Jdi na obsah Jdi na menu
 


tábor 2005 Soběšín

SOBĚŠÍN 2005

V roce 2005 pořádala parta vedoucích, kteří postupně vzešli od PS Rozmarýn letní tábor kousek od obce Soběšín, přímo na břehu řeky Sázavy. Pro naší novou partu dospělých z PS Rozmarýn to byl první tábor, který jsme pořádali, bez jakékoliv účasti našich starších mudrců, kteří tak pomyslně předali břemeno v pořádání letních táborů na naše bedra.

Na táborové základně bylo postaveno 25 podsadových stanů, srubová kuchyně, velký vojenský hangár sloužící jako jídelna a několik malých stanů. 

 Celotáborovou hru pod názvem Indiánské léto jsme prožívali s dětmi po celých 14 dní a muísm přiznat, že se velmi vydařila. Na hlášku "Rožhýnám mraky" bych asi těžko zapomněl. Legraci a dalších nápadů bylo nepřeberné množství a všichni jsme se stmelili do jedné party, která táhla za jeden provaz. Nejen děti si vytvořily své indiánské obleky, pokřik, indiánský luk, totem a vyzdobily oddílové místo. Jako tradičně jsme v půlce tábora jako praví indiáni vařili na ohni. Na konci tábora si děti vyměnili nasbírané body za hodnotnou věc a nejen zážitky si odvezli domů.

 

Na táboře se podíleli tito vedoucí:

Hl. vedoucí - František Bárta

CTH a vedoucí oddílu - Robin

zdravotnice - Lucka

Kuchyně - Romana a Lukýno

Hospodář a vedoucí oddílu- Tomáš

Zásobovač - Roman

vedoucí 1. oddílu - Tomáš a Petra

vedoucí 2. oddílu - Robin a Káťa

vedoucí 3. oddílu - Maruška a Petra

 
 

 


Poslední fotografie


Kontakt

Robin Pavlíček hl. vedoucí tábora

Most

775109735

paromo@seznam.cz



Statistiky

Online: 1
Celkem: 88597
Měsíc: 1646
Den: 23