Jdi na obsah Jdi na menu

Oshova meditace Giberish - hluboká a hravá předjarní očista

 Giberish je intenzivní dynamická a zároveň citlivá a hravá technika, do které zapojíme celé tělo, hlas, emoční prožívání a celkovou přítomnost a bdělost. Přináší následně stav výrazného odlehčení, pročištění a oživení na mnoha úrovních.
 Vše v našem životě, co mělo příležitost být prožíváno, především emočně, a z nějakých důvodů jsme si to nedovolili, vláčíme dále s sebou podvědomě jako naložený batoh, jež nám brání v plném a přirozeném žití. Pomocí meditace Giberish můžeme svůj náklad z batohu začít kousek po kousku odkládat. Zároveň je zde prostor k bližšímu poznání sebe samé, samého a k ochutnání těch svých částí, kterým doposud nebylo příliš dovoleno žít – roztančit tak v sobě nové barvy své vlastní duhy a najít tak nové možnosti svého sebevyjádření v běžném životě.


 Přípravnou tanečně pohybovou částí se mimo jiné hlouběji propojíme se současnou přírodní fází očisty a zkoušek a blíže pochopíme jak se spojit s její silou i moudrostí a jak ji zapojit jak do následné meditace, tak do dalšího našeho žití.

water-4851055__340.jpg  příspěvek : 200 Kč, nově příchozí 100 Kč
  sebou - pohodlný volný oděv, láhev s pitím, event. symbol pro svou očistu
 nfo na tel .: 774 572 195


Na společný očistný večerní čas se těší Karel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář