Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horoskopy

Jsou tři hodiny ráno, ani za boha nemůžete usnout. Tak vás napadne spásná myšlenka. Mobil! Kupodivu v tuto hodinu nikdo nepíše, ani není na příjmu, když odmyslíme pracovníky na noční směně a úchyláky na seznamce. Listujete novinkami na seznamu a s hrůzou zjišťujete, že žádné novinky se nekonají a vše už víte jako dávná vědma. Najednou vám sklouzne zrak na rubriku horoskopy, ale to se nemělo stát.

Jéj, jaký bude následující den. Určitě najdu něco pozitivního. Juknu na své znamení. Netrapte se tím, čím se trápit nemusíte. Tak super, to bude zase den na nic. V kategorii láska píšou, že mám nechat promluvit řeč těla. Škoda, že už tam není, jak se to dělá. Zcela neuspokojena těmito informacemi hltám další údaj. Práce a peníze-budete se cítit nedoceněna. K mému velkému překvapení jako doporučená aktivita na tento den je seznamování. Kde asi? Ráno jedu do práce a odpoledne z práce opět domů. Že by mi někdo skočil pod kola? Fuj, o takové seznámení opravdu nestojím. Ještě mám v živé mysli horoskop, který sliboval Vahám víkendový sexuální uragán, výsledkem nebyl ani větřík. Přecházím na znamení přítele. Horoskop mě vyžhavil do běla. Budete flirtovat, čeká vás nová láska, rychle se zamilujete, budete mít pracovní úspěchy. Tak paráda, já si v noci hraji na sovu a on si někde laškuje? Tak tohle jsem se opravdu nechtěla dozvědět. Vrcholově rozladěna se snažím usnout. Nejde to. Srdce buší, div že se nerozpadne. Najednou mě napadá, jaký magor tohle vymýšlí? Myslí to vážně? Jak je vůbec možné, aby tohle sedělo na všechny lidi stejného znamení? Je hloupost se tím zaobírat, uklidňuji se a usínám.

Pro příště se budu řídit radou-chceš-li do blázince udělat rychlý skok, tak si přečti horoskop. A tam já určitě nechci. Šarlatáni, ztratili jste klientku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář