Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velká porota: Lidový soud veřejného mínění | Skutečný příběh o COVIDu-19 (1. den)

17. 2. 2022

 

 

https://otevrisvoumysl.cz/velka-porota-lidovy-soud-verejneho-mineni-skutecny-pribeh-o-covidu-19-1-den/

 

https://nastub.cz/w/29jqPEa7sKbXk4gCmsfrwN?title=0&warningTitle=0&start=0s

 

https://rumble.com/vum2cp-velk-porota-lidov-soud-veejnho-mnn-skuten-pbh-o-covidu-19-1.-den-cz-dabing.html

 

 

Originál videa publikován ZDE: 5. února 2022

Harmonogram Velké poroty (kdy vyjdou další videa):

  • 12. únor: Obecné historické a geopolitické pozadí toho všeho

  • 13. únor: PCR test

  • 19. únor: Injekce

  • 20. únor: Finanční destrukce

  • 26. únor: Eugenika + závěrečné argumenty a výhled

Doplňující video na úvod:

O čem je Velká porota & Kam směřuje celá covid krize? Úvodní rozhovor s Reinerem Fuellmichem

Přepis:

Viviane: Dobrý den, vítejte u prvního dne jednání velké poroty. Jsme zde v místnosti, která byla pro tento účel speciálně vybudována, abychom vyslechli svědky a odborné znalce s ohledem na to, co se stalo v souvislosti s korona krizí. A jsme spojeni s mezinárodní skupinou právníků. A abychom začali, předávám slovo advokátce Anně Garnerové ze Spojených států amerických.

Anna: Děkuji Viviane. Je mi ctí a potěšením účastnit se tohoto mezinárodního vyšetřování a ustanovení velké poroty proti některým pachatelům, kteří v celosvětové zločinecké spolupráci spáchali zločiny proti lidskosti na celé světové populaci v podobě naplánované pandemie zvané COVID-19. My, skupina mezinárodních právníků a soudce, vedeme trestní vyšetřování po vzoru řízení velké poroty ve Spojených státech. Toto vyšetřování velké poroty slouží jako vzorové právní řízení, jehož cílem je předložit porotě složené z občanů celého světa všechny dostupné důkazy o zločinech proti lidskosti spáchaných v rámci COVIDu-19, a to k dnešnímu dni proti vůdcům, organizátorům, podněcovatelům a spolupachatelům, kteří napomáhali, podněcovali nebo se aktivně podíleli na vypracování a realizaci společného plánu pandemie.

Zločiny, které mají být vyšetřovány, zahrnují všechny činy, které osoba vykonala nebo opominula při realizaci společného plánu a spáchala tak zločiny proti lidskosti, a všechny takové trestné činy budou odsouzené v různých společenstvích porotců po celém světě. Toto vyšetřování je z lidu, vedené lidem a pro lid a bude označováno jako lidový soud veřejného mínění. Jelikož se nám nepodařilo najít soud, který by vyslechl skutečné důkazy v rámci současných soudních systémů, podnikáme toto řízení mimo současný soudní systém, a to na základě přirozeného práva. To vychází z pevného přesvědčení, že každý člověk dokáže snadno rozlišit mezi dobrem a zlem, a mezi správným a nesprávným. Toto řízení může být jednou z nejdůležitějších akcí vedenou mimo soudní systém, která se v tomto roce uskuteční.

My jako skupina mezinárodních právníků předložíme skutečné důkazy od skutečných odborníků, jako jsou vědci, historici, lékaři, ale i oběti. V této prezentaci nevystupují žádní herci, pouze skuteční lidé, kteří touží po nastolení spravedlnosti, a my potřebujeme vaši pomoc. Důvodem pro ustanovení procesu velké poroty je skutečnost, že náš svět se nachází v kritické fázi lidstva, která závisí na probuzení všech lidí, abychom zvrátili směr, který by mohl navždy změnit způsob našeho života jako svobodných lidí.

Trajektorii tohoto směru musíme zvrátit již nyní a vyšetřování před velkou porotou je nejrychlejším způsobem, který známe, jak předložit důkazy veřejnému světovému soudu, vám, lidem. V USA mohou taková trestní řízení zahájit pouze okresní prokurátoři nebo generální prokurátoři jednotlivých států. Protože to však v USA nikdo neudělal, přicházíme, abychom vám důkazy předložili formou tohoto typu soudního řízení, které je ve Spojených státech běžné. Tento model vychází z americké velké trestní poroty. Velká porota obvykle rozhoduje o tom, zda jsou důkazy dostatečné k podání obžaloby proti jednomu nebo více obviněným. Probíhá za zavřenými dveřmi a obviněný ani jeho obhájce nejsou tomuto typu řízení přítomni. My však tento proces provádíme zcela otevřeně před zraky vás lidí, před lidovým soudem veřejného mínění.

Účelem tohoto vyšetřování je odhalit důkazy, které by mohly být použity v tomto typu řízení právě ve vaší jurisdikci. Vyzýváme vás, abyste se k nám připojili v rámci otevřené transparentnosti s využitím skutečných důkazů, skutečných advokátů, skutečného soudce a skutečných svědků-odborníků, které by mohly být předloženy v rámci skutečného řízení před velkou porotou u soudů Spojených států. Úspěšný příběh této země napsali lidé, kteří věřili v ústavní zřízení budované ve prospěch lidí. Naši předci historicky čelili epickým výzvám při budování základů naší Ústavy. Byla to právě tato Ústava a její uznání přirozených práv a svobod, které osvobodily svobodomyslné lidské bytosti od nadvlády britské koruny. Proto, s vědomím naléhavosti, budeme vás, lidový soud veřejného mínění, žádat o přezkoumání předložených důkazů, abychom na konci tohoto řízení získali zpět naše práva a svobody udělené každému člověku v této zemi i na světě.

Viviane: Děkuji vám, paní Garnerová. Ráda bych se obrátila na soudce Rui Fonseca E Castra (Portugalsko), který právě celé toto řízení vede, pane Fonseco.

Rui: Dobré odpoledne. Legitimita lidového soudu veřejného mínění probíhá na základě přirozeného práva. Během posledních dvou let jsme byli svědky kolapsu demokratického právního státu, jménem myšlenky ve společné dobro, která nikdy nebyla podporována, a byly nám odebrány ty nejzákladnější práva a svobody. A my již cítíme, že se blíží gigantická vlna obětí. Justice a její systémy, kdysi ochránci základních práv a svobod, již neplní své povinnosti. To znamená, že již neexistuje důvěra v soudce. Máme čekat jakoby nic, dokud nebudeme zcela vyhlazeni, nebo raději převezmeme své povinnosti jako členové našich společenství?

Je to naše právo, a především povinnost vůči lidem a naší budoucnosti, abychom se bránili proti útlaku a tyranii. Přirozené právo patří neoddělitelně k člověku, a bez ohledu na jeho pozitivní verzi, nám dává svatá práva na odpor proti útlaku. Jsou-li ústavy zdrojem pozitivních vitálních hodnot, svobody, základních práv a svobod, přirozené právo je jejich původním zdrojem. Přirozené právo dává lidem legitimitu k obraně základních práv a svobod vůči státu, který se stal tyranským. Nyní je zcela jasné, jak národní a mezinárodní justiční systémy selhaly v ochraně lidí před tyranií. Tudíž, je dané přirozeným právem a nepsaným právem vlastním lidskému stavu, že tento lidový soud veřejného mínění nachází svou legitimitu k zahájení soudního řízení, které dnes začíná. Za mě je to vše, děkuji.

Viviane: Děkuji vám za tento úvod. To byl soudce Rui Fonseco E Castro (Portugalsko). Nyní bych ráda předala slovo Deanně Pollard Sacksové ze Spojených států amerických.

Deana: Dobrý den. Jmenuji se Deana Pollard Sacksová a posledních 22 let jsem byla profesorkou práva, expertem na ústavu, aktivistkou občanských práv a právní poradkyně. Dnes jsem tu, abych s vámi diskutovala o odvození klauzule naší svobody, která se vrací zpět k přirozenému právu, a abych vám vysvětlila, proč vakcíny proti COVIDu-19 jsou všechny protiústavní, a to na základě naší historické judikatury. Čtvrtého července roku 1776 podepsali naši otcové zakladatelé Deklaraci nezávislosti.

A zde je, co řekli: „Považujeme tyto pravdy za samozřejmé, že všichni lidé jsou stvořeni jako sobě rovni, že jsou obdařeni svým stvořitelem určitými nezcizitelnými právy, a že mezi ně patří život, svoboda a hledání štěstí.“ V roce 1891 náš Nejvyšší soud v případu nazvaném Botsford vysvětlil, že lékařská svoboda je nezcizitelná a je jedním z nejcennějších práv, které vůbec můžeme mít. Řekli, že žádné právo není považováno za posvátnější, nebo není zvykovým právem pečlivěji střeženo než právo každého jednotlivce na vlastnictví a kontrolu vlastní osoby, bez jakéhokoli omezování nebo zasahování jiných osob, ledaže by na základě jasné a nezpochybnitelné autority zákona bylo možné říci, že právo na vlastní osobu je právem na úplnou imunitu, která má být ponechána „na pokoji“.

V roce 1914 to soudce Cardozo, který se později stal soudcem Nejvyššího soudu Spojených států, vyjádřil takto. „Každý člověk, který má dospělý věk a zdravý rozum, má právo rozhodovat o tom, co má být učiněno s jeho vlastním tělem. A chirurg, který provede operaci bez souhlasu svého pacienta, se dopouští útoku, při kterém je odpovědný za škodu.“ Přesně tyto pojmy a doslovné výroky našeho soudu byly opakovány v průběhu desetiletí. Například v roce 1990 v případu nazvaném Cruzan vs. Ředitel, Ministerstvo zdravotnictví v Missouri, kdy Nejvyšší soud v podstatě rozhodl, že každý jednotlivec má právo odmítnout lékařskou péči.

To sahá až k anglickému zvykovému právu. A zde je to, co řekl soudce Brennan v případu Cruzan. Angloamerické právo vychází z předpokladu důsledného sebeurčení. Z něj vyplývá, že každý člověk je považován za pána svého vlastního těla. A může, pokud je při smyslech, výslovně zakázat provedení život zachraňující operace nebo jiného lékařského zákroku. Jak je tedy možné, že nám naše vlády vnucují lékařskou léčbu bez souhlasu, nikoliv se skutečným informovaným souhlasem. Nutí naše lidi, aby si vzali vakcínu, která má experimentální charakter, pod pohrůžkou ztráty živobytí, domova a vzdělání. Naše vláda se opírá o případ nazvaný Jacobson versus Massachusetts. Vysvětlím tento případ a vysvětlím vám, proč vlastně podporuje naši stranu, že si můžeme vybrat jak léky, tak i lékařské postupy pro naše těla. Případ nepodporuje výrobce vakcín a nepodporuje povinné očkování. V roce 1902, během pandemie neštovic, která zabila stovky milionů lidí na celém světě, přijal stát Massachusetts zákon a ten říkal, že každý člověk musí být očkován proti neštovicím, nebo zaplatí pokutu 5 dolarů.

Přesně to zákon říkal, byl to zákon typu buď, anebo, který dával lidem možnost zaplatit pokutu 5 dolarů, pokud se nechtějí nechat očkovat. Pan Jacobson se domníval, že ho jeho zájem na svobodné rozhodnutí chrání jak před očkováním, tak před zaplacením pokuty ve výši 5 dolarů. A tak se po zaplacení pokuty ve výši 5 dolarů dostal až k Nejvyššímu soudu USA, a chtěl své peníze zpět, a Nejvyšší soud se podíval na lékařské důkazy. Vakcína proti neštovicím se používala 100 let, používala se po celém světě s velkou účinností a potlačovala jednu z nejhorších pandemií v historii světa. Po pečlivém přezkoumání lékařských důkazů, po učinění závěrů týkajících se účinnosti a bezpečnosti vakcíny a potřeby vakcíny proti neštovicím, soud rozhodl, že pan Jacobson nedostane zpět svých 5 dolarů.

Také mějte na mysli, že pan Jacobson věřil, že má svobodné právo běhat po městě a být viděn po celém městě, aniž by byl očkován. Trochu se oháněl tím, že není očkován, protože věřil, že má právo být venku bez lékařského ošetření, o které nestojí. A tak se názor soudu opíral o všechny tyto skutečnosti. A tyto skutečnosti dnes nepodporují mimořádná opatření proti covidu. Jedna z posledních věcí, kterou soud řekl v případu Jacobson versus Massachusetts, cituji: „Nyní rozhodujeme pouze o tom, že se zákon vztahuje na tento případ, a že se zjevně neobjevuje nic, co by tento soud ospravedlňovalo, aby jej považoval za protiústavní a neúčinný v jeho žádosti vůči žalobci, panu Jacobsonovi.“ Je několik důvodů, proč případ Jacobsona nepodporuje dnešní nařízené očkování proti covidu.

Zaprvé je tu obrovský rozdíl, pokud jde o rizika pro veřejnost. Pandemie neštovic zabíjela až 60 % lidí na vesnicích. Když neštovice prošly, umíralo 20 až 60 % lidí s celkovou úmrtností kolem 30 %. V některých obdobích umíralo více než 90 % dětí, které byly neštovicím vystaveny. A teď to porovnejte s covidem-19, který zabíjí jen nepatrný zlomek 1 % lidí, riziko pro veřejnost není ani zdaleka takové. Druhou věcí je, že covid vakcíny ve skutečnosti vůbec nejsou vakcíny. Na rozdíl od dřívějších vakcín, které zastavily infekci a zastavily přenos, tyto vakcíny nedělají ani jedno. Jsou to experimentální vakcíny, nejsou tu 100 let, nejsou vyzkoušené a otestované.

A naši lidé jsou vystaveni experimentálním vakcínám, když nikdo z nás neví, jaké budou její dlouhodobé účinky. A právo v případě Jacobson versus Massachusetts poskytovalo lidem možnost zaplatit pokutu 5 dolarů. Dnes by to znamenalo necelých 150 dolarů. Srovnejte to s tím, že lidé přicházejí o své živobytí, o všechno, na co si šetřili, své domovy a vysokoškolské vzdělání, protože se nepodrobí experimentální vakcíně. To se prostě nedá srovnat. Případ Jacobson versus Massachusetts nepodporuje výrobce vakcín ani povinné očkování. Někteří se mohou ptát, proč tedy nebylo povinné očkování proti covidu prohlášeno za protiústavní v plném rozsahu?

Dobře, některé z nich byly, ale existuje jeden, který obstál před Nejvyšším soudem dne 13. ledna 2022. Chtěla bych to vysvětlit. Za prvé, požadavek na povinné očkování zdravotníků vznikl na základě klauzule o zdanění a výdajích, dle Ústavy USA, článku jedna, oddílu osm. Kongresu byl historicky dán velký prostor k tomu, aby k federálním penězům připojil háčky. Takže si musíte vzít to kyselé společně s tím sladkým, a pokud chcete federální peníze, musíte dodržet podmínky Kongresu. V průběhu historie bylo Kongresu dovoleno klást podmínky pro získání finančních prostředků na zdravotní péči, a konkrétněodsouhlasil podmínky pro omezení přenosu infekčních onemocnění. Přesto, jejich rozhodnutí bylo pět ku čtyřem. Bylo pouze pět soudců, kteří souhlasili s tím, že požadavek na povinné očkování zdravotníků prošel původním testem, aby se zjistilo, zda soud zastaví prosazování požadavku na povinné očkování. Ale skutečnou otázkou zde je, jak soudce Thomas naznačil, proč nebyla zvážena účinnost a bezpečnost vakcíny? Nebylo k tomu přihlédnuto a soudce Thomas to dal jasně najevo, a další tři soudci se připojili. Důvod, proč nebyla zvážena účinnost a bezpečnost vakcíny, je to, že tato otázka nebyla předmětem projednání soudu.

Ze všech 22 států, které napadly požadavky na povinné očkování ve zdravotnictví, žádný stát nenapadl to, že požadavek na povinné očkování porušuje doložku o Svobodě. V doložce o Svobodě se nacházejí naše zdravotní svobody. V průběhu historie doložka o Svobodě je doložkou, která nás chrání před nechtěnými lékařskými postupy, a dokonce nám umožňuje požadovat lékařské postupy, které chceme. Takže za mnou vidíte obrázek budovy Nejvyššího soudu Spojených států amerických. Věřím, že až budou našim soudcům předložena lékařská fakta týkající se účinnosti vakcíny, potřeby vakcíny a způsobu, jakým naše vlády šikanují a nutí lidi, aby se nechali očkovat proti své vůli, soud podpoří naše práva na svobodu a prohlásí všechny požadavky na očkování za protiústavní. Ještě dnes a v následujících dnech se dozvíte informace od řady lékařů, kteří popíší, proč se tato vakcína nepodobá vakcínám, které známe z minulosti. Doporučuji vám tedy, abyste zůstali s námi, a děkuji vám, že nás sledujete.

Viviane: Děkuji vám, paní Pollard Sacksová za toto vaše úvodní prohlášení. Nyní bych ráda předala slovo doktoru Reinerovi Fuellmichovi, advokátovi v Německu, aby nám poskytl své vyjádření.

Reiner: Děkuji. Dobré odpoledne. Jmenuji se Reiner Fuellmich a je mi potěšením být jedním ze členů skupiny významných mezinárodních právníků a advokátů, kteří již mnoho měsíců spolupracují na tomto velmi důležitém případu. Tento případ, zahrnující nejodpornější zločiny proti lidskosti spáchané pod rouškou pandemie koronaviru v celosvětovém měřítku, vypadá složitě, ale jen na první pohled. Ale když si poskládáte všechny ty kousky, všechny ty malé dílky skládačky, jak to pro vás uděláme s pomocí mnoha renomovaných odborníků a dalších svědků během tohoto řízení, uvidíte čtyři skupiny faktů. Zaprvé, neexistuje žádná pandemie koronaviru, ale pouze plandemie PCR testů poháněná promyšlenou psychologickou operací, jejímž cílem je vyvolat mezi celosvětovou populací neustálý stav paniky. Tento plán byl dlouho plánován, jejím nakonec neúspěšným předchůdcem byla prasečí chřipka před zhruba 12 lety, a byl připraven skupinou super-bohatých psychopatických a sociopatických lidí, kteří nenávidí lidi a zároveň se jich bojí, nemají žádnou empatii a jsou vedeni touhou získat plnou kontrolu nad námi všemi, lidmi na světě.

Využívají k tomu naše vlády a mainstreamová média, která doslova vlastní, aby nepřetržitě šířili svou propagandu strachu. Zadruhé, samotný virus lze bezpečně a účinně léčit vitamínem C, D, zinkem atd. a také použitím léků jako je Ivermectin, Hydroxychlorochin atd. Ale všechny tyto nikoli alternativní metody léčby, ale skutečné metody léčby, byly zakázány těmi, kdo využívají zástěrku této pandemie k tomu, aby prosadili svůj konečný cíl, kterým je přimět všechny, aby obdrželi, jak si ukážeme v tomto řízení, nejen neúčinné, ale naopak vysoce nebezpečné, ano, smrtící experimentální injekce. Zatřetí, ti samí lidé, kteří před 12 lety udělali pandemii z prasečí chřipky, která se nakonec ukázala jako mírná chřipka, tím, že nejprve změnili definici toho, co je pandemie, a pak vyvolali paniku, vytvořili tuto pandemii koronaviru.

Prasečí chřipka byla jejich prvním skutečným pokusem o vytvoření pandemie. A stejně tak jedním z jejích účelů tehdy bylo odvést naši pozornost od zjevně podvodných aktivit jejich finančního průmyslu, které by se spíše hodilo nazvat finanční mafií, jež se zviditelnila díky Lehmanově krizi. To je také jeden z jejich hlavních účelů této koronavirové plandemie nyní. Kdybychom se tehdy blíže podívali, během Lehmanovy krize, namísto toho, abychom slepě věřili slibům naší vlády, že pachatelé těchto finančních zločinů budou hnáni k odpovědnosti, viděli bychom tehdy, že po celá desetiletí drancovali a plundrovali naši státní pokladnu. A viděli bychom, že naše vlády už nejsou našimi vládami. Spíše se jich zmocnila druhá strana prostřednictvím své hlavní platformy, Světového ekonomického fóra, které začalo vytvářet své vlastní globální lídry prostřednictvím svého programu mladí globální lídři již v roce 1992. První dva absolventi byli Angela Merkelová a Bill Gates.

A už tehdy bychom pochopili, co vám nyní ukážeme prostřednictvím tohoto řízení, že tyto finanční zločiny zůstaly našimi politiky nepotrestány, protože napomáhají těm, kteří je páchají, a profitují z těchto zločinů. Začtvrté, koneckonců vám, porotě, ukážeme, že hlavním cílem druhé strany je získat plnou a úplnou kontrolu nad námi všemi. To zahrnuje dokončení jejich drancování a rabování tím, že záměrně zničí naše malé a střední podniky, maloobchodní podniky, hotely a restaurace, aby je mohly ovládnout platformy, jako je Amazon. A to zahrnuje kontrolu populace, která podle nich vyžaduje jak masivní redukci populace, tak manipulaci DNA zbývající populace například pomocí experimentálních injekcí mRNA. Vyžaduje to však podle nich také záměrné zničení demokracie, právního státu a našich ústav prostřednictvím chaosu, tak abychom nakonec souhlasili se ztrátou naší národní a kulturní identity. A abychom namísto toho přijali jednu světovou vládu pod OSN, která je nyní plně pod jejich kontrolou, a kontrolou jejich Světového ekonomického fóra. Digitální pas, jehož prostřednictvím je monitorován a kontrolován každý náš krok, a jednu digitální měnu, kterou budeme moci přijímat pouze od jedné Světové banky, samozřejmě jejich.

Na závěr případu a poté, co si vyslechnete všechny důkazy, jsme přesvědčeni, že doporučíte obžalobu proti všem šesti domnělým jmenovaným obviněným, Christianu Drostenovi z Německa, Anthonymu Faucimu z USA, Tedrosovi ze Světové zdravotnické organizace, Billu Gatesovi, BlackRocku a Pfizeru. Dámy a pánové, tento případ se týká dlouhodobě připravovaného plánu skupiny ultra-bohatých lidí a jejich finanční mafie se sídlem v Londýně a na Wall Street, aby využili pseudo-pandemii jako zástěrku, zatímco naše pozornost je upřena na pandemii, chtějí dokončit své desetiletí trvající úsilí o získání úplné kontroly nad námi všemi. Existuje řada platforem, na nichž se tato skupina schází a diskutuje o této agendě. Tou nejdůležitější je však Světové ekonomické fórum, které bylo založeno v roce 1971, tehdy ještě 33letým Klausem Schwabem. Jejich členy je na 1000 světových korporací s ročním obratem nejméně 5 miliard amerických dolarů, politici, zástupci médií, vědci a další tzv. vysoce postavené osobnosti.

Scházejí se jednou ročně v Davosu, ale existují i další podobná setkání, například v Číně, a od roku 1992 vytvořili a představili nám vlastní skupinu politických lídrů pro svět. Mezi prvními absolventy, jak jsem již zmínil, byla Angela Merkelová a Bill Gates v roce 1992. Dalšími jsou Sebastian Kurz, donedávna rakouský kancléř, Justin Trudeau, kanadský premiér, Jacinda Ardernová, premiérka Nového Zélandu, Emmanuel Macron, prezident Francie a mnoho, mnoho dalších. Tato skupina, které se dnes říká Davoská klika, otevřeně, kdy jejich publikace Velký reset od Klause Schwaba je jedním z nejdůležitějších zdrojů těchto informací, propagují přesun světového majetku této skupině super-bohatých lidí, takže pak v roce 2030 nebudou „obyčejní lidé“ vlastnit nic a budou šťastní, což se v ní výslovně uvádí, že budeme pod jejich jednou světovou vládou s digitální měnou, kterou nám dá jejich jedna Světová banka. A také otevřeně propagují, s úzkou spoluprací s lidmi, jako je domnělý obžalovaný Bill Gates, Rockefellerové a další, drastické snižování světové populace a manipulaci DNA zbývající populace, a to až směrem k transhumanismu.

Jejich nejdůležitějším cílem je však řízená, samozřejmě jimi, imploze zcela vyrabovaného finančního systému a současné zavedení digitální měny vydávané jednou jimi řízenou Světovou bankou a stejně důležité zavedení světové vlády pod OSN, která se v roce 2019 dostala pod jejich plnou kontrolu. Za tímto účelem připravovali konkrétní plány ohledně této koronavirové pandemie přinejmenším od jara roku 2001. Operace Temná zima. Po níž následoval další takový nácvik, cvičení Lockstep dle plánu Rockefellerovy nadace z roku 2010. A konečně událost 201, z října roku 2019 v New Yorku, kterou sponzorovalo Centrum zdravotní bezpečnosti Johna Hopkinse, Rockefellerova nadace, Světové ekonomické fórum a Nadace Billa a Melindy Gatesových. Členové poroty, budou předvoláni různí vysoce uznávaní odborníci ze všech oblastí vědy, ale také svědci, kteří budou v tomto procesu vypovídat o poškozeních, které utrpěli v důsledku podání experimentálního očkování  . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/velka-porota-lidovy-soud-verejneho-mineni-skutecny-pribeh-o-covidu-19-1-den/