Jdi na obsah Jdi na menu

Jak se objednat na masáž prostaty

 

 

Jak se na masáž objednat

Nové klienty přijímám na základě telefonické domluvy. Jestliže jdete na masáž prostaty poprvé a máte zájem dozvědět se více o průběhu masáže nebo pomoci s výběrem masáže, zavolejte mi, ráda vám pomohu. Domluvíme vzájemný volný termín a zodpovím vaše případné dotazy. Každý z vás má jiné osobní zkušenosti a záměr masáže, proto je velmi složité popsat podrobné informace o průběhu masáže do sms zpráv. Preferuji, proto vždy telefonní kontakt.

Jak dopředu zarezervovat termín pro masáž ? Pokud nejste flexibilní, doporučuji si masáž na konkrétní termín rezervovat  2-3 dny předem.

 

Jak se na masáž připravit

Den před sjednanou masáží odlehčete stravu. Doma udělejte důkladnou intimní hygienu. Odhoďte stud a důvěřujte masérce. Nekonzumujte před masáží žádný alkohol a těžká jídla.

 

Můj přístup k vám při masáži

Respektuji hranice každého klienta a k přímé masáži prostaty přistupuji poté, kdy od vás dostanu ústní či verbální souhlas. Pokud budete mít smíšené nebo nepříjemné pocity a bude chtít přímou masáž ukončit, masáž prostaty dokončuji nepřímou masáží prostaty za pomocí reflexní stimulace. Na přímou masáž prostaty používám jednorázové rukavice bez latexu.

 

Průběh zdravotní  masáže

Masáže jsou vedeny individuálně dle zdravotních potřeb a možností klienta, které jsou předem domluveny. Průběh masáže se vždy odvíjí podle toho, jak moc jste připravený se v daném čase otevřít novým zkušenostem. Každý z vás má jiné tempo, zkušenost a záměr masáže. Před každou masáží si ujasníme váš záměr masáže, masážní techniky a hranice vaší intimity. Masíruji na vyhřátém futonu, při prožitkových masážích kombinuji i s masérským lůžkem. 

Průběh masáže: Pohovor u čaje, možnost se osvěžit ve sprše, masáž dle vašeho výběru, závěrečná relaxace, rozloučení

 

Aby byl výsledek masáže co nejpříjemnější

Udělejte si na masáž dostatek času a pokud je to možné, vypněte během masáže svůj mobilní telefon. Nepijte před masáží žádné alkoholické nápoje a neužívejte podpůrné látky. Na užívané léky nebo alergie mě upozorněte předem. Nechoďte na masáž, pokud se necítíte dobře nebo nejste zdraví, ale zavolejte mi to, prosím, co nejdříve. Po masáži dodržujte zvýšený pitný režim a zabraňte prochladnutí organismu. Nevystavujte tělo zvýšené námaze, pokud možno odpočívejte a nechte vaše tělo, aby zapojilo své ozdravné mechanismy.

 

Kdy masáž vynechat nebo konzultovat s lékařem

Pokud právě u vás probíhá: Pozdní stádium prostatického adenomu, cysty, akutní zánět prostaty, kameny a maligní procesy v prostatě. Akutní zánětlivé onemocnění konečníku – kolitida, hemeroidy, infekční onemocnění doprovázené zvýšením tělesné teploty. Jakékoliv infekční procesy v pánevní oblasti.

 

Jak často chodit na zdravotní masáž

Prevence: 1x v měsíci.  Při akutních problémech 2-3krát v týdnu po domluvě s lékařem.