stejně jako midazolam učinil ve Velké Británii. Víte, remdesivir není nový lék. Byl použit v roce 2018 během západoafrické epidemie eboly. Bylo známo, že má závažné nežádoucí účinky, jako je poškození ledvin, jater a dokonce smrt. Přesto v roce 2020 Anthony Fauci nařídil, aby byl remdesivir hlavní lék, který nemocnice mají používat k léčbě COVIDu-19. Proto ty pobídky. Takže co se stalo dál? Těm nebohým pacientům se jen přitížilo, načež byli napojeni na ventilátor. Koneckonců to byl další bonus v podobě mnoha tisíců dolarů, které se sypaly přímo do kapes nemocnic. Problém s ventilátory spočívá v tom, že pacient je uveden do umělého spánku, jeho dýchání přebírá přístroj, který vyvíjí na plíce dodatečný tlak zvaný Barrowův tlak. V případě poškozených plic například v důsledku zápalu plic se tyto plíce jen zhorší, nebudou schopny se se zvýšeným tlakem vypořádat. Šance, že se takový pacient uzdraví a bude schopen být odpojen od ventilátoru a začít dýchat sám, je velmi, velmi malá. V kombinaci s orgánovým selháním v důsledku remdesiviru je šance, že tento pacient vůbec opustí nemocnici živý, téměř nulová. Např. podle whistleblowerů CMS 85 % COVID pacientů v Texasu, kteří byli napojeni na ventilátor, zemřeli do čtyř dnů.

„Odhaleno: Nehumánní a smrtelný COVID protokol v nemocnicích.“ „Chyby zdravotníků při používání ventilátorů mohly podle nové zprávy způsobit smrt COVID pacientů.“ Dr. Peter McCullough (licencovaný z interního lékařství, kardiovaskulárních chorob a klinické lipidologie) uvedl následující o remdesiviru:

Dr. McCullough: Existuje přípravek, který prokazatelně způsobuje selhání ledvin a poškození jater. Lékaři tento přípravek nadále podávají, což způsobuje další poškození ledvin. Mám přes 500 publikací o poškození ledvin, říkám vám, že to bezpochyby přispívá ke smrti. To je masová psychóza.

Vypravěčka: Má doktor McCullough pravdu? Je to masová psychóza?

Nebo tu mluvíme o vraždě, o masové vraždě? O genocidě? Myslíme si, že ano. Proč? Protože nemocnice věděly. Motivace byly prostě příliš masivní na to, aby je odmítly. Kabala nasadila největší pokušení člověka, všemocný dolar. Z historie jsme se poučili, že jen málo lidí je schopno říci ne. A tak nemocnice, lékaři, specialisté, dokonce i zdravotní sestry podlehli pokušení a prodali svou duši tomu, kdo nabídl nejvíc. Ne všichni, díky Bohu. Ti, kteří následovali své srdce a zůstali věrni Hippokratově přísaze, aby pomáhali těm, kteří to potřebují, se dnes nazývají whistlebloweři.

Díky nim vám můžeme říci, co se dělo za zavřenými dveřmi. Dr. Robert Malone – lékař a biochemik. Vynálezce mRNA a DNA vakcín. Současně whistleblower. „Jako původní ´vynálezce´ mRNA a DNA vakcín… mám obavy v tom, jak se ta technologie vyvíjí a zavádí.“ Poté, co mu Facebook zrušil účet za ´šíření dezinformací o vakcínách´, těch, které sám vynalezl: „Sorry Facebooku, nucené plošné očkování není odpovědí. Veškerá věda by měla být zvážena, ne cenzurována.“

Dr. Malone: Existuje finanční pobídka, abyste někoho označili za COVID pozitivního, nemocnice dostávají od vlády bonus. Pokud je někdo hospitalizován a může být prohlášen za COVID pozitivního, dostávají také bonus. Myslím, že celková výše pobídky je něco kolem 30 000 dolarů, pokud je někdo na ventilátoru. Pak dostanou bonus, pokud je někdo prohlášen za mrtvého s COVIDem.

Takže mají motivaci na přední straně, aby někoho prohlásili za případ COVID, CDC učinilo rozhodnutí, že budou předpokládat, že když je PCR pozitivní a zemřete, tak je to úmrtí v důsledku COVIDu. Takže extrémní příklad, jen abychom ukázali absurditu, když přijde pacient s prostřelenou hlavou a udělají mu výtěr z nosu a vyjde PCR pozitivní, určí se, že zemřel na COVID, i když ve skutečnosti zemřel na otravu olovem.

Rogan: To je skutečné?

Dr. Malone: Jo.

Rogan: Takže je skutečně pravda, že když má někdo střelné zranění a umírá na to střelné zranění a pokud je COVID pozitivní a zemře, označí to jako úmrtí na COVID?

Dr. Malone: To je definice CDC. To bylo rozhodnutí, které bylo učiněno na začátku.

T. Renz: 90 % lidí napojených na ventilátory zemřelo. 90 % lidí zemřelo. Máte větší šanci s ruskou ruletou, doslova. To je protokol. Takže poslouchejte, a nejenže je to protokol, ale ještě za to dostávají hodně zaplaceno. Když jdete do nemocnice, dělají vám testy, dostanou víc peněz. Když vás přijmou na COVID, dostanou víc peněz. Když vám nasadí remdesivir, dostanou víc peněz. Když vás ventilují, dostanou víc zaplaceno, když zemřete, dostanou víc zaplaceno. To je zvrácené.

 

Vypravěčka: Nedokážeme ani popsat tragédii, která se stala tisícům nevinných lidí. Nejenže byli hospitalizováni pod falešnou záminkou a úmyslně léčeni nesprávně. Nejenže se jejich šance, že se někdy dostanou ven živí, snížily téměř na nulu, ale byly jim také odepřeny návštěvy jejich blízkých. Bylo jim odepřeno jídlo a voda. Byli podvyživení a dehydrovaní až k smrti. Byl jim odepřen fyzický utěšující kontakt s blízkými. V posledních hodinách jim byl odepřen kněz. Jejich blízkým byl odepřen přístup k lékařským záznamům.

Podvod COVID založený na ničem jiném než na politice zničil stovky tisíc životů, a to vše kvůli pobídkám za pobídkami. Bonus za bonusem, hromada peněz za hromadou peněz. Dokonce i koronerové dostávají státní peníze, pokud do úmrtních listů uvedou COVID-19. Kabala myslela na všechno. Jediné místo, kde byste měli být v bezpečí, jediné místo, kde by se s vámi mělo zacházet s láskou, péčí a soucitem, se změnilo ve vězeňský tábor. Místo, kde jste nanejvýš vítáni, protože máte cenu 100 000 dolarů, tedy pokud se dodržují protokoly, a nikdy z toho místa neodejdete živí. To zní jako z hororu, nemyslíte? A plně chápeme, pokud se prostě rozhodnete odmítnout nám věřit.

I my si přejeme, abychom se mýlili. Oklamáni konspirační teoretiky a jejich šílenými historkami. Ale bohužel jsme přišli o drahé přátele, kteří to prožili až do hořkého konce. Uvedeme vám několik příkladů. Jednalo se o naši drahou přítelkyni Veroniku Wolski. Na sociálních sítích se proslavila jako zastánkyně svobody, která každý víkend trávila na mostě v Chicagu a vyvěšovala transparenty s hesly, které lidi přiměly se zamyslet. Vyráběla je s velkou láskou. Vždycky tam byla, bez ohledu na to, jak chladné počasí bylo. Řidiči troubili a mávali a dávali jí najevo, že není sama ve vášnivém boji proti Kabale. Byli jsme v kontaktu přes messenger.

Posílala nám náramky, které jsme rozdávali na našich akcích. Vždycky byla tak hrdý na to, že se setkala s generálem Flynnem, naším hrdinou, který se nikdy nevzdal boje za práva a svobody amerického lidu. Měli jsme z ní velkou radost a byli jsme na ni pyšní. Jednou nám napsala, jak se cítí unavená a vyčerpaná a kolik fyzické námahy ji stojí být každý víkend na tom mostě. Špatně se jí dýchalo. Začala brát ivermektin, ale byla bohužel přijata do chicagské nemocnice vzkříšení. Každé její přání bylo zamítnuto. Od pokračování v léčbě ivermektinem až po setkání s rodinou a přáteli. Veronice byl nasazen remdesivir, který opakovaně odmítala.

Nancy Rossová, která měla její plnou moc, byla několikrát odebrána nemocniční ochrankou. Dokonce i generál Flynn se snažil zasáhnout a dostat ji ven. Dostalo se to až k tomu, že na Veroniku čekala sanitka, která ji měla převézt do jiné nemocnice. Tam byla veškerá péče, kterou potřebovala. Na poslední chvíli však nemocnice odmítla dát souhlas k jejímu propuštění. Veronika neměla šanci a zemřela úplně sama jako zdravotní vězeň v katolické nemocnici. Její oficiální příčina smrti byla COVID-19. Jeden z našich holandských přátel Dennis málem přišel o svou ženu Lisu, a to kvůli špatnému zacházení v nemocnici Jeroen Bosch v Nizozemsku.

Přišla tam kvůli hyperventilaci a bolestem zad. První věc, kterou lékař udělal, byl výtěr z nosu. PCR proběhlo 44 cyklů, což Dennis zjistil později po výslechu lékaře. Při 100% pravděpodobnosti falešně pozitivního výsledku ji skutečně označili za pozitivní a od té chvíle byla léčena jako pacientka s COVIDem. Její záda a hyperventilace pak byly zcela ignorovány. Druhý den byl pak Dennis požádán o souhlas s nasazením Lisy na Regen-Cov. Dennis provedl rychlý průzkum a řekl, že rozhodně ne. Lékaři mu neřekli, že Regen-Cov je zkoumaný lék. Je to experimentální lék. Podle FDA se může používat pouze v případě nouze a pouze jako postexpoziční profylaktická terapie, což znamená pouze po expozici viru jako kontrola škod. Udrží vás mimo nemocnici, tvrdí FDA. Jinými slovy, a to si prosím zapamatujte, protože vám to jednoho dne může zachránit život.

Regen-Cov je experimentální lék, který lze použít pouze pro lidi, nikoli pacienty, lidi, kteří byli v úzkém kontaktu s COVID pacienty, ale kteří sami ještě nemají příznaky COVIDu, nebo jen mírné až středně těžké. Tito lidé by měli být testováni pomocí PCR testu, a pakliže jim vyjde pozitivní a pokud u nich existuje vysoké riziko rozvoje závažného onemocnění COVID-19, včetně hospitalizace nebo úmrtí, teprve pak jim může být podán tento experimentální lék zvaný Regen-Cov. Krátké shrnutí.

Pokud jste byli v blízkosti pacienta s COVIDem, tedy ve vzdálenosti menší než dva metry, můžete být nakaženi tímto zabijáckým virem. A teď, přestože tento zabijácký virus nebyl nikdy izolován, a tudíž se neprokázalo, že existuje, přestože nikdy nebyla nadměrná míra úmrtnosti, dokud nezačali s očkovací kampaní, o které se více dozvíte v dalším díle, přestože oficiální množství obětí se rovnalo množství obětí lehké chřipky, přestože PCR nikdy neměla být použita pro diagnostické účely a nemůže vám říct, zda máte COVID, nebo ne, přestože dnes víme, že příliš mnoho cyklů vám dá falešně pozitivní výsledek.

Přestože podle FDA nesmíte být v nemocničním prostředí, kdy lze zvážit akutní použití Regen-Covu, ale prostě doma bez jakýchkoli příznaků COVIDu nebo jen s mírnými příznaky, přestože musíte patřit do té malé skupiny lidí, u kterých je vysoké riziko vzniku závažného COVIDu-19 včetně hospitalizace nebo úmrtí, teprve pak lze zvážit použití Regen-Covu. Takže moje otázka v tomto konkrétním případě zní, proč proboha chtěl tento lékař dát Lise Regen-Cov? Byla už v nemocnici! Držme se tady všemohoucího protokolu, ano?

„Regen-Cov není schválen pro použití u pacientů hospitalizovaných kvůli covidu.“ To, co tento lékař udělal, nebylo povoleno žádným z úřadů. Ve skutečnosti to byl a je trestný čin. Proč dával Lise preventivní lék proti COVIDu, když tam šla s bolestmi zad a stížnostmi na hyperventilaci? A jak se proboha může tento lék používat v naléhavých situacích, když jste ještě doma a nemáte téměř žádné příznaky? Definujte pohotovostní stav, prosím. A konečně, jak může být osoba, které byl nasazen Regen-Cov, pečlivě sledována lékařem, když není v nemocnici? „Klinicky sledujte pacienty během podávání dávky a pozorujte je nejméně jednu hodinu po ukončení infuze.“

Podívejme se na možné nežádoucí účinky tohoto léku, ano? Může způsobit: anafylaxi, závažnou alergickou reakci, která může během několika minut nebo hodin způsobit smrt. Může způsobit závažné poruchy srdečního rytmu a krevního tlaku. Bože… ale počkejte. Dalšími známými nežádoucími účinky jsou: zimnice, horečka, potíže s dýcháním, nevolnost, bolest na hrudi, bolest svalů, bolest hlavy, únava, bolest v krku a slabost. Zní to povědomě, že? Jedná se o totožné údajné příznaky COVIDu. To je ale náhoda. Takže když zemřete na Regen-Cov, jak snadné je uvést COVID-19 do úmrtního listu? Je to důvod, proč se plně očkovaní lidé nesmějí léčit Regen-Covem? Protože je to špatné pro statistiku?

A tady je ještě jedna věc k zamyšlení. Pokud se Regen-Cov nemá používat v případě varianty COVID, ale pouze u původního COVIDu-19, může nám prosím někdo říct, jak se u člověka zjišťují varianty? Pokud je PCR pro diagnostické účely nespolehlivá? Opravdu věříte, že ji lze použít k detekci variant? Kdyby Lise byl podán Regen-Cov, jak navrhoval lékař, její šance, že se z té nemocnice dostane živá, by byla, no, v podstatě nulová. Příčinou její smrti by byl COVID-19. Koneckonců měla všechny příznaky, že ano. Díkybohu Dennis i Lisa vědí o podvodu s COVIDem dost na to, aby byli ve střehu. Co se stalo dál? Třetí den dostala morfium. Víte, jak je těžké sehnat v Nizozemsku morfium? Dokonce i v nemocnici? Z vlastní zkušenosti vím. Musíte mít velké bolesti a prosit o něj. A i tak vám ho většina lékařů odmítne dát, protože je vysoce návykový. Je to pravda? Určitě.

Tak proč ho sakra dávat údajným pacientům s COVIDem? Po dvou dnech Dennis trval na tom, aby jí morfium vysadili. Ve zkratce… po týdnu na oddělení COVID v nemocnici bez tekutin a bez kapaček, byla naprosto vyčerpaná, dehydrovaná a připravená zemřít. Dennis s přítelem trvali na tom, že ji převezou na jednotku intenzivní péče, kde ji napojili na ventilátor, který převzal její dýchání. Během jednoho dne na jednotce intenzivní péče jí byl diagnostikován Guillainův–Barrého syndrom. Zda je to správně, se teprve ukáže. Po šesti dnech na jednotce intenzivní péče a dalších čtyřech týdnech fyzioterapie si ji Denis konečně mohl vzít domů. Kdyby na tom tolik netrval… Každý den se dožadoval výsledků krevních testů a lékařské zprávy, až z toho sestry a lékaři šíleli. … pochybujeme, že by to Lisa zvládla.

Další drahý přítel z Nizozemska, Arjuna, byl hospitalizován 17. listopadu 2021. Jeho stížnosti? Vyčerpání. Jeho žena Nora koupila oxymetr a naměřila nízkých 65. Zavolala jejich rodinného lékaře, který okamžitě zavolal sanitku. Na cestě do nemocnice Arjuna dostal kyslík, na který reagoval velmi dobře. Během 15 minut se jeho hladina nasycení kyslíku zvýšila na 90. Arjuna byl přijat do místní nemocnice, kde mu byl proveden test na COVID, který byl shledán pozitivním, ale vše se zdálo být v pořádku. Jen s trochou kyslíku jeho hladina saturace zůstala stabilně těsně nad 90. Kdyby jen ten příběh tady skončil… Tu noc Arjunovi nasadili koktejl norepinefrinu, rucoronia, propofolu, sufentanilu a midazolamu. Dost na to, aby uspal slona. Arjuna byl napojen na ventilátor a upadl do hlubokého kómatu. Proč? Nikdo to neví. Kromě lékařů, kteří odmítají říct, co se té noci stalo. Druhý den zavolala lékařka Noře a požádala ji o souhlas léčbu Arjuny pomocí Regen-Covu.

Řekla, že jde o experimentální lék, ale žádné informace nedodala. Nora řekla ne. A trvala na tom, aby Arjuna byl léčen podle protokolu MATH+, ale její žádost byla zamítnuta. Ještě jednou, proč proboha navrhovat Regen-Cov? Arjuna byl v nemocnici, na kyslíku a na ventilátoru. To je třikrát ne, podle úředníků. Téhož večera Noře sestra řekla, že prohloubili manželův komatózní stav, protože začal sám dýchat. Místo aby ho odpojili od ventilátoru, podali mu další narkotika. Nora pak mluvila s jiným lékařem a zopakovala svůj požadavek na protokol MATH+, ale i on řekl, že musí postupovat podle nemocničního protokolu. Sedmý den byl Arjuna převezen do nemocnice Jeroen Bosch, do té samé nemocnice, která málem zabila naší kamarádku Lisu. Arjuna dostal další midazolam, fentanyl a další sedativa. Čtrnáctý den lékaři vypnuli ventilátor. Arjuna zemřel a Nora za sebou zanechal zdrcenou a neutěšenou. Jeho oficiální příčina smrti? COVID-19.

„Považuji koktejl sedativ, který tento muž dostal, za dostatečný k tomu, aby ho – zcela snadno – usmrtil.“ – Nezávislí lékařští odborníci, které jsme požádali o jejich názor. Přejí si zůstat v anonymitě kvůli strachu z vládní odplaty.

Pak je tu dobrodružství Benjamina Gorda. Do své autonehody se dostal na začátku roku 2022. Když se probral a uvědomil si, co se stalo, zkontroloval si ruce a nohy a vše se zdálo být v pořádku. Asi po deseti minutách přijela pomoc. První, co udělali, bylo, že mu dali injekci.

Gord: Záchranáři vytáhli stříkačku a začali se na mě vrhat. A já jsem řekl: Ne, ne, co? A on na to, že mě to uklidní. Injekci mi píchnul a pak jsem omdlel.

Vypravěčka: O sedm hodin později se probudil v nemocnici na ventilátoru. Jak si vzpomínal, z autonehody vyvázl bez zranění. Vytáhl hadičku od ventilátoru, kapačku v ruce a katetr. Vstal, přistoupil ke stolu s několika sestrami a zeptal se: Proč jste mě napojili na ventilátor? Vypadá to, že mám nějaké potíže s dýcháním, když tu stojím? Odpověď zněla: Protože máte COVID.

Gord: A já jsem řekl, že i kdyby to byla pravda, že jste mě testovali na COVID, ten ventilátor je až poslední možnost, hyperinvazivní věc, kterou jste udělali. Co jste mi také dali? První, co řekla, je propofol. A já jsem řekl: aha, ta věc, co zabila Michaela Jacksona, skvěle. A pak zmínila fentanyl a morfium. „Fentanyl je podle NIH 80x silnější než morfium.“

Vypravěčka: Jen díky svému pevnému postoji opustil tu nemocnici živý. Na sociálních sítích se pak snažil oslovit co nejvíce lidí, aby jim vyprávěl svůj šokující příběh a podělil se o své varování.

Gord: Buďte mimořádně opatrní, ať už děláte cokoli. Vyhněte se nemocnici.

Vypravěčka: V době, kdy upravujeme tohle video, je tisíce lidí doslova vražděno lékaři a sestrami. A upřímně řečeno, kdybyste nám to řekli před rokem, nevěřili bychom vám. Ale teď jsme tuto noční můru viděli zblízka a osobně. A nejen to, denně jsme dostávali tyto hrůzné zprávy z celého světa. Chcete slyšet zdravotníky whistleblowery? Chcete vědět, co můžete udělat pro záchranu svého života nebo života někoho blízkého? Pak mě následujte do 23. části.

Překlad: David Formánek