Jdi na obsah Jdi na menu
 


Armádní lékařka a podplukovnice: „Tyto covid vakcíny způsobují více škody než užitku”

24. 11. 2021

 

https://nastub.cz/w/a368a420-2237-48c9-8c7d-8f38f68549a0

 

https://otevrisvoumysl.cz/armadni-lekarka-a-podplukovnice-tyto-covid-vakciny-zpusobuji-vice-skody-nez-uzitku/

 

Přepis:

Zdravím. Jsem podplukovnice Theresa Long. Jsem armádní lékařská odbornice. Senátor Johnson mě tady pozval, abych sdílela svůj názor týkající se života ohrožujících nepříznivých vedlejších účinků covid vakcín. Moje názory jsem si vytvořila na základě svého lékařského vzdělání, výcviku a své osobní zkušenosti s léčbou vojáků, kteří byli vakcínou poškozeni. Moje názory jsou pouze mé vlastní a neodráží postoje armády USA, ministerstva obrany nebo jakékoliv jejich entity. Tohle prohlášení je učiněno jako chráněná komunikace na základě zákona o ochraně armádních whistleblowerů 10USC-1034. Ráda bych také odhalila, že nemám žádné finanční zájmy. Jsem přesvědčena, že covid vakcína je větší hrozba pro zdraví vojáků a vojenskou připravenost než samotný virus. Více jak 200 tisíc vojáků odmítlo vakcínu, přesto armáda bez ohledu postupuje dál a poškozuje morálku a připravenost těchto vojáků. Na bitevním poli během pár měsíců jsme nikdy nepřišli o 200 tisíc vojáků. Odebrat vojákům uniformu má stejný dopad na připravenost jako je ztratit na bitevním poli. Jsem uvedena v armádě a v 17 letech jsem dokončila základní výcvik.

Nyní jsem armádní lékařská odbornice s magistrem z veřejného zdraví. Posledních 30 let jsem strávila službou této skvělé zemi. V dospívání jsem byla téměř bez domova a na sociálních dávkách, a pak se stala podplukovnice lékařka v americké armádě. Vážně jsem zažila americký sen. Za vše, co mám, a za vše, čím jsem, vděčím pouze Kristovi. Moje kolegyně nedávno na sociálních sítích poukázala na to, že moje kariéra v medicíně není „typická cesta”. Měla pravdu. Můj první rok jako armádní lékařka jsem utrpěla katastrofické komplikace po porodu své dcery. Ze strany mých kolegů lékařů.

Dopad na moji rodinu a život byl bolestivý a změnilo mi to život. Moje plány pro moji rodinu a kariéru se náhle změnily. Během této doby jsem se chtěla ujistit, aby něco dobrého vzešlo z něčeho velmi bolestivého. Udělala jsem to, co děláme v armádě. Provedla jsem zhodnocení po akci s ohledem na to, co se stalo špatně s mou péčí, což vedlo k tak katastrofálním výsledkům. Pokusila jsem se zapojit všechny zúčastněné a zahájit dialog ke změně. Víte… nezměníte něco, pokud neuznáte, že je to pokažené. Ano, nebyla to tradiční cesta. Není to cesta, kterou jsem plánovala, ale byla to cesta vydlážděná pro takovou dobu, jakou je tato. V roce 2018 jsem měla tu čest se zúčastnit kurzu bezpečnostního úředníka pro letectví.

Vedoucí kurzu se mě prvního dne zeptal: „Proč by lékařka plýtvala časem v tomto kurzu? Co doufáte, že z tohoto získáte?” Odpověděla jsem: „Pane, v lékařství máme denně tři havárie Boeingů 747 plných pacientů. Kvůli lékařským chybám. Jsem tady, abych přivedla leteckou bezpečnost do armádní medicíny.” Ano. 444 tisíc pacientů napříč touto zemí ročně umírají v důsledku lékařských chyb. Minulý květen jsem se zúčastnila kurzu pro vedoucí pracovníky v preventivní medicíně pro armádu. Když jsme mohli vedoucím pracovníkům pokládat dotazy, jednoduše jsem se zeptala: „Takže jsme přeskočili dva roky testů 2. fáze a tři roky testů 3. fáze? Kvůli covidu jsme přišli pouze o 12 vojáků v aktivní službě. Přesto budeme riskovat zdraví celé armády kvůli vakcíně, pro kterou máme jen 2 měsíce bezpečnostních dat?” Odpověď byla: „Přesně tak, plukovnice. A přesvědčíte každého vojáka, aby si tu vakcínu vzal, abych mohl mít dostatek dat k určení, jestli je ta vakcína bezpečná.” Naši vojáci jsou národním pokladem.

Osobně zažili střelby, pak výbuchy, a to bez vděku, a byli ve válkách, když se jim mělo zrovna narodit dítě. Nesli to břímě, nehledě na to, jakou to mělo cenu. Činili tak bez politické příslušnosti nebo narativu. Tohle jsou válečníci, ne laboratorní krysy. Zaslouží si nejlepší lékařskou péči. Na začátku očkovací kampaně se moje kolegyně nechala očkovat, aby ochránila svoje starší rodiče. Je vynikající důstojnice a lékařka. Byla dvakrát nasazena v terénu. Po vakcíně měla horečky, silnou bolest a více jak týden nemohla hýbat paží. To bylo poprvé, co jsem se podívala do systému zaznamenávající nepříznivé reakce po vakcíně (VAERS), abych zjistila, jestli její příznaky jsou běžné. To, co jsem zjistila, mě zhrozilo. Zjistila jsem, že ve VAERSu pouze během prvních pár měsíců po zahájení očkovací kampaně už bylo více úmrtí než v jakémkoliv roce za poslední desetiletí v důsledku všech vakcín dohromady. Následně jsem navštívila základnu Fort Benning, kde jsem narazila na řadu vojáků, kteří mi vyprávěli o výhrůžkách, nátlaku a zastrašování, aby se nechali očkovat vakcínou, která tehdy stále byla pod nouzovým schválením. Tohle porušilo lékařskou etiku, konkrétně Norimberský kodex.

Když jsem napsala email armádnímu velitelství veřejného zdraví a zeptala se na nepříznivé události, epidemiolog mi odpověděl, že nesledují a netrasují a ani nemonitorují nepříznivé události. Přišel mi email, který pobízel armádní lékaře a odborníky, aby se nechali očkovat, aby si dali náplast na svoji uniformu, zveřejnili fotku na sociální média s hashtagem #vakcína je bezpečná, #nechte se očkovat. Tohle mě znepokojilo, protože to vypadalo, jakoby lékaři byli využíváni jako marketingová paže farmaceutických společností. Mnozí by řekli, že tohle je dobrý marketing veřejného zdraví, ale já bych řekla, že tohle porušuje DoDI, který zakazuje propagaci civilních produktů. Ano, tyto vakcína jsou produkt. Farmaceutické společnosti nejsou benevolentní charity. Chtějí vydělávat, a také vydělávají. V květnu jsem potkala mladou ženu, sportovkyni, která trénovala na armádní školu. Byla vším, co bychom u ženské válečnice chtěli. Měla před sebou slibnou kariéru. Řekla mi, že je jedinou ženou ve své třídě, a jediná, která není očkovaná.

Pak mi vyprávěla o míře obtěžování a zastrašování, kterému vojáci čelili, pokud se nechtěli očkovat. Vyjádřila svoje obavy z toho, jaký vliv může vakcína mít na její plodnost a zdraví. Vysvětlila jsem jí potenciální rizika a přínosy pro její věk, fyzický stav a kondici. Řekla jsem jí, že má vše, co ztratit, a nic získat. Poslala mi tento vzkaz. „Čas a tlak mě přemohl. Vím, že jsem vás nepotkala náhodou, a bylo tolik znamení a vedení, proč si vakcínu nebrat. Toho dne jsme mluvila s dalším mentorem, který mi řekl, že vakcína je budoucnost, a vůdci dělají oběti. Někdy, aby tam mohli být pro ostatní. Řídila jsem se tím v domnění, že mi to umožní starat se o ostatní. Nerada říkám, jak moc to rozhodnutí lituji. Bylo to něco přes dva týdny a moje tělo není v pořádku. Fyzicky jsem byla ve skvělé kondici a připravená na armádní školu. Před týdnem se ale vše změnilo. Začala jsem cítit bolesti, měla jsem otoky a . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/armadni-lekarka-a-podplukovnice-tyto-covid-vakciny-zpusobuji-vice-skody-nez-uzitku/