Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jenom 12 nezletilých manželek

21. 8. 2020
Minulý čtvrtek byli občany obytné čtvrti v Düsseldorfu přivoláni policisté, aby prošetřili muže, který žije s nezletilými dívkami, které nechodí ani do školy. Policisté v luxusní vile 51 letého muže našli 12 děvčat ve věku 6-18 let. Z dalšího šetření vyplynulo, že Imám dívky vydražil na trhu v Homs/Sýrii, což doložil kupními smlouvami. K tomu uvedl, že dívky získal s poctivým úmyslem se s nimi oženit, což také podle islámského práva učinil. Vše doložil doklady o uzavření manželství, vystavenými v Sýrii. Na dotaz, jak uživí svých 12 ,,žen", odpověděl doslova, že díky německé pohostinnosti a především díky štědrým sociálním dávkám. 

Nejstarší manželka, 18 let, už má dvě děti ve věku 5 a 6 let (1. porod ve věku 13 let). Hrdý pedofil se pochlubil tím, že řádně plní své manželské povinnosti, což znamená, že on žádnou z nich nezanedbává. Dívky stále dokola jako na kolovrátku opakovaly naučené fráze, že se vdaly dobrovolně a z lásky. 

A teď se podržte: 

Policie neshledala žádné důvody zásahu pro trestný čin nelegálního manželství s nezletilými, neboť manželství, uzavřená v cizině, byla Bamberským soudem ZLEGALIZOVÁNA! Takže policisté úchylákovi pouze vysvětlili, že manželky musí posílat do školy! Načež se on ohradil, že je doma vyučuje sám podle islámu. Nato mu bylo vysvětleno, že vlastní výuku může uplatňovat pouze mimo povinnou školní docházku, a pokud dívky nezačne posílat do školy, nastane důvod, aby mu byly odebrány a předány do pěstounských rodin. 

Poté se policisté odebrali poučit sousedy, kteří je přivolali, že Imám vůbec žádný zákon neporušuje, že vede spořádaný život ve vzorném  manželství, že dívky neposílal do školy jenom proto, že pochází z jiného kulturního prostředí a není znalý německé legislativy. 

Tak co Vám dělá žaludek...??????? 

Ve vedení Evropy se sešla tak početná skvadra slabomyslných demagogů, kteří dovolují cizincům ignorovat zákon hostitelských zemí...!?! 

A co jsme to my do Bruselu delegovali za dementní sklerotiky, kteří za mrzký peníz vymazali z paměti, jak se všude v cizině museli chovat naši emigranti v minulém století?  

 Závěr je alarmující: Když „islámská kultura“ustrnula ve středověku a tudíž je pro muslimy v jejich domovských zemích dosud normální      provozovat pedofilii a mnohoženství, domácí násilí vůči ženám, beztrestně řezat hlavy křesťanů a ničit jejich majetek…, že to všechno mohou stejně beztrestně páchat na území hostitelského státu?!?! 

Za co je tak pohádkově placená „elita v Bruselu“, aby vydávala nesmyslné vyhlášky o názvech potravin a tvaru okurek? 

V euforii po hadrové revoluci jsme vstupovali do Evropy s nadějí na lepší budoucnost našich dětí, ale dnes nás čím dál víc přesvědčují, že bude jenom ku prospěchu všech, když zmizí jednou provždy v propadlišti dějin... Celá "slavná" EU...!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář