Jdi na obsah Jdi na menu

Tajemství našeho Měsíce

Odhalený vesmír

Utajované informace o našem Měsíci v pořadech z Gaia TV na webu matrix-2001.cz

 

Kdo postavil Měsíc?
Odhalený vesmír
série 4, epizoda 2, délka 00:31:09

Corey Goode vypráví o původu našeho Měsíce a o tom, jak jeho příchod před miliony lety s sebou přinesl důležité změny pro rozvíjející se svět. Dříve jsme se dozvěděli, že na povrchu Měsíce mají základny mnohé mimozemské rasy. V této epizodě zjistíte, kdo Měsíc postavil, pro co byl původně používaný a jak byl transportován do naší sluneční soustavy.

Tajemství misí Apollo s Williamem Tompkinsem
Odhalený vesmír
série 7, epizoda 14, délka 00:31:54

William Tompkins se vrací a předává další ohromující svědectví týkající se své práce ve vývoji tajného kosmického programu a mimozemských linií na Zemi. Z jeho pozice jako inženýra měl unikátní perspektivu na tajnou stránku slavných misí Apollo. Odhaluje, že obrazy a audio přenos přistání na Měsíci, který se ukazoval po celém světě, sloužily jako rozptýlení k ukrytí toho, co astronauti skutečně zažili ve vesmíru a na Měsíci. Corey Goode potvrzuje tato odhalení a mluví o založení několika korporací, které spolupracovaly na vyvážení tyčící se hrozby rychle se rozrůstajícího nacistického kosmického programu. Tyto podniky se staly známé jako Meziplanetární korporátní konglomerát.

Tajemství obydleného Měsíce
Odhalený vesmír
série 14, epizoda 2, délka 00:29:49

John Lear předkládá informace o umělém původu našeho Měsíce a mimozemské aktivitě na jeho povrchu i v podzemí. Vysvětluje, že utajování této aktivity vyžaduje velkou část rozpočtu veřejně známého vesmírného programu a rozsáhlé dezinformační kampaně. Podle insiderů je naše sluneční soustava centrum pro civilizace z celé galaxie a Měsíc je důležité středisko, odkud se monitoruje veškeré dění na této planetě.

Nástup umělého Měsíce
Hluboký vesmír
série 2, epizoda 5, délka 00:25:53

Mohl by být Měsíc vyhloubenou strukturou obsahující skrytou zprávu, která šifruje ta nejhlubší tajemství našeho vesmíru a života na Zemi? Náš tým výzkumníků studuje důkazy naznačující, že je náš Měsíc umělého původu a že jej v pradávných dobách na svou oběžnou dráhu záměrně umístily vyspělé civilizace. S nedávnými objevy NASA a ESA se lunární záhada pouze rozšířila.

Náš Měsíc: Záměrné šílenství
Hluboký vesmír
série 2, epizoda 6, délka 00:26:28

Je náš Měsíc mezihvězdnou archou se silným počítačem, který padl do rukou plazích bytostí a je používán k podprahovému ovlivňování lidstva? Informátoři nám říkají, že byl Měsíc postaven jako archa k uchování života před vyhynutím na umírajících planetách a převezení na náš svět. Aby mohl tento život přežít, musely být na Zemi úmyslným umístěním a velikostí Měsíce vytvořeny ideální klimatické podmínky. Každý úplněk vidíme známky plazí kontroly, jak se lidská psychika zarovnává s negativními entitami obývajícími jádro lunárního počítače.

Posvátná místa a velká kosmická hádanka
Učení moudrosti s Davidem Wilcockem
série 8, epizoda 5, délka 00:46:11

Od informátorů z tajných kosmických programů jsme slyšeli, že zemský Měsíc byl postaven vyspělou mimozemskou civilizací před více než 65 miliony lety. Jeho posvátné poměry se Zemí, které odhalují tajemství kosmického éteru, jsou možná náznakem této představy. Tato tajemství byla předána vládnoucí elitě dávných civilizací a musela být předávána dále v průběhu věku tak, aby byla na očích. Tudíž vidíme, že tyto božské rozměry se opakují ve Stonehenge, katedrále Notre-Dame a rozměrech papíru, který dnes používáme.

Manipulace matrixu z Měsíce
Zprávy z galaxie
série 1, epizoda 2, délka 00:35:41

Jak řídí pradávné počítače na Měsíci 3D matrix, který zažíváme na Zemi? Swaruu z Erry vysvětluje 12 500 let starou historii mezigalaktického konfliktu mezi druhy a podílí se s Gosií Duszakovou o to, že posádka Taygetů interaguje se Zemí, aby nám pomohla vystoupat do vyšších mentálních stavů. Podle Swaruu je 99 % galaxie Mléčné dráhy v páté hustotě, včetně Země, nicméně se z Měsíce promítá potlačovací frekvence 3D matrixu, která díky kolektivní lidské mentalitě udržuje populaci v nižší vibraci. Swaruu říká, že tato projekce byla výsledkem pokusu federace zadržet reptiliány, aby neopustili Zemi. Stejné reptiliánské bytosti však nabouraly tuto technologii a podařilo se jim využít ji ve svůj prospěch. Důsledkem toho je kontrola lidské mysli, která trvá dodnes.

---

Související odkazy:

Astrální projekce a naše místo ve vesmíru s Williamem Tompkinsem
Kniha - Kdo postavil Měsíc?

 

Náhledy fotografií ze složky Mesic

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář