Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

 

Novinky v oddílu

 

V dubnu slaví své narozeniny: Vovesná Jindřiška (21 let), Melichová Jana (45), Kočvara Matyáš (18), Čoka Jan (17), Krejčí Radovan (18), Pivoňková Jana (9), Vaněk Adam (11), Čepčány Tadeáš (14) a Foltýnová Zuzana (15). Všem přejeme všechno nejlepší a hlavně hodně zdravíčka.

17 atletů a 3 trenéři právě absolvují jarní soustředění v Nymburku.

Olympijského soustředění v Táboře se od nás z oddílu zúčastnili Čepčány Tadeáš, Čapek Jan a Lomská Simona.

Do družstev jsme letos přihlásili muže, ženy, juniorky, dorostence a přípravku. Na hostování do Čtyráku půjdou st. žákyně, ml. žákyně.

Dne 3. října 2023 oslavil atletický oddíl TJ SK Čéčova Č. Budějovice, z.s. 30 let svého založení. V únoru 2024 chceme udělat slezinu se současnými atlety, ale i se staršími, kteří proslavili Čéčovku v minulých letech, např. stříbrný medailista na Evropě Martin Říčař, mnohonásobná medailistka Jana Melichová a další medailisti -  Pavel Gocala, Lenka Mrkáčková, Lukáš Beneš, Benjamin Rizvanovič, Michala Budínová, Monika Vomáčková, Lucie Fialová,… Určitě jsem na někoho zapomněl, ale všichni úspěšní budou pozváni. Včas dáme vědět, kde a kdy to bude.

Zdražení tělocvičen, koridorů

Minulou zprávu jsem psal, že to nevypadá dobře s nájmy hal a koridorů. Na má slova došlo. Zdražilo město sportovní halu, zdražil koridor ve škole a zdražila tělocvična v Záboří, kde také trénují naši atleti. Teď k cenám. Koridor ve sportovní hale stojí 675 Kč na 90 minut, což je jeden trénink, koridor ve škole vyjde 600 Kč na 90 minut a tělocvična také tak. Ve sportovní hale trénujeme 3x týdně, ve škole a v tělocvičně 2x týdně. Kolik to stojí: Vevnitř trénujeme od 1.11. do 31.3., což je 5 měsíců v roce. Celkem zaplatíme za pronájmy necelých 100 000 Kč. Je to hodně peněz, když je máte sehnat. Proto je škoda, že děti chodí hodně málo na tréninky a většina když nejde, tak se ani neomluví. Někdy si říkám, jestli není škoda vyhazovat tyto peníze do luftu. Aspoň je to k zamyšlení. Ještě bych chtěl dodat, že máme nejmenší příspěvky v Jihočeském kraji. Bylo by dobré, abyste se nad tím zamysleli.