Jdi na obsah Jdi na menu
 


Udělali jsme chybu, spike protein ve vakcínách proti Covid-19 je nebezpečný toxin

15. 8. 2021

Udělali jsme chybu, spike protein ve vakcínách proti Covid-19 je nebezpečný toxin, který cestuje po celém lidském těle a vyvolává krevní sraženiny v závislosti na časové ose a stavu lidských cév, které jsou zaneseny cholesterolem v různých objemech! U někoho se to projeví za 6 dní, u jiného za 6 měsíců! Kanadský profesor publikoval studii vyhotovenou na základě grantu vlády, ve studii jsou interní informace Pfizeru o mechanice vakcíny mRNA, ze které jde mráz po zádech! Spike protein podle výsledků studie poškozuje celý kardiovaskulární systém, protože se dostává i do míst, kam se proteinový hrot nesmí nikdy dostat ani v podobě vakcíny!

Už počátkem června se na americkém internetu objevila informace o vědecké studii týmu kanadského profesora, který získal grant od kanadské vlády na prověření bezpečnosti vakcín proti Covid-19 používaných v Kanadě, přičemž studie měla původně sloužit jako alibi kanadské vládě, že všechny 3 americké vakcíny od firem Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson jsou pro kanadské občany bezpečné. Studie probíhala od konce minulého roku a výsledkem mělo být potvrzení, že vakcíny jsou bezpečné. Jenže, namísto toho studie odhalila, že vakcíny pracující na principu spike protein matricí, na které si lidské buňky mají vytvořit imunitu, fungují úplně jinak, než se očekávalo.

Součástí studie je i utajovaný interní materiál Pfizeru získaný od japonské vlády, který obsahuje popis mechanické činnosti vakcíny společnosti Pfizer na molekulární bázi. Přesný popis toho, co se začne dít po vstříknutí roztoku pod kůži. Tyto informace pro mnoho čtenářů v ČR a na Slovensku budou úplně nové. Mechanika distribuce vakcíny v těle je opravdu děsivým příběhem. Jenže teprve nyní se vynořily o studii podrobnější informace . . . . .

https://aeronet.cz/news/vse/