Jdi na obsah Jdi na menu

PR články

PR články Také byste neměli zapomínat na sociální sítě. Dnes už se vyhledávače řídí při zobrazování výsledků i tím, jak se vaší stránce daří například na Facebooku. A nestačí si jen založit účet a doufat, že to bude Googlu stačit. I zde platí že je dobré pokud pravidelně přidáváte příspěvky, nebo komunikujete s komunitou.

PR články Psát PR a SEO články se vyplatí. Proč?

SEO články

Uvažujete, že si objednáte služby copywritera nebo PR agentury? Pokud se v této oblasti příliš nevyznáte, možná Vám není zcela jasné, co takový článek vlastně přináší. Jsou to zejména následující benefity.

PR články PR článek sdělí lidem kdo jste, co děláte, případně co jim nabízíte. Do reklamy se toho skutečně mnoho nevejde a stojí pořádný balík peněz. Proto je PR článek perfektní formou prezentace firmy, kde můžete nenásilně seznámit čtenáře se svou nabídkou. Samozřejmě, PR článek musí být napsán poutavě a kvalitně. Pokud si s tvorbou takového článku nevíte rady, obraťte se na info@press-media.cz.

 

Příspěvky

Znáte pojem – virtuální sídlo? 

Jednou z podmínek pro zahájení podnikatelské činnosti je existence sídla subjektu, ať už se jedná o osobu fyzickou nebo právnickou, tedy živnostníka, malý podnik či nadnárodní korporát. Sídlo podnikatelského subjektu je specifikováno příslušnou legislativou a zapsáno v daném rejstříku jako kontaktní adresa, na které by měl být podnikatelský subjekt určitým způsobem k zastižení.... The post Znáte pojem – virtuální sídlo?  first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
18. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Elektronická úřední deska DigiDay opravdu není jen nějaká “telka” a navíc má nejnižší spotřebu na trhu

Před nedávnem telefonoval kolega z obchodního oddělení společnosti DigiDay starostovi jedné tuzemské obce. Při rutinní otázce, zda v místě uvažují o pořízení elektronické úřední desky, z úst starosty zaznělo: “Vždyť je to jen taková telka, kterou umí nainstalovat na zeď každý šikovný ajťák.” Pojďme si říct, jak je to doopravdy Elektronická... The post Elektronická úřední deska DigiDay opravdu není jen nějaká “telka” a navíc má nejnižší spotřebu na trhu first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
16. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Láká vás rodinná dovolená v Česku? Víme, kam se musíte podívat!

Přesně v tuto chvíli začínají lidé pomalu přemýšlet nad vysněnou letní dovolenou. Máte v plánu užít si opravdu spoustu zábavy a poznání, ale neutratit desetitisíce korun jen za letenky? V takovém případě poznejte krásy své rodné země. Kam se musíte podívat? Navštivte nádhernou Moravu Zajímají vás výlety v přírodě, poznávání... The post Láká vás rodinná dovolená v Česku? Víme, kam se musíte podívat! first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
16. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Chcete lépe zapadnout do české společnosti? S našimi kurzy to půjde snadno.

Ukončil/a jsi střední školu a chceš studovat v Česku? Chceš se naučit česky a získat spoustu nových kamarádů a nezapomenutelných zážitků? Chceš studovat na vysoké škole v Česku zdarma? Už tě nebaví stereotyp a chceš zažít něco nového? Jazyková škola PELICAN je to pravé místo pro Tebe! Kurzy češtiny pro... The post Chcete lépe zapadnout do české společnosti? S našimi kurzy to půjde snadno. first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
16. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Reklamní předměty s potiskem: Efektivní propagace vaší značky

Reklamní předměty s potiskem jsou osvědčeným a stále populárním nástrojem propagace. Nabízí širokou škálu možností, jak zviditelnit vaši značku a oslovit potenciální i stávající zákazníky. Díky široké nabídce produktů a technologií potisku si můžete vybrat předměty, které dokonale odpovídají vašim potřebám a rozpočtu. Reklamní flash disk: Praktický a užitečný dárek... The post Reklamní předměty s potiskem: Efektivní propagace vaší značky first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
15. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Reklamní předměty s potiskem

Reklamní předměty s potiskem jsou účinným nástrojem marketingové komunikace, který pomáhá zvyšovat povědomí o značce a budovat vztahy se zákazníky. Tyto předměty mohou mít různé podoby, od praktických věcí denní potřeby až po originální dárky. Hlavním cílem reklamních předmětů s potiskem je zaujmout cílovou skupinu, zanechat v ní pozitivní dojem a podpořit zapamatovatelnost značky. Díky […] Příspěvek Reklamní předměty s potiskem pochází z AktualityCZ
 
15. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Likvidace štěnic s odborníky: Zbavte se parazitů bez stresu a s jistotou

Máte štěnice v domě? Deratizace Praha nabízí bezpečnou a účinnou likvidaci a hubení štěnic pro váš klid a pohodu The post Likvidace štěnic s odborníky: Zbavte se parazitů bez stresu a s jistotou first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
11. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Archivace firemních dokumentů: Organizujte dokumenty s náhradním plněním

Pro každou firmu je důležité zvolit správné nástroje pro uchování a bezpečnost obchodních záznamů. Výběr archivačních produktů nejenže zvyšuje efektivitu práce, ale také zajistí soulad s právními normami. Jedním ze způsobů, jak usnadnit tento proces, je investice do archivačních produktů prostřednictvím partnerů poskytujících náhradní plnění, což nabízí značné benefity v kontextu... The post Archivace firemních dokumentů: Organizujte dokumenty s náhradním plněním first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
10. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Kde si pronajmout minibus a na kolik to vyjde?

Potřebujete čas od času minibus, nebo jiný vícemístný automobil? Tak si ho pronajměte. Víme, od koho. Máte v plánu vzít na dovolenou spolu se svou rodinou i prarodiče, partnery dětí či své kamarády, do jednoho auta se stoprocentně nevejdete? Nebo členy hudební skupiny a koncert či váš pracovní kolektiv na... The post Kde si pronajmout minibus a na kolik to vyjde? first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
10. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Chcete dopřát své drahé polovičce zamilovaný dárek? Máme pro vás fajn tip!

Už si ani nepamatujete, kdy jste naposledy své drahé polovičce jen tak dali nějaký pěkný dárek? Pak přišel nejvyšší čas tento omyl napravit! S naším nápadem zaručeně okouzlíte úplně každou osobu. O čem je řeč? Jedinečný portrét podle fotografie Určitě se nemusíte zaobírat šperky, kabelkami a dalšími drahými předměty. Trik... The post Chcete dopřát své drahé polovičce zamilovaný dárek? Máme pro vás fajn tip! first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
9. 4. 2024 | | Rubrika: PR články